HackConf 2021 минава online, а ние раздаваме 5 Superfan билета подарък

По стара традиция есента е сезонът на събитията и срещите с партньори, приятели и клиенти. Уви, и тази година традицията на живите разговори ще бъде нарушена. Нищо не може да ни откаже обаче да подаряваме билети за СуперСъбития, макар и онлайн.

Любимото Ви и доказало се през годините събитие HackConf наближава. Макар че, както организаторите сами казват – „Нищо няма да ни направи по-щастливи от това да се срещнем с вас на живо..“, изглежда ще трябва да почакаме и тази година. HackConf става HackConf 2021 Online.

Шестото издание на конференцията обещава да зарадва всички участници с интересни лекции и полезни уъркшопи, затвърждавайки името си на едно от най-ключовите събития в областта.

Кога?

На 22-23 октомври 2021.
На 22.10 /петък/ ще се проведат лекциите. Тази година те ще предлагат за всекиго по нещо в три успоредни направления според нивото на опит, познанията и интересите на всеки участник. На 23-ти /събота/ ще можете да “попиете” полезни съвети от практиката чрез уъркшопове.

Къде?

На най-удобното място у дома или в някое свежо пространство за споделена работа. Ще са Ви необходими:

 • Компютър
 • Място за водене на записки
 • Кафенце или друга любима напитка
 • Ядки или друга храна за мозъка
 • Силна концентрация 
 • Безкрайно любопитство
Какво?

Тази година за първи път конференцията осигурява три успоредни потока с лекции, за да изберете сами към кой да се присъедините според опитността си и сферата на интереси. Можете да избирате между:

 • The Adventurer Track – за да учите и надграждате;
 • The Magician Track – за опитни програмисти;
 • The Visioner Track – за да триумфирате в света на софтуерната индустрия.

Темите обхващат различни аспекти на разработката на софтуер. Ще получите и отговори на най-често срещаните въпроси и казуси, с които се сблъсквате в дейността си.

Ще си говорим на езика на кода, но и по съвсем човешки теми, като например притесняваме ли се постоянно дали сме достатъчно добри и как да достигнем пълния потенциал на екипа си. Тези и още теми ще бъдат представени от български и чуждестранни лектори изцяло на английски език.

Ние нямаме търпение събитието да започне! А Вие? 

Ако все пак споделеното по-горе не Ви е убедило, че трябва да се включите, ето само част от лекциите и техните лектори: 

 • „Lessons Learned The Hard Way” – Ilian Iliev, Platform Engineer @Lifesum, Sweden
 • „The art of scaling an Engineering Organization“ – Yosif Yosifov, Engineering Manager at OfficeRnD
 • „Of Crypto and Men: The New Order in the crypto ecosystem, made in Bulgaria” – Yasen Yankov, VP of Product Development @Nexo
 • „Be Fearless: achieve your goals with OKRs“ – Bogdana Boncheva, Agile Project Manager @Financial Times
 • „Missing Piece of Cloud Security“ – Ell Marquez, Linux and Security Advocate, Nicole Fishbein, Security Researcher

Не е за пропускане и фактът, че всеки участник с билет Full Access получава виртуална торбичка с изненади от спонсорите на събитието, а Superfan билетът Ви осигурява и реална торбичка с подаръци, изпратена до посочен от Вас адрес. Ние също сме подготвили специална изненада за всички участници и можем само да издадем, че ще Ви накара да се усмихвате доволно.

Спечелете своя безплатен пропуск за HackConf 2021 Online!

Приготвили сме Ви 5 Superfan билета за конференцията. Може би точно Вие ще сте един от късметлиите, които ще се сдобият с тях. За да се включите в играта, отговорете на въпроса по-долу, в коментар под статията:

ВЪПРОС: А Вие от кой отбор сте – Adventurer, Magician, Visioner?

Очакваме отговорите Ви до 14:00 ч. на 23 септември 2021 г. СуперЖурито ще изтегли на случаен принцип 5 коментара, които ще спечелят своя билет за HackConf 2021 Online. Победителите ще бъдат обявени в същия ден в коментар под тази статия, а с всеки печеливш ще се свържем и лично. Стискаме палци на всички! Ако не сте от късметлиите, все пак не пропускайте това СуперСъбитие и се сдобийте със своя билет ТУК.

Паулина Пенчева
Поли е позитивна и амбициозна. Отскоро е част от СуперМаркетинг екипа, но вече прави редовни гмуркания в дигиталния океан по най-различни проекти и кампании. Готова е да работи неуморно в името на ефективността и добрия резултат. Нейната #СуперСила се изразява в това, че се изправя безстрашно пред всяко предизвикателство... за да създава нови и интересни материали за СуперКлиентите!
5 1 vote
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
37 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Зает домейн? Няма страшно!

Зает домейн? 9 тактики за успешна регистрация на име [Аудио]

0
Търсите име и то е заето. Какво правите след това? Отказвате се? Продължавате да търсите? Удряте пауза, за да помислите още?
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!