Спечелeте един от десет безплатни билета за Bulgaria Web Summit 2015

Време е за уеб събития! За най-готините БГ уеб събития!

Първото събитие, за което нямаме търпение да ви разкажем, е Bulgaria Web Summit (BWS) 2015.

То ще се проведе на 18-ти април в Интер Експо Център, София. До дългоочаквания ден на конференцията остават 10…, 9…, 8…, всъщност остават цели 15 дни, а билетите са вече изчерпани!

Е, по стара СуперТрадиция, СуперЕкипът е скътал 10 билета, които ще раздаде на най-готините читатели на СуперБлога.

Малко повече за Bulgariа Web Summit 2015.

И тази година ще си говорим за най-новото, най-полезното и най-практичното в уеб! Ще отворим скобата с:

{
Front-end & Javascript, UX/UI, PHP & MySQL, Internet of Things & Devops…

и ще я затворим с:

Content Marketing, StartUps, Privacy и… Fun 🙂
}

На BWS 2015 ще имате възможността да срещнете:
  • изявени уеб специалисти, които в ежедневието стоят зад компютър и се срещат с редица казуси, търсят и намират решения. На Bulgaria Web Summit 2015 те ще застанат пред вас, за да споделят своя опит! Те няма да ви разкажат какво са направили, за да стигнат дотук, а какво и как правят всеки ден, за да могат да продължат напред. Сред имената на лекторите срещаме познати и наложили се имена както на български, така и на чужди специалисти като Jeremy Keith, Daniel Glazman, Красимир Цонев, Mariana Mota Morris, Васил Йорданов, Павел Иванов, Калоян Раев, Evaldo Junior, William Tracz, Amelia Andersdotter, Галя Манчева, Боян Джумаков, Lloyd Waldo, Ville Ingman, Божидар Бaцов и още и още, за които можете да научите на страницата на събитието.
  • над 600 посетители, повечето от тях програмисти и уеб дизайнери, с които също ще можете да обменяте полезна и интересна информация за предизвикателствата, които срещате, и вие и те, в своята работа. Едно уеб събитие не може да мине и без специалистите по дигитален маркетинг. В обобщение – на Bulgariа Web Summit 2015 ще можете да намерите всички специалисти, необходими за изграждане и популяризация на уеб проект. Така че, ако сте предприемач с невероятна идея – вземете я със себе си. Избрали сте точното място и има голям шанс да намерите правилните хора, които да ви помогнат да я осъществите.
За нетърпеливите, които скорлнаха до долу, за да прочетат въпроса, чийто отговор може да им донесе безплатен билет, ето какъв е той:
Коя от темите, за които ще си говорим на BWS 2015, представлява най-голям интерес за вас?

Очакваме вашите отговори като коментар под публикацията до 12:00 на обяд на 9 април 2015 (четвъртък). Не забравяйте да оставите и актуален имейл, на който да се свържем с вас. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип и ще бъдат обявени по-късно през деня на 9 април 2015.

Ще се радваме да ви видим на конференцията! И между другото – кафето е от нас! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
84 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин [Аудио]

6
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.
Black Friday '21: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости

Black Friday ’21: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви. 
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт [Аудио]

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!