Участие на Международния технически панаир в Пловдив 2010

От 27 септември до 2 октомври ще се проведе 66-тото издание на Международния технически панаир в Пловдив. Нашият екип ще се присъедини към събитието на щанда на партньорите ни от ОРАК Инжинеринг в рамките на 29 и 30 септември пред палата №8. Участието ни ще е част от специализираната изложба за информационни технологии Инфотех, на която ще представим най-динамично развиващия се сектор посредством нашите комплексни решения за ефективно онлайн присъствие. С представянето ни на технологичния панаир се надяваме да се срещнем с наши партньори и приятели, да се запознаем с много нови такива и разбира се да представим нашите услуги .

Ще се радваме да се срещнем в рамките на Инфотех 2010 и да обсъдим кое решение би било най-подходящо за вас и вашите цели. Очакваме ви с много добро настроение и готовност за добри партньорски отношения и приятни запознанства.

За тези, които не успеят да посетят панаира, ще публикуваме снимки от мероприятието в страницата на СуперХостинг.БГ във Facebook.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
1 Коментар
Inline Feedbacks
View all comments
5 причини да изберете домейн .EU ( а защо не и .ЕЮ )

5 причини да изберете домейн .EU (а защо не и .ЕЮ ) [Аудио]

0
Домейнът .EU е сравнително нов за пазара на домейни. От края 2016 година е един от най-популярните Top Level домейни.
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!