Домейн Форум 2014 – какво ново предстои в света на домейните

Замисляли ли сте се колко много се промени интернет през последните години?
След появата на социалните мрежи и смартфон революцията, можем да наречем отминаващата 2014-та годината на новите домейни.
В последния календарен месец предстои четвъртото издание на Домейн Форум, поредното от най-готините БГ уеб събития у нас!

То ще се проведе този петък, 5-ти декември в Sense Hotel Sofia. На събитието ще бъдат обсъдени новостите и бъдещите тенденции при домейните.

Какво се случи на Домейн Форум досега?

През 2011 година се проведе първият домейн форум. Тогава се запознахме с програмата на ICANN за нови домейни. България се бореше да получи своя “.бг” домейн.

Днес има над три милиона регистрирани нови домейна в световен мащаб, a домейнът „.бг“ е одобрен от ICANN.

Какво да очакваме на Домейн Форум 2014?

Вече можем да регистрираме нови домейни от общо над 400 области. Как новите домейни влияят на нашето онлайн присъствие, какви възможности ни предоставят и какво въздействие имат те върху нашия бранд – тези и още актуални въпроси ще бъдат дискутирани на Домейн Форум 2014.

Програмата на събитието е разнообразна и включва няколко панела на различни теми, свързани с домейните. Освен новите домейни, друга интересна тема, която ще бъде засегната, е предоставената от ICANN възможност да се регистрират домейни на други езици (IDN) и в частност – домейни на кирилица. Нашият управитeл Любомир Русанов ще бъде модератор на темата за въздействието на домейните върху бранда и как те могат да бъдат използвани като маркетинг инструменти.

На форума ще вземат участие: Жан-Жак Сахел – вицепрезидент на ICANN за Европа, Стефан Ван Гелдер – председател и изпълнителен директор в Milathan, Лий Хибърд – координатор по интернет политики към Съвета на Европа, и още много други интересни личности!

Станете част от Домейн Форум 2014!

Регистрацията за Домейн Форум е напълно безплатна, но свободните места са ограничени! Побързайте и запазете своето място сега, за да научите първи новостите в света на домейните!

Очакваме ви на 5-ти декември, точно в 9:30ч.!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо? [Аудио]

4
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2023 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си [Аудио]

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!

Black Friday: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да започнете...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!