10 безплатни пропуска за Джумла! Ден 2013

Вече е традиция в началото на октомври да си говорим за Joomla!. 🙂 Или по-скоро за Джумла! Ден – следващото от „Най-готините БГ уеб събития„, което тази година за пети пореден път ще събере българската Joomla! общност.

Нашата хостинг компания има удоволствието отново да бъде част от това събитие! Радваме се, че като партньори на Джумла! Ден 2013 България имаме възможността да ви предоставяме безплатни пропуски, които тази година са 10 и вече ви очакват! 🙂

option=com_content&view=article&id=Семинар

Семинарът е насочен не само към програмисти, дизайнери, администратори и потребители на Joomla!, а и към всички, които се интересуват от изграждането на сайтове.

На Джумла! Ден ще имате възможност да проследите най-новите компоненти и тенденциите в развитието на системата. Ще можете да се срещнете с хората от общността и да получите полезни съвети за вашите Joomla! онлайн проекти.

option=com_content&view=article&id=Лектори

Тази година лектори отново ще бъдат водещи и български, и чужди Joomla! лица. Всички те са експерти с дългогодишен опит, на които ще можете да задавате вашите въпроси и да се консултирате с тях за всичко около Joomla!.

option=com_content&view=article&id=Безплатен пропуск

За да спечелите безплатен пропуск е необходимо до обяд на 10 октомври (четвъртък) да оставите като коментар под статията вашите въпроси по така актуалната и важна тема за:

Защита на Joomla! сайтовете

Ще се радваме да питате за всичко, което ви интересува! Заедно с организаторите ще определим десетте най-интересни и интригуващи въпроси и техните автори ще получат абсолютно безплатен пропуск за събитието. Спечелилите ще обявим на 10-ти октомври, а отговорите на въпросите ще получите по време на самото събитие.

Успех и не забравяйте да посочите вашите имена и актуален имейл адрес във формата, за да можем да се свържем с вас! 🙂

На нашата помощна страница можете да намерите допълнителни насоки за това как да повишите сигурността на вашите Joomla! сайтове.

option=com_content&view=article&id=Кога

Джумла! Ден 2013 ще се проведе на 12 октомври 2013 г. (събота) в Telerik – софтуерна академия. Регистрацията е от 8:30 часа, а началото на събитието е от 9:30 часа.

option=com_content&view=article&id=Джумла! Ден 2013

Може да прочетете повече за Програмата, Лекторите и Мястото на официалния сайт на Джумла! Ден 2013.

И не забравяйте, че денят ще завърши с Джумла! сБирка, където вече на по бира ще можем да си поговорим за всичко, за което не е останало време!

Минете на Joomla! вълна 🙂 и питайте смело! Очакваме с нетърпение вашите въпроси и ще се радваме да се срещнем с вас в събота! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
46 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments