10 безплатни билета за JoomlaDay 2016

JoomlaDay се завръща като Joomla Weekend през 2016! 🙂

Най-чаканото събитие от феновете на втората най-използвана система за управление на съдържание ще се проведе в Хотел „Интелкооп“, гр. Пловдив на 29 и 30 октомври.

Организаторите са предложили вариант за настаняване за гостите в хотела, в който ще се проведе събитието. Вечерта няма да скучаете, защото сте поканени на Националната сБирка на Джумляните в България.

Ако все още се двоумите дали да прекарате един приятен Joomla! уикенд в Пловдив или един скучен уикенд вкъщи, ето ви още няколко причини да изберете първия вариант:

  • ще чуете интересни лекции на темите онлайн и офлайн търговия, автоматизация на маркетинга и имплементация с Joomla!, фактори за класиране в Google през 2017 година и социални мрежи за SEO;
  • ще се запознаете с лекторите – доказали се специалисти от практиката;
  • ще срещнете хора от цялата страна с интереси като вашите, с които да обмените опит.

Запазихте ли датите в календара? Супер! Ние пък запазихме 10 безплатни билета за вас!

Спечелете един от тях като отговорите на нашата задача като коментар под статията!

Довършете изречението:

Моят избор е Joomla!, защото…

Отговорите ви очакваме до 13:00ч. на 21 октомври 2016г. Първите 10 коментирали ще спечелят безплатен пропуск за събитието. Най-бързите печелят! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

12 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин...

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!
3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие

3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие [Аудио]

2
Под „органично присъствие“ имаме предвид всички начини, чрез които потребителите могат да разберат за Вашия бизнес, без да плащате за позициониране (реклама).