Нашият управител за печелившото партньорство и ефективните решения

Методи ДреновскиМетоди Дреновски, основател и управител на хостинг компания СуперХостинг.БГ:

Технологичното развитие на компанията ни дава повече възможности, които можем да ви предложим като наши партньори . Винаги сме се вслушвали във вашите желания и запитвания. Този процес е постоянен и насочен да е в помощ на нашите клиенти и партньори. През изминалите 6 години непрекъснато работихме за това да отговорим на различните ви бизнес нужди. Пожелавам си и в следващите поне 66 години 🙂 да ви предлагаме най-добрите и ефективни решения!

На лекцията ми „Какво печелите като партньор и реселър на най-голямата хостинг компания в България? “ по време на WebIt Congress 2011 ще се постарая да отговоря на различни въпроси, за които сте ни питали, както и какво можете да очаквате в бъдеще. Също така, с мен ще бъде и нашият Търговски директор – Светослав Илиев, с който ще можете да дискутирате всички подробности около решенията, които предлагаме.

На презентацията ми ще се постарая да ви разкажа как партньорството ни да е по-ефективно и още:

  • Какви решения предлагаме;
  • Какви са разликите между отделните решения;
  • Как да ползвате различните ни услуги;
  • Какви бизнес възможности имате от комбинацията на различните ни предложения;
  • Кои бизнес модели са подходящи с различните технологични решения;
  • Как да се ориентирате, кое е по-подходящо за вас;

Сега е моментът и да зададете конкретни въпроси под тази публикация или във Facebook, на които искате да получите отговор по време на лекцията ми!Заповядайте и на 26 октомври 2011 г. от 14:40 часа на място на Webit Congress 2011 – Open Theatres. Ще можем да поговорим и дискутираме всичко, което ви интересува около нашите партньорски отношения и постигането на най-голяма ефективност.Регистрирайте се за Безплатните семинари на Webit Congress 2011 и вземете своя безплатен пропуск. Ще ви очакваме!

За всички, които не могат да присъстват в оказания час, аз и моите колеги ще бъдем на нашия щанд по време на целия конгрес.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

5 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Искам сайт, но не знам откъде да започна

Искам сайт, но не знам откъде да започна [Аудио]

2
Решихме да Ви споделим накратко стъпките, които трябва да извървите, за да изградите своето онлайн присъствие.

Black Friday: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти!

0
Задаваме 7 въпроса, през които трябва да преминете, за да имате изряден WooCommerce магазин. Типично в наш стил, не Ви спестяваме и отговорите.
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин

8
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.