https://blog.superhosting.bg/iab-forum-bulgaria-2012.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Спечелете безплатен пропуск за IAB Форум България 2012!

2018-11-23
Новини и събития
iab, iab forum, iab форум, форум България, iab България, дигитална индустрия, реклама, дисплей, мобилен, ефективност, измерване, безплатен пропуск, безпалтен билет

IAB Форум България 2012Искате ли да посетите „Форума на дигиталната индустрия в България“? А да се запознаете с мненията и идеите на НАЙ-добрите в онлайн маркетинга и рекламата в България? Обменете опит "очи в очи" с професионалисти в областта на едно интересно и полезно събитие, в което и ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ ще участваме – IAB Форум България. Като партньори на тазгодишното издание, ще предоставим на 2-ма от вас възможността да спечелите безплатен пропуск за събитието. На въпросите Защо да участвам?, Кога и къде? и Как да спечеля безплатен пропуск?, отговори можете да намерите в следващите редове.

Защо да участвам в IAB Форум България?
 • IAB форумът ще събере на едно място най- добрите български специалисти в областта на онлайн маркетинга и рекламата;
 • На събитието ще се дискутират възможностите за развитие на националния онлайн рекламен пазар;
 • В рамките на еднодневния форум своя опит ще споделят чуждестранни партньори на IAB България, както и чужди компании;
 • Основните акценти в събитието ще бъдат: дисплей реклама, мобилен маркетинг, измерване и ефективност в Интернет;
 • А лекторите!? ... Те просто нямат нужда от представяне; 🙂
 • За 2-ра поредна година, IAB Форум България ще даде възможност за networking и обменяне на опит между маркетинг и бранд мениджъри, представители на рекламни и дигитални агенции, доставчици на услуги, онлайн медии и студенти от специалностите маркетинг, реклама, ПР ... А вие!? Ще се включите ли?

Кога и къде ще се проведе IAB Форум България?

IAB Форум България ще се проведе в рамките на един ден - 14 март 2012 г. (другата сряда) в Кемпински Хотел Зографски, София.

Как да спечеля безплатен пропуск?
За да спечелите своя безплатен пропуск е необходимо до обяд на 12 март 2012 г. (следващия понеделник) да оставите коментар под тази публикация с въпрос или въпроси около акцентите на форума:
 • Рекламният пазар в България и европейските тенденции;
 • Дисплей реклама;
 • Мобилен маркетинг;
 • Измерване и ефективност в Интернет;

За да бъде най-честно и безпристрастно, с организаторите на форума ще изберем чрез томбола 2-мата печеливши. Техните автори ще получат абсолютно безплатно пропуск за събитието. Ще се постараем още на 12-ти март да обявим печелившите, за да можете да предвидите присъствието си на събитието.

Отговорите на вашите въпроси ще получите от истински професионалисти в областта: печелившите - по време на самото събитие, а за всички останали - ще интервюираме специалистите и ще публикуваме техните отговори в тази или отделна публикация.

Определено вярваме, че ще си заслужава да присъствате на форума, така че не жалете думи и питайте! 🙂 Успех!

Ще ви помолим да посочите вашите имена и актуален e-mail във формата за коментари, за да може да се свържем с вас. Очакваме с нетърпение вашите въпроси!

Допълнителна информация около форума, можете да намерите на посочените по-долу адреси:

 • IAB Форум България – Програма;
 • IAB Форум България – Галерия;
 • IAB Форум България – Лектори;

Информация за печелившите, както и още много полезни и актуални теми за вашия Интернет бизнес, можете да получите като се абонирате за нашия блог, следите нашата фен страница във Facebook или Google +.

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

17
Оставете коментар

avatar
15 дискусии
2 отговори към коментарите
8 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Христо Рачев
Гост

Здравейте имам следния въпрос към специалистите:
Достатъчно надеждни ли са безплатните приложения (openx или short url пример bit.ly, goo.gl) за измерваяне ефективността на рекламни кампании ?

Весето Николова
Гост

Какви примери за практическо приложение на мобилния маркетинг могат да илюстрират ползата му за развитие на малки и стартиращи компании в сферата на услугите? Какви ориентировъчно са разходите за мобилен маркетинг - спрямо представените примери, и как разбираме техния ефект?
Можем ли да използваме вече създадени приложения за платформи - например за WordPress, или дори Facebook, и какви са тези приложения?
Как да предразположим потенциални клиенти да предоставят/споделя данни и информация по най-безболезен начин?

Дянко Дянов
Гост

Какви са източниците за измерване на ефективността в интернет и каква е тяхната ефективност?

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other