Спечелете безплатен пропуск за DrupalCamp Sofia 2012

Най-готините БГ уеб събития представят DrupalCamp Sofia 2012. Конференцията се организира от Drupal Bulgaria и Drupal Camp Team, с цел да се обедини и подобри обществото на Drupal програмисти в България и Централна и Източна Европа. Обменете опит „очи в очи“ с професионалисти в областта на едно интересно и полезно събитие, в което и ние от  хостинг компания СуперХостинг.БГ ще участваме. Като партньори на тазгодишното издание, ще предоставим на 2-ма от вас възможност да спечелите безплатен пропуск за конференцията. На въпросите: Защо да участвам?, Кога и къде? и Как да спечеля безплатен пропуск?, отговори можете да намерите в следващите редове.

Защо да участвам в DrupalCamp Sofia 2012?

  • Ще можете да се срещнете “очи в очи” с хората, избрали да използват Drupal за реализацията на своите успешни онлайн проекти;
  • Drupal Camps представлява общност за споделяне и обучения за Drupal ентусиасти и особено начинаещи;
  • По време на Showcase сесиите ще можете да се запознаете с отлични сайтове създадени с Drupal, като ще бъдат обяснени техните функции и начина на изработката им;
  • Сесиите ще са подходящи както за начинаещи, така и за професионалисти, работещи с Drupal.

Кога и къде ще се проведе DrupalCamp Sofia 2012?

Събота, 21.04.2012 „Camp-ден 1“ oт 9 – 17ч.
Неделя, 22.04.2012 „Camp-ден 2“ oт 10 – 17ч.

Събитието ще се проведе в Софтуерна академия Telerik на aдрес: гр. София 1729, ж.к. Младост 1А, бул. „Александър Малинов“ 31 (Сватбен мол „Булевард“, етаж 2).

Как да спечеля безплатен пропуск?

За да спечелите своя безплатен пропуск е необходимо до обяд на 20 април 2012 г. да оставите коментар под тази публикация с въпрос на тема Drupal. Ще се радваме да питате за всичко, което ви интересува, допълнителна информация или професионален съвет.За да бъде най-честно и безпристрастно, с организаторите на конференцията ще изберем чрез томбола 2-та печеливши въпроса. Техните автори ще получат абсолютно безплатно пропуск за събитието. Също така, отговорите на вашите въпроси ще получите от истинските професионалисти в областта по време на самото събитие.

Определено вярваме, че ще научите много добри практики за създаването на успешен Drupal проект, така че очакваме въпросите ви!  Успех! 🙂

Ще ви помолим да посочите вашите имена и точен e-mail във формата за коментари, за да може да се свържем с вас. Очакваме с нетърпение вашите любопитни въпроси!

Информация за печелившите, както и още много полезни и актуални теми за вашия Интернет бизнес, можете да получите като се абонирате за нашия блог, посещавате нашите фен страници във Facebook или ни следите в Twitter.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

10 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!
Зает домейн? Няма страшно!

Зает домейн? 9 тактики за успешна регистрация на име

0
Търсите име и то е заето. Какво правите след това? Отказвате се? Продължавате да търсите? Удряте пауза, за да помислите още?
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.