Домейнът .FUN – забавният начин да присъствате в мрежата

Забавлението. 🙂  Всеки го интерпретира по различен начин и му придава свой собствен смисъл. За едни това е събота вечер у дома пред телевизора в търсене на хубав филм, а за други – подреждане на пъзел, време за настолни игри или шумно парти в някой клуб.
Независимо от неговата форма и измерение, забавлението е една от най-изявените човешки потребности с висока степен на необходимост.

За щастие, нещата, които ни усмихват и нямаме търпение да споделим с приятели и любими хора, вече могат да бъдат открити съвсем лесно в мрежата с помощта на трибуквеното домейн разширение .FUN. Широкият му спектър на приложение го прави изключително подходящ за всеки, който:

  • развива хумористичен блог;
  • поддържа собствен комедиен канал;
  • прави забавни анимации;
  • пише анекдоти;
  • създава развлекателни игри за деца и възрастни;
  • организира концерти, партита и различни социални мероприятия;
  • разработва онлайн приложения с увеселителна насоченост и игри;
  • ръководи агенция за тематични събития, тиймбилдинги, спортни съревнования, семейни поводи и други;
  • провежда туристически обиколки и маршрути;
  • провокира приятни емоции и събужда приключенския дух.

На практика е подходящ за почти всякакви активности, свързани с планиране на свободното време, или ако търсите още един начин да се отличите в морето от уебсайтове.

Домейн имената са много повече от онлайн присъствие. Те са своеобразна визитка и онзи характерен белег на дигиталния Ви проект, който придава завършек на неговата идентичност. А .FUN няма как да остави идеята Ви незабелязана от всеки, който търси нови и непознати начини за развлечение.

5 причини да изберете домейн разширението .FUN

  • Успешно се вписвате в нишата, заемана от Вашия бизнес.

Дейностите, свързани със забавление, игри и организиране на свободното време, могат да бъдат най-различни и всеобхватни. От поддържане на комедиен блог или канал през аниматорски до парти центрове за малки и големи. С помощта на .FUN домейна ставате част от широката, но силно изявена общност, посветена в служба на веселието и доброто настроение, която намира своето място в онлайн пространството.

Избирайки домейн разширение от ново поколение, приобщавате идеята си към една от най-важните и безкористни мисии, а именно да носите усмивки и да бъдете посланици на позитивизма.

  • Лесно се помни от посетителите на сайта Ви.

А когато аудиторията Ви разпознава още с първия прочит, постепенно придобивате по-голяма популярност, а услугите Ви провокират широк обществен отзвук, защото успяват да достигнат до повече хора. Така шансът да се превърнете в еталон за качество расте със светкавични темпове, а вероятността брандът Ви да се наложи на пазара вече не изглежда непостижима цел.

Ако приемем, че името на Вашия сайт е опаковката на основната Ви идея, то в такъв случай е необходимо да го подберете така, че да накарате посетителите да Ви обърнат внимание. Колкото по-кратък и говорещ е домейнът Ви, толкова по-лесен и удобен ще бъде за запомняне.

  • Диференцирате се от конкуренцията.

И не само. Избирайки ново TLD (top level domain), какъвто е домейнът .FUN, показвате, че сте в крак с технологиите и дигиталната революция. С щипка креативност пък можете да се отличите сред конкурентите си и да се превърнете в еквивалент на добрия пример сред десетки бизнеси от Вашата сфера на дейност.

Не се изискват много усилия, за да бъдете различни, забележими и креативни. Понякога е нужно съвсем малко, за да привлечете вниманието да потребителите, потенциалните си партньори и преките си конкуренти и да събудите интереса им. Един от начините за това е с интересно и автентично име на Вашия дигитален проект.

Едно от най-хубавите предимства на домейна .FUN е, че се класира в търсачките точно както и познатите ни .com, .net, .biz, .org домейни. Затова, ако Ви се струва подходяща половинка за Вашия сайт, побързайте да го регистрирате. Все още изборът от свободни комбинации е голям!

  • Подходящ за кампанийна лендинг страница.

Домейн разширението .FUN може да се окаже Ваш верен съюзник, когато подготвяте промоция за посетителите на сайта си. Със запомнящ се уеб адрес подобрявате в пъти комуникационната си стратегия при планиране на маркетинг кампания. А богатото разнообразие от свободни имена Ви позволява да експериментирате и да мислите „на широко“.

Едно от най-големите предимства на домейните е, че стават Ваша собственост и можете да ги използвате за различни цели, идеи и проекти. Не оставяйте нищо на случайността, а изпипайте внимателно всеки детайл от дигиталното си присъствие.

  • Бърза и лесна регистрация.

Бъдете иновативни и находчиви, като заложите на атрактивно име за Вашата идея. А с разширението .FUN спестявате време и усилия, които в наши дни са изключително ценни. Бързата и лесна регистрация го превръщат в предпочитан избор при стартиране на всяка идея, свързана с развлечения, игри и планиране на свободното време.


Покажете на всички Вашето разчупено мислене и свежа идея за бизнес. А щом тя е посветена на забавлението и начините за споделени и добре прекарани моменти, какво по-хубаво от това?! Както гласи една велика мисъл на неповторимия Чарли Чаплин – „Ден без смях е пропилян ден.“ Не пропилявайте дните си напразно и намирайте повод за усмивка всеки ден!

Всеки проект има нужда от име. Изберете най-доброто за Вашия и го направете успешен с помощта на домейна .FUN. Резултатите няма да закъснеят!

Абонирайте се за СуперБлога, за да сте информирани за всяка интересна възможност за Вашия бизнес!

Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
5 1 vote
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!
6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

0
Ако не искате само баба Ви и приятелките ѝ да са чували за Вас, помислете за собствен сайт. Даваме Ви 6 причини защо се нуждаете от силно интернет присъствие.

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви.