Уеб наградите на EURid 2022: Спечелете с Вашия .eu/.ею сайт

За девета поредна година имате шанса да се включите в надпреварата, организирана от официалния регистър на .eu и .ею домейните EURid, и да покажете Вашия неповторим дигитален проект на целия свят. 

.eu Web Awards 2022 са тук и ако имате сайт с домейн разширение .eu или .ею, би било пропуск да не се включите! 

Но първо малко история: Наградите са учредени през 2014 г. и първите няколко години церемонията по награждаване се провежда в Брюксел, Белгия. През 2020 и 2021 г. домакини са италианските градове Пиза и Таормина, а тази година отново се завръща в Белгия, но този път в гр. Мехелен. Независимо от локацията, церемонията винаги е пищна, а вълнението да бъдете наградени – голямо.

Как да участвам?

Стъпка 1: Необходимо е да притежавате сайт с домейн .eu или .eю.

Стъпка 2: Да се самономинирате или пък да помолите приятел да Ви номинира в някоя от категориите, изброени по-долу, в портала на наградите. Става лесно и за секунди. Ако сте одобрен, ще бъдете уведомен от организаторите.

Стъпка 3: Тук идва интересната част! Необходимо е активно да разпространявате информация, че сте номиниран, и да приканвате своите потребители, приятели и фенове да гласуват за Вас. Срокът за номинация и гласуване е до 17 август.

Стъпка 4: По трима финалисти от всяка категория ще бъдат обявени на 1 септември и официално поканени на церемонията, която ще се състои на 17 ноември

Какви са категориите?

Тази година категориите са 6: 

🏆 Leaders – включва утвърдени бизнеси на национално ниво.

🌟 Rising stars – за уебсайтове на стартъп организации.

👨‍🏫 Laurels – уебсайтове на образователни институции, благотворителни организации или пан-европейски проекти.

✍️ House of .EU – медии и блогове.

🌎 Better World – еко инициативи и организации, работещи за устойчиво бъдеще.

🇧🇬 The Best of IDNs – сайтове на компании, организации, институции и пр. с домейн разширение .ею или .ευ и знаци на кирилица или друга азбука в името.

А наградите?

Наградите, които имате шанса да спечелите, са 3:

Бюджет за маркетинг кампания онлайн на стойност € 5 000 (подлежи на координация с маркетингова агенция, предложена от EURid)

Пакет за подобрение на уебсайта – експертни анализи и репорти, във връзка с достъпността, скоростта на зареждане, дизайна на сайта и др. + полезни съвети за тяхното подобряване. 

Специален дигитален бадж за 1 от победителите, който можете да позиционирате на уебсайта си.

***

СуперЛесно и си заслужава, нали? 

Отведете бизнеса си на следващо ниво и позволете на Европа и света да научат за Вашата идея! Надяваме се, че сред имената на щастливите късметлии, удостоени с отличията на престижния конкурс, ще открием някои от нашите клиенти с .eu/.ею сайтове. 

Пожелаваме успех на всеки един от Вас!

P.S. Споделете и с приятели, нека и те да се ползват от този шанс.

А ако все още се чудите дали .eu домейнът е подходящ за Вашия сайт, споделяме Ви 5 причини защо да го изберете. Статията има и аудио вариант. Приятно слушане!

Абонирайте се за СуперБлога, за да научавате първи най-важното и полезното от света на уеб, касаещо Вашия сайт и дигитално развитие.

Паулина Пенчева
Паулина Пенчева
Поли е позитивна и амбициозна. Прави редовни гмуркания в дигиталния океан по най-различни проекти и кампании. Готова е да работи неуморно в името на ефективността и добрия резултат. Нейната #СуперСила се изразява в това, че се изправя безстрашно пред всяко предизвикателство... за да създава нови и интересни материали за СуперКлиентите!
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Блог статия - популяризация на съдържание

Написах статия: 9 идеи за повече посетители на Вашия блог

0
Написахте блог статия. Поздравления! А сега накъде? Вижте нашите предложения за успешна популяризация на блог статии. Повече в СуперБлога!
Уникално име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма?

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други