Вземи безплатен билет за конференция на Google

2018-та току що започна, а ние я стартираме със СуперСъбитие още от самото й начало.

Съвместно с нашите приятелите от Google ви каним на конференцията за дигитална реклама и бизнес развитие “Нека се запознаем”. Тя ще се проведе на 17 януари от 9:10 часа в Sofia Tech Park. „Нека се запознаем“ е събитие, на което ще чуете от първо лице как се създава успешна дигитална реклама и как да използвате потенциала на рекламирането в Google Ads, за да развиете своя бизнес.

Основната цел на конференцията е да даде възможност на стартиращи онлайн бизнеси да се запознаят с възможностите за реклама и да се срещнат с експерти от водещи дигитални агенции в България, сред които Interactive Share, Green.Clicк и Netpeak. Заедно ще обменим опит и ще чуем съветите на експертите от Google. Специално за събитието гост лектор ще бъде Славомир Неделчев, Координатор на Google Partners.

Ще си говорим за това как онлайн дейностите влияят на офлайн продажбите, тактики за увеличаване на обхвата на аудиторията, но без да увеличавате бюджета си, как да проследявате ефективността на рекламните си кампании онлайн и какво е важно да знаете, за да бъдат те успешни. Експертите от Google и дигиталните агенции ще разкрият кои са ключовите стратегии за популяризиране на бранда ви и с тяхна помощ ще разработите структурата на собствената си рекламна кампания в Интернет.

Цялата програма на събитието може да видите тук.

Издаваме ви, че един от лекторите ще бъде нашият колега Димитър Денев, който е маркетинг специалист в сферата на електронната търговия. Той ще ви разкрие коя е Глава I от Дневниците на една успешна онлайн кампания и ще ви даде съвети за вашия Shopiko онлайн магазин. Обещаваме ви, че ще бъде интересно!

Освен полезни съвети, опит и контакти, всички участници ще получат:

  • примери за успешни онлайн кампании във вашата сфера;
  • безплатна консултация с представител на водеща дигитална агенция;
  • безплатен ваучер от Google на стойност 90лв за вашата първа рекламна кампания.
По традиция даваме възможност на читателите на нашия блог да се възползват от безплатни билети за интересни и полезни събития. Вземете своя безплатен билет за конференцията “Нека се запознаем” като се регистрирате на сайта на събитието до 12 януари (петък)! Елате и се запознайте с лектори от Google и едни от най-добрите експерти в Google Ads и научете как да развиете вашия онлайн бизнес.
WOW! Поради големия интерес местата в залата са се запълнили. Организаторите от Google Partners обещават да има и следващи издания на събитието за всички, които не успяха да се регистрират до днес! Благодарим ви за интереса, приятели!

Нямаме търпение да се срещнем с вас на първото събитие за 2018-та и да обменим опит и нови идеи за новата година! Очакваме ви на 17 януари от 09:10 ч. в Sofia Tech Park!

Данилина Яркова
Данилина Яркова
Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Black Friday '21: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости

Black Friday ’21: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви. 
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.
Блог статия - популяризация на съдържание

Написах статия: 9 идеи за повече посетители на Вашия блог [Аудио]

0
Написахте блог статия. Поздравления! А сега накъде? Вижте нашите предложения за успешна популяризация на блог статии. Повече в СуперБлога!