Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

10 безплатни пропуска за Джумла! Ден 2013

Вече е традиция в началото на октомври да си говорим за Joomla!. 🙂 Или по-скоро за Джумла! Ден - следващото от "Най-готините БГ уеб събития", което тази година за пети пореден път ще събере българската Joomla! общност.

Нашата хостинг компания има удоволствието отново да бъде част от това събитие! Радваме се, че като партньори на Джумла! Ден 2013 България имаме възможността да ви предоставяме безплатни пропуски, които тази година са 10 и вече ви очакват! 🙂

option=com_content&view=article&id=Семинар

Семинарът е насочен не само към програмисти, дизайнери, администратори и потребители на Joomla!, а и към всички, които се интересуват от изграждането на сайтове.

На Джумла! Ден ще имате възможност да проследите най-новите компоненти и тенденциите в развитието на системата. Ще можете да се срещнете с хората от общността и да получите полезни съвети за вашите Joomla! онлайн проекти.

option=com_content&view=article&id=Лектори

Тази година лектори отново ще бъдат водещи и български, и чужди Joomla! лица. Всички те са експерти с дългогодишен опит, на които ще можете да задавате вашите въпроси и да се консултирате с тях за всичко около Joomla!.

option=com_content&view=article&id=Безплатен пропуск

За да спечелите безплатен пропуск е необходимо до обяд на 10 октомври (четвъртък) да оставите като коментар под статията вашите въпроси по така актуалната и важна тема за:

Защита на Joomla! сайтовете

Ще се радваме да питате за всичко, което ви интересува! Заедно с организаторите ще определим десетте най-интересни и интригуващи въпроси и техните автори ще получат абсолютно безплатен пропуск за събитието. Спечелилите ще обявим на 10-ти октомври, а отговорите на въпросите ще получите по време на самото събитие.

Успех и не забравяйте да посочите вашите имена и актуален имейл адрес във формата, за да можем да се свържем с вас! 🙂

На нашата помощна страница можете да намерите допълнителни насоки за това как да повишите сигурността на вашите Joomla! сайтове.

option=com_content&view=article&id=Кога

Джумла! Ден 2013 ще се проведе на 12 октомври 2013 г. (събота) в Telerik - софтуерна академия. Регистрацията е от 8:30 часа, а началото на събитието е от 9:30 часа.

option=com_content&view=article&id=Джумла! Ден 2013

Може да прочетете повече за Програмата, Лекторите и Мястото на официалния сайт на Джумла! Ден 2013.

И не забравяйте, че денят ще завърши с Джумла! сБирка, където вече на по бира ще можем да си поговорим за всичко, за което не е останало време!

Минете на Joomla! вълна 🙂 и питайте смело! Очакваме с нетърпение вашите въпроси и ще се радваме да се срещнем с вас в събота! 🙂

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

46
Оставете коментар

avatar
21 дискусии
25 отговори към коментарите
18 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
СуперХостинг.БГ
Editor

Здравейте,

Много ви благодарим за активността и всичките супер въпроси, които задавахте! 🙂 С организаторите избрахме десет от тях и ще зарадваме авторите им с безплатен пропуск за Джумла! Ден 2013! Това са:

Цветелина Николова
Румен Георгиев
Марин
Христо Мишев
Мехмед Ахмед
Николай Савчев
Йохана
Йордан Манчев
Свилен Стоянов
Владислав Герасимов

Благодарим още веднъж на всички, които участвахте в нашата блог-игра и честито на спечелилите! Ще се радваме да се видим с вас в събота! 🙂

Христо Мишев
Гост
Христо Мишев

Здравейте!
Много благодаря, много се радвам, че съм сред печелившите! :))))

Очаквах да получа е-майл , но сега виждам, че в бързината съм разменил 2 букви в мейла си (blush)

в този пост съм си поправил мейла, ако има нужда от потвърждение - потвърждавам, че ще присъствам.

Благодаря.

СуперХостинг.БГ
Editor

Здравейте,

Да, забелязахме, че са разменени буквите и сме ви изпратили имейла вчера на правилния адрес. Преди минути ви го изпратихме отново, надяваме се да сте ги получили! 🙂

Христо Мишев
Гост
Христо Мишев

Да, много благодаря. Имам мейл и съответно съм отговорил на него.

Мехмед Ахмед
Гост

Използването на SSL ще защити ли сайта по някакъв начин? ако отговора е ДА, някой ще каже ли как се настройва това "чудо" 🙂

Simeon Iliev
Гост

Защо Джумла 3.0 няма възможност за една статия , няколко категории?

Vladimir
Гост

http://blog.superhosting.bg/joomladay-2013.html/comment-page-1#comment-4215

Тук имаш отговора. Мен не ме радва особено. Мултикатегоризирането си е една бира, групиране според тагове е друга.

Go Go Web
Гост

Виждам че темата се върти главно около сигурността и ще става все по гореща. Аз обаче ще засегна темата производителност. Всички знаем че Google се радва на бързи и добре структурирани сайтове и докато второто зависи от уебмастера, първото изисква повечко четене. Та въпросите са ми: 1 - Какви са според вас най-добрите практики за ускоряване на зареждането на един Joomla сайт? (Кеширане, компресия, минифициране на кода, профилиране на SQL query-ta на вече "готов" сайт) 2 - С кои добавки независимо безплатни / платени сте имали относително най-малко грижи и… още »

Владислав Герасимов
Гост
Владислав Герасимов

Тепърва започвам да се запознавам по-подробно с Joomla!, защото доскоро чувах, че е доста трудна за работа и в общи линии се убедих в това. Може би бях свикнал с интуитивността, която предлага WordPress, но вече далеч по-добре навигирам из backend-а. Доколкото знам Joomla! оставя следи в html-a си и не е много трудно да се разбере дали някой уебсайт е изграден на тази платформа (оставям настрана вътрешните линкове към модули и компоненти). Честа практика е програмистите да използват подобна платформа заради удобството, което предлага на клиента и за да… още »