Събитията, които ще посетим през 2024 (Част 1)

Дойде и този момент от годината, когато отваряме календара и запазваме датите за предстоящите събития. Нещо любимо за СуперЕкипа, с който целогодишно пътуваме из страната за различни технологични и дигитални събития.

Според миналогодишната статистика, броят на срещите с посетители по време на събития, на които сме присъствали, надвишава 5000. Можете ли да си представите?

Щастливи сме, че сме част от ключови събития за дигиталната общност, на които срещаме наши клиенти, приятели и партньори. Обменяме опит, знания, умения и не на последно място – забавляваме се заедно!

В тази статия ще споделим за събитията и градовете, които нямаме търпение да посетим и тази година. След като се разходим по картата, ще разкрием 🎁 9 полезни съвета, с които ще вземете максимума от всяко следващо събитие. Добавили сме още един бонус в края на статията – специалнен промокод за отстъпка от билетите на Digital4 Bulgaria.

Съдържание:

Къде и кога ще се видим?

.NETworking Conference 2024

🗓 Дата: 11 април 2024 г.
📍
Локация: София, София Тех Парк, зала „Джон Атанасов

.NETworking Conference 2023 - Highlights

Нашите дългогодишни партньори от DEV.BG организират провеждането на едно от най-големите събития за хора, насочени към IT сферата. По време на еднодневната конференция десет лектори ще говорят на теми като:

Теми за събитието .NETworking Conference

Тази година повече от 600 души ще посетят конференцията. Бъдете част от тях, като запазите своето място още днес 🔖 .NETworking Conference 2024

Digital4 Ruse

🗓 Дата: 13 април 2024 г.
📍
Локация: Русе, Доходно здание

Събитието в Русе е първото от пътешествието на Digital4 конференциите през 2024 година. Неведнъж сме казвали, че Русе е „малката Виена”. Ще си позволим шеговито да перифразираме и да допълним, че Виена често може да заимства от темповете за дигитално развитие на град Русе. 🙂

А какви спомени за СуперЕкипа крие този град… ще запазим в наша малка тайна.

Панелна дискусия на тема: Избор на подходяща платформа при дигитализация на бизнеса

Разположен в близост до водната граница с Румъния, Русе е град, който все повече напредва с развитието на търговията и възможностите за растеж. Събитието Digital4 Ruse го доказва няколко поредни години.

Отправяйки се към северната част на България, всеки път се вълнуваме с кого ще се запознаем и колко полезни неща за бизнеса ще научим. В тазгодишното издание на събитието Digital4 Ruse темата ще бъде „Дигитални възможности за бизнеса”.

С участие в Горещ стол на тема: Избор на подходяща платформа при дигитализация на бизнеса ще се включи Борислав Божидаров, Marketing Manager в СуперХостинг.БГ. Ще научим защо дигитализацията на бизнеса е рецептата за успех, как да изберем правилната платформа и какво трябва да знаем за възможностите, които ни предоставя.

Ако все още сте на етап „на съм сигурен от къде да започна” или „имам идеята, но ми липсват знания и умения”, очакваме Ви на Digital4 Ruse!

SERP Conf. 2024

🗓 Дата: 18-19 април 2024 г.
📍
Локация: София, Национален дворец на културата, Зала 3

За втора поредна година сме част от конференцията SERP Conf. Ще бъдем там, за да срещнем водещи експерти и представители на световноизвестни компании. Двудневната програма на събитието е наситена с вдъхновяващи и полезни теми:

Теми за събитието SERP Conf. 2024

Цялата програма може да разгледате в сайта на събитието: SERP Conf. 2024

Нямаме търпение да се посветим на SEO конференцията. На щанда ще бъдем заедно с експерти по Техническа поддръжка в СуперХостинг.БГ, които ще отговорят на въпроси, свързани с работата и поддръжката на уебсайта.

Тазгодишното издание е възможност за растеж, нови знания в сферата на SEO и полезни контакти. Побързайте и запазете своето място, като 🔖 закупите билет. Организаторите предлагат и промоционални цени при покупка на групов билет.

Digital4 Blagoevgrad

🗓 Дата: 20 април 2024 г.
📍
Локация: Благоевград, Зала „22 септември“

С вълнение споделяме, че конференцията Digital4 Blagoevgrad: Дигитални възможности за бизнеса за втора година е част от календара ни. Събитието ще бъде насочено основно към младите хора в региона с различни полезни теми, свързани с тяхното развитие и възможностите за създаване на онлайн бизнес.

Лекция на тема: Какви инструменти да използваме за дигитализация на бизнеса

На сцената отново ще има представител от екипа на СуперХостинг.БГ в лицето на Данилина Станчева, Marketing Expert & Team Leader. Дани се грижи изцяло за стратегическото планиране и онлайн присъствието на компанията. Ще разкаже какви инструменти да използвате за дигитализация на бизнеса и какво е важно да знаете преди стартирането на онлайн бизнес… и след това.

Организаторите описват събитието като „вдъхновяващо пътуване към разширяване на хоризонтите в сферата на цифровата трансформация”. А ние се вълнуваме за всички предстоящи срещи в Благоевград.

Очаквайте ни, а ние ще очакваме Вас.

Digital4 Burgas

🗓 Дата: 11 май 2024 г.
📍
Локация: Бургас, Международен конгресен център (ICCB)

И тази година рано откриваме морския сезон на събитието Digital4 Burgas. Поредната любима дестинация за екипа ни. Тази година темата ще ни отведе към дигиталните възможности, свързани с бизнеса и развитието му.

