1,2,3… безплатни билети за Innovation Explorer

Студено, нали? Искате лято, слънце, емоции… Готово! Разтапяме зимните ледове с горещото събитие, което предстои през февруари – Innovation Explorer 2017. Датата е 23 февруари, а мястото Sofia Event Center. Не знаем дали Айнщайн наистина е успял да изобрети машина на времето, но знаем едно със сигурност – това събитие ще ви пренесе в бъдещето на иновациите! Innovation Explorer е мястото, на което се събират идеите на утрешния ден и начертават целите и посоката на развитие на света.

Там ще имаме възможност да се срещнем с повече от 20 иноватори практици от 11 държави във всяка една от трите ключови категории – Космос-Земя, образование на бъдещето, бизнес на бъдещето. Ще си говорим за живота в Космоса, колко е актуално образованието в динамичния ни свят и как бизнесът да интегрира иновативни процеси. Sofia Event Center ще ни пренесе в един необятен свят – ще се запознаем отблизо с футуристични идеи и ще се гмурнем в дълбоките води на науката.

Издаваме само малка част от горещите теми, по които ще говорят лекторите на форума:

  • “Дигиталната революция никога не се случи. Разберете как да иновирате наистина”, лектор Николаос Димитриадис;
  • “Как разказваме истории за иноватори”, с лектор Декс Торик-Бартън;
  • “Как решаваме земни предизвикателства с космически технологии”, лектор Емелин Паат-Далщрьом;
  • “Как стартиращите компании могат работят с корпорации, модели и примери”, лектор Илая Елън;
  • “Кои са най-бързо развиващите се индустрии и компании у нас наистина”, лектор Филип Генов;
  • “Бъдещето: Какво?, Кога?, Къде?, Как?”, лектор Джим Стикледър;

и още много други.

Марияна Тодорова, един от световно признатите български футоролози, и Боян Шанов от Visteon ще ни предизвикат с двата workshop-а – Forward Future Thinking и Agile Project Management. Пълната програма на събитието може да откриете на неговия сайт. Съветваме ви да сте на мястото още в 8:30, за да успеете да се регистриратe, да се заредите с вкусна закуска и да открием заедно събитието.

Ние от СуперХостинг.БГ сме ви приготвили много иновативни изненади, които няма да разкриваме. Започваме с подаръците още отсега! Раздаваме 3 билета, категория Bronze, с които ще имате достъп до конференцията. Единственото, което трябва да направите е да приемете предизвикателството.

Отговорете на въпроса ни: За иновация в коя от трите ключови категории ще ви е интересно да научите и защо?

Очакваме отговорите ви в коментар под статията до 14:00 ч. на 14 февруари 2017г. Нашето СуперЖури ще определи кои са тримата щастливци, които ще се сдобият с билет за най-горещото събитие за иновации. Пожелаваме ви успех и нямаме търпение да се видим на 23 февруари!

Данилина Яркова
Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
17 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments