Frudada – сладкото удоволствие да стартираш бизнес

Годината е 2021.
Светът все по-устремено се движи в посока дигитализация, а бизнесът неотлъчно следва неговия ход. Това предполага по-устойчиво развитие и добро позициониране в онлайн пространството на всеки, който:

  • иска да достигне до нови аудитории;
  • цели да увеличи обема на продажбите си;
  • се стреми да гради професионален имидж и качествен бранд;
  • желае да спечели и оправдае доверието на клиентите си;
  • не се страхува от конкуренцията и има ясна визия как да я надмине;
  • има афинитет към технологиите и умее да се възползва от техните предимства, за да създава полезни за обществото иновации и още, и още.

Точките в списъка със сигурност биха могли да наброяват броя на хората по целия свят, защото мотивите за дигитално присъствие на всеки са най-различни. Но в следващите редове избрахме да Ви разкажем какво подтикна един български бранд да изгради свой сайт и да започне дигиталното си приключение със Сайт билдър под името FRUDADA.

За тези, които вече ги познават, ще добавим само: „Колко е хубаво да има някой, който се грижи за теб и твоя тонус!“. За останалите ще допълним – Frudada е доказателство, че здравословното може да бъде неустоимо вкусно и да доставя истинска наслада на сетивата.

Ако сте любопитни да научите повече за тях, не пропускайте да се запознаете с любимите на много хора, включително и на нас – Frudada. Приятно четене!

1. Как бихте представили себе си и бизнеса си на първа среща?

FRUDADA e семейна компания с мисия да направи здравословния начин на живот по-достъпен и приятен за повече хора. Това и е моята лична мисия – да живея в синхрон с природата и да консумирам храна, която е истинска.

В забързания ден често забравяме или не ни остава време да се погрижим за себе си. Смутитата и соковете FRUDADA се грижат за това вместо нас и ни позволяват да си набавим порция плодове по един по-различен и вкусен начин.

2. Как се роди идеята за собствен бизнес?

Исках да се занимавам с нещо, в което истински вярвам, като същевременно то да бъде положително и добро за околните. А ползата от консумацията на повече плодове и зеленчуци под всякаква форма е oгромна.

Както знаем, те са източник на много витамини, фибри и естествена сладост. Освен това тяхната консумация влияе благоприятно и върху менталното здраве. Наскоро лансирахме смути с органичен гел от алое вера и смути със студено пресовани тиква, моркови и куркума, които подпомагат имунната система.

Приемът на плодове е чудесен начин да поддържаме оптимално здравословно състояние, за да може организмът ни да се справи с предизвикателствата през деня и да поддържа добър тонус. А подобна идея заслужава да се превърне в нещо повече от просто желание да водим по-осъзнат и природосъобразен начин на живот.

3. Каква е ролята на сайта и какви са ползите му за Вашия бизнес?

Той е нашата визитна картичка и връзка с хората, които се интересуват от нас.

А напоследък е и повече от това, тъй като добавихме възможност за поръчка през сайта.
Стремим се да улесняваме хората по всякакъв начин и ги стимулираме да пазаруват онлайн през сайта ни или други онлайн платформи. Смятаме, че този тренд ще се развива и в бъдеще, защото има своите предимства.

4. Защо избрахте Сайт билдър за платформа на сайта?

Избрахме Сайт билдър, защото е български продукт и можем да разчитаме на подкрепата на българска компания. Предвид факта, че нямаме силно дигитален човек в екипа, за нас беше важно платформата да е лесна за работа и гъвкава спрямо нуждите ни.

След като разбрахме, че отговаря на тези две условия, всички други функционалности, с които разполага, са бонус. На практика Сайт билдър има всичко необходимо, което е нужно за старта на един бизнес в онлайн пространството.

5. Как се справяте с предизвикателствата от гледна точка на Вашата дейност?

С постоянно търсене на нови възможности, интересни продукти, партньорства и позитивното в резултатите, които постигаме. Всички тези компоненти ни вдъхновяват да продължаваме да даваме най-доброто от себе си и да се справяме с всичко, пред което се изправяме.

6. Какъв съвет бихте дали на всеки, който още не е стартирал дигиталното си присъствие или се колебае да го направи?

Настоящето изисква дигитално присъствие на всеки бранд.

Колкото по-рано го стартирате, толкова по-добре. То дава възможност да разкажете своята история и разкрива нови хоризонти.

Източник  GIPHY


Точно, кратко и ясно!

Благодарим за въздействащите думи от екипа на Frudada. За пореден път ни напомнят колко е важно да присъстваме в уеб, ако искаме да развиваме успешен бизнес.

Надяваме се споделеното от тях да послужи за вдъхновение на всеки, който все още има известни съмнения дали идеята му е достатъчно добра и дали си заслужава. Добрият пример винаги наклонява везните при такива колебания и често пъти се оказва липсващото парченце от пъзела, наречен онлайн бизнес.

В случай че Ви е нужна интуитивна платформа, която да свърши всичко необходимо по бъдещия Ви сайт вместо програмист, Сайт билдър е на Ваше разположение и винаги насреща в изграждането на първия Ви сайт визитка. Обещаваме, че ще си спестите сложните процеси по интегриране на полезни функционалности и интеграции.

Имате 7 дни, в които да тествате платформата напълно безплатно, а към тях прибавяме и СуперПромоция при покупка на план за 1 година. Ето това е добро начало на 2021. Бъдете смели и протегнете ръце към успеха на Вашата идея! Заслужава си.

Абонирайте се за СуперБлога, за да получавате винаги свежа порция новости и съвети за Вашия онлайн бизнес.

АБОНИРАНЕ

Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
5 1 vote
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин

1
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.