Кой иска билет за Webit.Festival 2017? Раздаваме 10!

10 самотни билета търсят своя придружител, когото да заведат на най-мащабния форум за дигитална икономика, предприемачество и технологии в Европа – Webit.Festival 2017Ако сте заинтересовани, следващите редове са точно за вас! 🙂

Април месец е изпълнен с пролетно настроение, празници и Webit.Festival 2017 – събитието, с което ще се научим как да се адаптираме към бъдещето. Датите са 25 и 26 април, а мястото Sofia Tech Park. Форумът за предприемачество, политика и иновации в света на технологиите за Централна и Източна Европа е един от най-мащабните на целия континент. Webit.Festival поставя България на ключова позиция в света на иновациите и дигиталните технологии. Но нека оставим числата да говорят сами:

  • над 5000 посетители;
  • от повече от 80 държави;
  • повече от 250 лектори;
  • над 200 изложители;
  • повече от 500 компании;
  • 12 успоредни конференции;
  • над 50 мийтъпа;
  • повече от 100 стартъпа;
  • партита и много забавление.

Sofia Tech Park ще стане арена на най-изявените топ лидери в сектора – Нобелови лауреати, лидери на високоразвити компании, най-добрите предприемачи и CEO-та, учени и иноватори. Събитието е под патронажа на президента на Република България и кмета на София, а в дигиталната столица на новите пазари пристигат лектори от цял свят. Ще разгледаме предизвикателствата, пред които се изправя съвременният човек в дигиталния свят и ще разберем как да вървим в крак с тенденциите. По време Webit.Festival ще научим и най-добрите практики в B2B, B2C и C2C. Ще разберем и бъдещето на уеб валутите и дигитализирания финансов сектор.

Webit.Festival е събитие с бизнес насоченост, но в него може да намери място всеки модерен човек. На конференциите ще си говорим за маркетинг, сигурност и поверителност на личната информация, иновации, технологии за развитие на градска среда, транспорт, здравеопазване, големи бази данни и дигитална трансформация на бизнеса и обществото. Програмата ще бъде разделена в следните типове събития:

  • Marketing events, които включват Marketing & Innovation Summit;
  • Policy events, които включват Digital Economy Leadership Summit, Smart Cities Summit, Mobility Summit;
  • Tech events, които включват Digital Transformation Summit, FinTech & Blockchain Summit, Big Data & Cloud Summit, Security & Privacy Summit, Health & Wellbeing Summit;
  • StartUp events с Founders Games Pitches и награден фонд $200 000;
  • Exhibition – Trade Expo и 100 Стартъпа;
  • Social events, в които заедно да се забавляваме и опознаем.

Изключително богатата програма може да разгледате в детайл на сайта на събитието.

На вечерна церемония на 25 април ще се проведат и Webit AWARDS, които ще отличат най-добрите дигитални проекти, иноватори и интегратори на технологични решения. Експертното жури ще включва световните лидери в областите на наградите, както и локални представители на индустрията.

Ако и вие искате да станете част от атмосферата на Webit.Festival 2017, имате шанс да сте един от десетимата късметлии, които ще спечелят билет за събитието. Просто се включете в нашата игра като отговорите на въпроса ни в коментар под тази статия.

Въпрос: Кой от Summit-те ще ви бъде най-интересно да посетите? Посочете поне 3 причини да изберете него.

Очакваме вашите отговори до 14:00 часа на 14 април 2017г. Нашето СуперЖури ще избере 10 от вас, които да се сдобият с билет за Webit.Festival 2017. Пожелаваме ви успех, а ние от СуперХостинг.БГ нямаме търпение да се видим на територия на Sofia Tech Park и да ви покажем изненадите, които сме ви приготвили! 🙂

Данилина Яркова
Данилина Яркова
Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

28 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!

Black Friday: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък

0
Ако искате да бъдете един ход пред конкурентите си, време е да помислите как да задържите вече спечелените клиенти по време на кампанията. 
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин

8
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.