Лекция на тема: Oсновни грешки в развитието на e-commerce магазин

Борислав Божидаров отново ще се включи с лекция на актуална тема: Oсновни грешки в развитието на e-commerce магазин. Ще разберем какво трябва и какво не трябва да правим, когато подготвяме своя онлайн магазин.

Ако тепърва ще стартирате онлайн бизнес… трябва да помислите за няколко важни елемента, с които да гарантирате успешното развитие. Прочетете също: е-Commerce 2024: 12 практически съвета, тенденции и статистики

Нямаме търпение да поздравим морето на Digital4 Burgas! Запазете датата за нови вълни от знания за дигиталния свят на бизнеса.

Digital4 Sofia – Online Advertising Conference

🗓 Дата: 6 юни 2024 г.
📍
Локация: София, София Тех Парк, зала „Джон Атанасов

Тази година столицата става домакин на събитието, което спокойно наричаме черешката на тортата сред събитията за дигитален маркетинг и реклама. На него ще има двойно от всичко, защото Digital4 Bulgaria & Netpeak обединяват сили, за да съберат на едно място digital marketing & e-commerce общностите в България. Очаквано добрата комбинация е Digital4Sofia Online Advertising Conference 2024.

А до 6 юни имате достатъчно време, за да закупите своя билет 🔖 тук.

Бонус съвет: Присъствието на събития е много по-готино, когато поканите свой приятел. Така ще научите най-полезните неща за дигиталния свят, които заедно може да приложите в бъдещия buddy-бизнес, например. 🙂

Digital4 Varna

🗓 Дата: 29 юни 2024 г.
📍
Локация: Варна, Хотел и Казино „Черно Море

Последната спирка от календара в (Част 1) е морската столица Варна. Темата на тазгодишното издание е: Next Level SEO & Social Media Conference. Всяко събитие и град носят различна енергия, като ни зареждат с още повече знания и възможности за контакти. А в технологичния и дигитален свят, всичко се крие в уменията за комуникация с хора и желанието за усъвършенстване.

Програмата на събитието ще бъде обявена скоро. Ако все още не сте планирали ранната лятна отпуска, това е моментът да закупите билет за Digital4 Varna – хем нови знания и контакти, хем усещане за море.

Ще Ви очакваме с голямо нетърпение и морско настроение.

🎁 Бонус: 9 полезни съвета по време на събития

Посещавайки много и различни събития, често срещаме хора, които се притесняват да бъдат на ново място. Неуверени са и не знаят с кого да се запознаят и как да направят присъствието си приятно и полезно. За да отговорим на въпроси като „какво да правя на събитие, пълно с непознати лица”, „как да заговоря някого” или „как да избегна неудобна ситуация”, попитахме Панайот Ангелов, Manager Business development в СуперХостинг.БГ

9 полезни съвета по време на събития
Панайот Ангелов, Manager Business development

По време на миналогодишното издание на Digital4 StaraZagora, Панайот откри началото на събитието с няколко полезни хитрини. Ето какво сподели с нас:

Какъв съвет би дал към тези, които се притесняват от посещения на нови събития и среща с непознати лица?

✅ Бъдете смели!
✅ Запознавайте се!
✅ Хората са там, за да създават контакти. Всички се притесняват по един или друг начин, но имат цел. Опознайте отсрещната страна и разберете защо е там.

Има ли правила в играта „доближи и заговори непознат”?

✅ Избирайте групи с нечетен брой хора – в подобна група винаги един е самотен.
✅ Доближете се и кажете „Здравейте, удобно ли е да се представя?
✅ Прехвърлете топката, като задавате въпроси на отсрещната страна. Слушайте внимателно!
✅ Не раздавайте визитки на всяка цена. Целта е отсрещният да ви запомни с добро, а не да вземе визитка.

Два съвета, които би споделил с нашите читатели за моментите „ако стане неудобно”?

✅ Ако се почувствате излишни, усмихнете се и след „Извинете ме за момент”, се оттеглете.
✅ Ако настъпи неловко мълчание – поискайте мнението на отсрещния по лесен за отговаряне въпрос.


Възползвайте се от специална отстъпка за всички събития на Digital4 Bulgaria. Въвеждайки superhost30 в края на поръчката, получавате 30% отстъпка от редовната цена за стандартен билет.

В статията споделихме кои са предстоящите събития от картата на СуперХостинг.БГ, но… това далеч не е всичко. През цялата година ще посещаваме различни образователни, технологични, дигитални и networking събития и срещи, за които предстои да разказваме. Нямаме търпение!

🗓️ Запазете датите в своя календар. До нови дигитални и технологични срещи в СуперБлога и в нашите социални мрежи.

Диана Пенчева
Диана Пенчева
Диана е най-новото попълнение в маркетинг екипа. Работата ѝ в СуперХостинг.БГ е свързана основно с развиване и поддържане на партньорства и присъствие на различни по вид събития из цялата страна. Диана е креативна, с внимание към детайла и се старае да подхожда професионално към всяка работна задача. Често ще се срещате с нея както виртуално, така и по време на събития.
5 1 vote
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

0
Ако не искате само баба Ви и приятелките ѝ да са чували за Вас, помислете за собствен сайт. Даваме Ви 6 причини защо се нуждаете от силно интернет присъствие.
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви.