Спечелете безплатен пропуск за DrupalCamp Sofia 2012

Най-готините БГ уеб събития представят DrupalCamp Sofia 2012. Конференцията се организира от Drupal Bulgaria и Drupal Camp Team, с цел да се обедини и подобри обществото на Drupal програмисти в България и Централна и Източна Европа. Обменете опит „очи в очи“ с професионалисти в областта на едно интересно и полезно събитие, в което и ние от  хостинг компания СуперХостинг.БГ ще участваме. Като партньори на тазгодишното издание, ще предоставим на 2-ма от вас възможност да спечелите безплатен пропуск за конференцията. На въпросите: Защо да участвам?, Кога и къде? и Как да спечеля безплатен пропуск?, отговори можете да намерите в следващите редове.

Защо да участвам в DrupalCamp Sofia 2012?

  • Ще можете да се срещнете “очи в очи” с хората, избрали да използват Drupal за реализацията на своите успешни онлайн проекти;
  • Drupal Camps представлява общност за споделяне и обучения за Drupal ентусиасти и особено начинаещи;
  • По време на Showcase сесиите ще можете да се запознаете с отлични сайтове създадени с Drupal, като ще бъдат обяснени техните функции и начина на изработката им;
  • Сесиите ще са подходящи както за начинаещи, така и за професионалисти, работещи с Drupal.

Кога и къде ще се проведе DrupalCamp Sofia 2012?

Събота, 21.04.2012 „Camp-ден 1“ oт 9 – 17ч.
Неделя, 22.04.2012 „Camp-ден 2“ oт 10 – 17ч.

Събитието ще се проведе в Софтуерна академия Telerik на aдрес: гр. София 1729, ж.к. Младост 1А, бул. „Александър Малинов“ 31 (Сватбен мол „Булевард“, етаж 2).

Как да спечеля безплатен пропуск?

За да спечелите своя безплатен пропуск е необходимо до обяд на 20 април 2012 г. да оставите коментар под тази публикация с въпрос на тема Drupal. Ще се радваме да питате за всичко, което ви интересува, допълнителна информация или професионален съвет.За да бъде най-честно и безпристрастно, с организаторите на конференцията ще изберем чрез томбола 2-та печеливши въпроса. Техните автори ще получат абсолютно безплатно пропуск за събитието. Също така, отговорите на вашите въпроси ще получите от истинските професионалисти в областта по време на самото събитие.

Определено вярваме, че ще научите много добри практики за създаването на успешен Drupal проект, така че очакваме въпросите ви!  Успех! 🙂

Ще ви помолим да посочите вашите имена и точен e-mail във формата за коментари, за да може да се свържем с вас. Очакваме с нетърпение вашите любопитни въпроси!

Информация за печелившите, както и още много полезни и актуални теми за вашия Интернет бизнес, можете да получите като се абонирате за нашия блог, посещавате нашите фен страници във Facebook или ни следите в Twitter.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
10 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт [Аудио]

0
Ако не искате само баба Ви и приятелките ѝ да са чували за Вас, помислете за собствен сайт. Даваме Ви 6 причини защо се нуждаете от силно интернет присъствие.
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!
Бизнес планиране в 3 стъпки - какво, как, защо?

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо? [Аудио]

2
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2022 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.