Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Кой иска билет за Webit.Festival 2017? Раздаваме 10!

10 самотни билета търсят своя придружител, когото да заведат на най-мащабния форум за дигитална икономика, предприемачество и технологии в Европа - Webit.Festival 2017Ако сте заинтересовани, следващите редове са точно за вас! 🙂

Април месец е изпълнен с пролетно настроение, празници и Webit.Festival 2017 - събитието, с което ще се научим как да се адаптираме към бъдещето. Датите са 25 и 26 април, а мястото Sofia Tech Park. Форумът за предприемачество, политика и иновации в света на технологиите за Централна и Източна Европа е един от най-мащабните на целия континент. Webit.Festival поставя България на ключова позиция в света на иновациите и дигиталните технологии. Но нека оставим числата да говорят сами:

 • над 5000 посетители;
 • от повече от 80 държави;
 • повече от 250 лектори;
 • над 200 изложители;
 • повече от 500 компании;
 • 12 успоредни конференции;
 • над 50 мийтъпа;
 • повече от 100 стартъпа;
 • партита и много забавление.

Sofia Tech Park ще стане арена на най-изявените топ лидери в сектора - Нобелови лауреати, лидери на високоразвити компании, най-добрите предприемачи и CEO-та, учени и иноватори. Събитието е под патронажа на президента на Република България и кмета на София, а в дигиталната столица на новите пазари пристигат лектори от цял свят. Ще разгледаме предизвикателствата, пред които се изправя съвременният човек в дигиталния свят и ще разберем как да вървим в крак с тенденциите. По време Webit.Festival ще научим и най-добрите практики в B2B, B2C и C2C. Ще разберем и бъдещето на уеб валутите и дигитализирания финансов сектор.

Webit.Festival е събитие с бизнес насоченост, но в него може да намери място всеки модерен човек. На конференциите ще си говорим за маркетинг, сигурност и поверителност на личната информация, иновации, технологии за развитие на градска среда, транспорт, здравеопазване, големи бази данни и дигитална трансформация на бизнеса и обществото. Програмата ще бъде разделена в следните типове събития:

 • Marketing events, които включват Marketing & Innovation Summit;
 • Policy events, които включват Digital Economy Leadership Summit, Smart Cities Summit, Mobility Summit;
 • Tech events, които включват Digital Transformation Summit, FinTech & Blockchain Summit, Big Data & Cloud Summit, Security & Privacy Summit, Health & Wellbeing Summit;
 • StartUp events с Founders Games Pitches и награден фонд $200 000;
 • Exhibition – Trade Expo и 100 Стартъпа;
 • Social events, в които заедно да се забавляваме и опознаем.

Изключително богатата програма може да разгледате в детайл на сайта на събитието.

На вечерна церемония на 25 април ще се проведат и Webit AWARDS, които ще отличат най-добрите дигитални проекти, иноватори и интегратори на технологични решения. Експертното жури ще включва световните лидери в областите на наградите, както и локални представители на индустрията.

Ако и вие искате да станете част от атмосферата на Webit.Festival 2017, имате шанс да сте един от десетимата късметлии, които ще спечелят билет за събитието. Просто се включете в нашата игра като отговорите на въпроса ни в коментар под тази статия.

Въпрос: Кой от Summit-те ще ви бъде най-интересно да посетите? Посочете поне 3 причини да изберете него.

Очакваме вашите отговори до 14:00 часа на 14 април 2017г. Нашето СуперЖури ще избере 10 от вас, които да се сдобият с билет за Webit.Festival 2017. Пожелаваме ви успех, а ние от СуперХостинг.БГ нямаме търпение да се видим на територия на Sofia Tech Park и да ви покажем изненадите, които сме ви приготвили! 🙂

Маркетинг Специалист

Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.

500px270px
SuperHosting.BG

28
Оставете коментар

avatar
27 дискусии
1 отговори към коментарите
3 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
СуперХостинг.БГ
SH

Благодарим на всички за участието и за интересните отговори! СуперЖурито ни избра да награди следните 10 от вас с безплатен билет за Webit.Festival 2017:
Юлиян Величков
Мария Жарова
Галина Малчанова
Рангел Никилаев
Георги Атанасов
Силвия Динкова
Боян Янков
Павлина Тасева
М.Лилова
Тони Маринов

Честито! В рамките на деня ще ви изпратим имейл, с повече информация относно Вашия билет.

Галина Малчанова
Гост
Галина Малчанова

Благодаря, Ви за предоставената възможност!

Юлиана Иванова
Гост
Юлиана Иванова

1.Да си сверя професионалния часовник
2. Да се вдъхновя от водещи професионалисти в бранша
3. Да се запозная с такива и да видя стари познати

Пролетина Юриева
Гост
Пролетина Юриева

Интересувам се от Digital Health Summit. Искам да го присъствам, защото:
1. От няколко години работя в сферата на фармацията и искам да бъда в час с новите технологии.
2. Имам идея за предлагането на собствена услуга, която влиза в категорията Pharma Technologies, в скоро бъдеще и искам да сверя часовника си с експерти в областта.
3. Винаги е полезно и вдъхновяващо да разшириш полето си на интереси, така че бих посетила и лекции в други области, за да науча повече, например за маркетинг.

Юлиян Величков
Гост
Юлиян Величков

Marketing & Innovation Summit, разбира се! Работя в сферата на дигиталния маркетинг, в която постоянните промени и тяхното следене е част от ежедневието ми. Интересувам се силно и от темата за Иновациите, които от своя страна движат света напред и вдъхновяват всяка промяна към бъдещето. Webit Festival Europe и в частност Marketing & Innovation Summit ще е перфектното място, на което да науча най-новите тенденции за развитието на маркетинга и иновациите, както и ще се срещна със някои от световните лидери в сферата и с млади и жадни за успех… още »

Даниела Панайотова
Гост
Даниела Панайотова

С удоволствие бих посетила Marketing & Innovation Summit, защото работя в тази сфера и искам да съм в час, с това какво се случва и какви са тенденциите. Има много интересни лектори и мисля, че ще бъде полезно и вдъхновяващо. Запознанствата с нови хора и обмяната на опит също е много ценна. Въобще цялото събитие е уникално и не е за изпускане! И съм сигурна, че ще бъде много забавно 🙂