Ученици.бг – в подкрепа на българското образование (2012)

На 17.09.2012 г. (първият учебен ден) стартираме нова национална програма „Ученици.БГ“ в подкрепа на българското образование. В рамките на програмата ще предоставим безплатно хостинг акаунти за ученици и учители от всяко училище в България. По този начин ще подпомогнем всички ученици и учители, които искат да се развиват и усъвършенстват в WEB или IT, да имат надеждна и качествена хостинг платформа, без да се налага училището да инвестира средства за това.

В проекта „Ученици.BG“ може да се включи всяко българско училище и да заяви своето желание за участие. След това ние ще изпратим необходимата информация за участие в програмата. Ние от СуперХостинг.БГ ще смятаме мисията си за изпълнена, ако към каузата се включат всички български училища, така че очакваме ви!

Всяко училище, регистрирано в програмата, ще получи първоначално 10 активационни кода, които оторизиран представител на училището ще предостави на ученици и/или учители, които искат да се развиват в сферата на WEB.Параметрите на хостинг плановете (SuperEdu), които се предоставят по проекта „Ученици.BG“ са:

1.5 GB дисково пространство
15 GB трафик/месец
10 пощенски кутии
1 сайт на един акаунт
1 паркиран домейн (2 домейна на един акаунт)
5 MySQL бази
5 FTP потребителя

Хостинг план SuperEdu може да се ползва само за учебни и образователни цели.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт [Аудио]

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!
Black Friday'21: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти!

Black Friday ‘21: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти! [Аудио]

0
Задаваме 7 въпроса, през които трябва да преминете, за да имате изряден WooCommerce магазин. Типично в наш стил, не Ви спестяваме и отговорите.