Нашият управител за печелившото партньорство и ефективните решения

Методи ДреновскиМетоди Дреновски, основател и управител на хостинг компания СуперХостинг.БГ:

Технологичното развитие на компанията ни дава повече възможности, които можем да ви предложим като наши партньори . Винаги сме се вслушвали във вашите желания и запитвания. Този процес е постоянен и насочен да е в помощ на нашите клиенти и партньори. През изминалите 6 години непрекъснато работихме за това да отговорим на различните ви бизнес нужди. Пожелавам си и в следващите поне 66 години 🙂 да ви предлагаме най-добрите и ефективни решения!

На лекцията ми „Какво печелите като партньор и реселър на най-голямата хостинг компания в България? “ по време на WebIt Congress 2011 ще се постарая да отговоря на различни въпроси, за които сте ни питали, както и какво можете да очаквате в бъдеще. Също така, с мен ще бъде и нашият Търговски директор – Светослав Илиев, с който ще можете да дискутирате всички подробности около решенията, които предлагаме.

На презентацията ми ще се постарая да ви разкажа как партньорството ни да е по-ефективно и още:

  • Какви решения предлагаме;
  • Какви са разликите между отделните решения;
  • Как да ползвате различните ни услуги;
  • Какви бизнес възможности имате от комбинацията на различните ни предложения;
  • Кои бизнес модели са подходящи с различните технологични решения;
  • Как да се ориентирате, кое е по-подходящо за вас;

Сега е моментът и да зададете конкретни въпроси под тази публикация или във Facebook, на които искате да получите отговор по време на лекцията ми!Заповядайте и на 26 октомври 2011 г. от 14:40 часа на място на Webit Congress 2011 – Open Theatres. Ще можем да поговорим и дискутираме всичко, което ви интересува около нашите партньорски отношения и постигането на най-голяма ефективност.Регистрирайте се за Безплатните семинари на Webit Congress 2011 и вземете своя безплатен пропуск. Ще ви очакваме!

За всички, които не могат да присъстват в оказания час, аз и моите колеги ще бъдем на нашия щанд по време на целия конгрес.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
5 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Блог статия - популяризация на съдържание

Написах статия: 9 идеи за повече посетители на Вашия блог [Аудио]

0
Написахте блог статия. Поздравления! А сега накъде? Вижте нашите предложения за успешна популяризация на блог статии. Повече в СуперБлога!
Съвети от СуперХостинг.БГ за уникарно име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма? [Аудио]

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)? [Аудио]

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.