1,2,3… безплатни билети за Innovation Explorer

Студено, нали? Искате лято, слънце, емоции… Готово! Разтапяме зимните ледове с горещото събитие, което предстои през февруари – Innovation Explorer 2017. Датата е 23 февруари, а мястото Sofia Event Center. Не знаем дали Айнщайн наистина е успял да изобрети машина на времето, но знаем едно със сигурност – това събитие ще ви пренесе в бъдещето на иновациите! Innovation Explorer е мястото, на което се събират идеите на утрешния ден и начертават целите и посоката на развитие на света.

Там ще имаме възможност да се срещнем с повече от 20 иноватори практици от 11 държави във всяка една от трите ключови категории – Космос-Земя, образование на бъдещето, бизнес на бъдещето. Ще си говорим за живота в Космоса, колко е актуално образованието в динамичния ни свят и как бизнесът да интегрира иновативни процеси. Sofia Event Center ще ни пренесе в един необятен свят – ще се запознаем отблизо с футуристични идеи и ще се гмурнем в дълбоките води на науката.

Издаваме само малка част от горещите теми, по които ще говорят лекторите на форума:

  • “Дигиталната революция никога не се случи. Разберете как да иновирате наистина”, лектор Николаос Димитриадис;
  • “Как разказваме истории за иноватори”, с лектор Декс Торик-Бартън;
  • “Как решаваме земни предизвикателства с космически технологии”, лектор Емелин Паат-Далщрьом;
  • “Как стартиращите компании могат работят с корпорации, модели и примери”, лектор Илая Елън;
  • “Кои са най-бързо развиващите се индустрии и компании у нас наистина”, лектор Филип Генов;
  • “Бъдещето: Какво?, Кога?, Къде?, Как?”, лектор Джим Стикледър;

и още много други.

Марияна Тодорова, един от световно признатите български футоролози, и Боян Шанов от Visteon ще ни предизвикат с двата workshop-а – Forward Future Thinking и Agile Project Management. Пълната програма на събитието може да откриете на неговия сайт. Съветваме ви да сте на мястото още в 8:30, за да успеете да се регистриратe, да се заредите с вкусна закуска и да открием заедно събитието.

Ние от СуперХостинг.БГ сме ви приготвили много иновативни изненади, които няма да разкриваме. Започваме с подаръците още отсега! Раздаваме 3 билета, категория Bronze, с които ще имате достъп до конференцията. Единственото, което трябва да направите е да приемете предизвикателството.

Отговорете на въпроса ни: За иновация в коя от трите ключови категории ще ви е интересно да научите и защо?

Очакваме отговорите ви в коментар под статията до 14:00 ч. на 14 февруари 2017г. Нашето СуперЖури ще определи кои са тримата щастливци, които ще се сдобият с билет за най-горещото събитие за иновации. Пожелаваме ви успех и нямаме търпение да се видим на 23 февруари!

Данилина Яркова
Данилина Яркова
Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

17 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие

3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие [Аудио]

2
Под „органично присъствие“ имаме предвид всички начини, чрез които потребителите могат да разберат за Вашия бизнес, без да плащате за позициониране (реклама).
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт [Аудио]

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други