Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Георги Дичев от fmedia.bg

Първоначално поддържахме уеб сайтовете си на собствен сървър. Дойде момент, в който преценихме, че нямаме достатъчно капацитет и решихме да аутсорснем хостинга към външна фирма. След кратко проучване подбрахме водещите пет хостинг доставчици в България. Естествено като всяка фирма, предлагаща уеб услуги, и ние сме доста претенциозни относно избора си. От значение са хостинг параметрите, финансовите показатели и техническата поддръжка. Твърдо мога да заявя, на база нашите нужди, че СуперХостинг е водещия доставчик комплексно по трите критерия.

Има множество фирми, които предлагат добри условия само по един от показателите, но ние търсихме фирма, която предлага комплексно качество - реални хостинг параметри, изгодни цени и промоции и надеждна техническа поддръжка.

Съвсем наскоро се изкушавах да опитам и друг хостинг доставчик с отлично име, само тестово. Останах си само с хрумването, тъй като изведнъж  СуперХостинг ми предложиха отстъпки за лоялен клиент, които не са символични, ами наистина задоволителни.

Георги Дичев
Студио Future Media
http://www.fmedia.bg

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

0 0 гласове
.
500px270px
SuperHosting.BG
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Коментари към текста
Виж всички коментари