СуперСъбитията през първите 6 месеца от 2017 г.

Лятото дойде, годината е едва преполовена, а ние вече се срещнахме с над 10 000 човека на 46 събития за изминалите 6 месеца. Решихме да направим и равносметка.

Раздадохме 1715 СуперНагради:

СуперНагради
*Задача с повишена трудност: Пресметнете колко хостинг награди сме раздали 🙂

Кратък обзор на някои от по-интересните моменти:

  • На 22 февруари НАСА откри нова планета с подходящи условия за живот.
   На 23 февруари наши астронавти откриха СуперПланета с подходящи условия за СуперСайтове. 🙂

СуперСъбитията

  • Представихме услугата Shopiko на 8 Ecommerce събития в 4 различни града. Раздадохме 6 касетки с тениски (почти като тези в плод-зеленчука), 5 касетки с тефтери и 5 касетки с чаши.

СуперСъбитията

  • Докато някои в офиса редяха код, маркетинг инженерите направляваха маркетинг разработчиците как се редят щандове по събития.

СуперСъбитията

  • Програмата беше запълнена от над 300 лекции на всички събития. Ние имахме честта да представим 12 от тях. Слушахме за React.js, SEO, PPC, Електронна търговия, WordPress, Иновации, JavaScript, Предприемачество, Дизайн и още много интересни теми.

СуперСъбитията

  • Рецепта:
   1. Една щипка креативност
   2. 8 бр. нови игри
   3. Няколко килограма промо кодове
   4. 30 кг. ядки 😀

   И в резултат на всичко това сготвихме над 300 нови сайта.

СуперСъбитията

  • Винаги support-ът е бил много важен за нас. Затова се погрижихме да осигурим максимални удобства на нашето СуперКътче, което беше използвано за релакс, зареждане на телефони, нетуъркинг, работа, място за следобедно кафе и какво ли още не.

СуперСъбитията

Наесен ни предстоят още толкова СуперСъбития, на които ще има още толкова емоции, изненади и награди. Не забравяйте да следите блога ни за игри и билети ?
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин [Аудио]

6
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.
Зает домейн? Няма страшно!

Зает домейн? 9 тактики за успешна регистрация на име [Аудио]

0
Търсите име и то е заето. Какво правите след това? Отказвате се? Продължавате да търсите? Удряте пауза, за да помислите още?