Drupal Splash Awards 2018 за първи път в България на 21 март

Традиция в нашия блог е да пишем за СуперСъбития. Сега имаме честта да ви поканим на едно събитие, което ще се проведе за първи път в България, а именно Drupal Splash Awards. Splash Awards е формат, който награждава най-добрите сайтове на Drupal в Холандия и Германия вече три години, а Drupal Bulgaria реши да пренесе конкурса и у нас. Датата е 21 март, часът 19:00, а мястото Cultur Beat клуб. На церемонията ще бъдат наградени едни от най-успешните Drupal проекти, а целта на събитието е да поощри работата с Drupal и да вдъхнови разработчиците за развиването на още повече успешни сайтове.

Независимо дали сте участници в конкурса, Drupal разработчици, които просто искат да се запознаят с някои от най-интересните Drupal сайтове, да се срещнат с техните създатели, или иматe нужда от вдъхновение за следващия си проект, то вие сте поканени. Имаме и СуперНовина! За всички вас входът е свободен! Всичко, което е нужно да направите, е да се регистрирате на сайта на събитието.

Очакват ни много интересни проекти в 3 категории:

  • Corporate: Корпоративни уебсайтове, чиято цел е презентацията на даден бизнес в уеб;
  • Social Engagement: Уебсайтове, които представят обществено полезни каузи или организации с нестопанска цел;
  • E-commerce:  Уебсайтове, чиято основна цел е онлайн търговия на продукти и услуги.

Проектите ще бъдат оценени от строго, но справедливо жури, всеки от които е експерт в областта си . Разкриваме и кои са те (неподкупни са! 😉 ):

  • Любомир Русанов, управител и основател на SuperHosting.BG;
  • Светлин Наков – основател на първия Софтуерен университет в България, автор на множество книги и статии по програмиране и носител на награда „Джон Атанасов“;
  • Христо Атанасов – основател на дигитална агенция „We Know How“, сертифициран Google Adwords специалист.

Събитието е първото, което дава поле за изява и поощрява добрата работа на Drupal ентусиастите. Drupal общността е една от най-силните и многочислени в IT областта, а системата е от най-популярните за изграждане не уебсайтове. Сигурни сме, че това събитие ще стимулира още повече развитието на платформата и разработването на още по-амбициозни проекти.

Затова запазете си сряда, 21 март, Drupal фенове и потребители! Ще ви очакваме, за да наградим заедно най-добрите Drupal проекти, да си поговорим за системата и да се забавляваме!

Данилина Яркова
Данилина Яркова
Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин...

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.