10 безплатни билета за JoomlaDay 2016

JoomlaDay се завръща като Joomla Weekend през 2016! 🙂

Най-чаканото събитие от феновете на втората най-използвана система за управление на съдържание ще се проведе в Хотел „Интелкооп“, гр. Пловдив на 29 и 30 октомври.

Организаторите са предложили вариант за настаняване за гостите в хотела, в който ще се проведе събитието. Вечерта няма да скучаете, защото сте поканени на Националната сБирка на Джумляните в България.

Ако все още се двоумите дали да прекарате един приятен Joomla! уикенд в Пловдив или един скучен уикенд вкъщи, ето ви още няколко причини да изберете първия вариант:

  • ще чуете интересни лекции на темите онлайн и офлайн търговия, автоматизация на маркетинга и имплементация с Joomla!, фактори за класиране в Google през 2017 година и социални мрежи за SEO;
  • ще се запознаете с лекторите – доказали се специалисти от практиката;
  • ще срещнете хора от цялата страна с интереси като вашите, с които да обмените опит.

Запазихте ли датите в календара? Супер! Ние пък запазихме 10 безплатни билета за вас!

Спечелете един от тях като отговорите на нашата задача като коментар под статията!

Довършете изречението:

Моят избор е Joomla!, защото…

Отговорите ви очакваме до 13:00ч. на 21 октомври 2016г. Първите 10 коментирали ще спечелят безплатен пропуск за събитието. Най-бързите печелят! 🙂

Цветoмира Трифонова
Цвет знае колко трудно изглежда създаването на сайт в началото и колко лесно се оказва в последствие. СуперСилата на Цвет е, че знае какви въпроси си задават начинаещите уеб ентусиасти и има отговор за всеки един от тях.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
12 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments