СуперСъбитията през първите 6 месеца от 2017 г.

Лятото дойде, годината е едва преполовена, а ние вече се срещнахме с над 10 000 човека на 46 събития за изминалите 6 месеца. Решихме да направим и равносметка.

Раздадохме 1715 СуперНагради:

SH-Blog-Events
*Задача с повишена трудност: Пресметнете колко хостинг награди сме раздали 🙂

Кратък обзор на някои от по-интересните моменти:

  • На 22 февруари НАСА откри нова планета с подходящи условия за живот.
   На 23 февруари наши астронавти откриха СуперПланета с подходящи условия за СуперСайтове. 🙂

  • Представихме услугата Shopiko на 8 Ecommerce събития в 4 различни града. Раздадохме 6 касетки с тениски (почти като тези в плод-зеленчука), 5 касетки с тефтери и 5 касетки с чаши.

  • Докато някои в офиса редяха код, маркетинг инженерите направляваха маркетинг разработчиците как се редят щандове по събития.

  • Програмата беше запълнена от над 300 лекции на всички събития. Ние имахме честта да представим 12 от тях. Слушахме за React.js, SEO, PPC, Електронна търговия, WordPress, Иновации, JavaScript, Предприемачество, Дизайн и още много интересни теми.

  • Рецепта:
   1. Една щипка креативност
   2. 8 бр. нови игри
   3. Няколко килограма промо кодове
   4. 30 кг. ядки 😀

   И в резултат на всичко това сготвихме над 300 нови сайта.

  • Винаги support-ът е бил много важен за нас. Затова се погрижихме да осигурим максимални удобства на нашето СуперКътче, което беше използвано за релакс, зареждане на телефони, нетуъркинг, работа, място за следобедно кафе и какво ли още не.

Наесен ни предстоят още толкова СуперСъбития, на които ще има още толкова емоции, изненади и награди. Не забравяйте да следите блога ни за игри и билети ?
Диан Танков
Диан е човекът, с който може да се запознаете на всяко значимо уеб събитие, където и той и вие научавате новостите в дигиталния свят. Диан е човекът, който стои зад всички интересни игри и награди, с които ни познавате. Освен за нашите клиенти, той се грижи и за СуперЕкипа, като често дава идеи за нестандартен завършек на работния ден. СуперСилата на Диан, е че винаги има да разкаже нещо интересно.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments