Домейн Форум 2014 – какво ново предстои в света на домейните

Замисляли ли сте се колко много се промени интернет през последните години?
След появата на социалните мрежи и смартфон революцията, можем да наречем отминаващата 2014-та годината на новите домейни.
В последния календарен месец предстои четвъртото издание на Домейн Форум, поредното от най-готините БГ уеб събития у нас!

То ще се проведе този петък, 5-ти декември в Sense Hotel Sofia. На събитието ще бъдат обсъдени новостите и бъдещите тенденции при домейните.

Какво се случи на Домейн Форум досега?

През 2011 година се проведе първият домейн форум. Тогава се запознахме с програмата на ICANN за нови домейни. България се бореше да получи своя “.бг” домейн.

Днес има над три милиона регистрирани нови домейна в световен мащаб, a домейнът „.бг“ е одобрен от ICANN.

Какво да очакваме на Домейн Форум 2014?

Вече можем да регистрираме нови домейни от общо над 400 области. Как новите домейни влияят на нашето онлайн присъствие, какви възможности ни предоставят и какво въздействие имат те върху нашия бранд – тези и още актуални въпроси ще бъдат дискутирани на Домейн Форум 2014.

Програмата на събитието е разнообразна и включва няколко панела на различни теми, свързани с домейните. Освен новите домейни, друга интересна тема, която ще бъде засегната, е предоставената от ICANN възможност да се регистрират домейни на други езици (IDN) и в частност – домейни на кирилица. Нашият управитeл Любомир Русанов ще бъде модератор на темата за въздействието на домейните върху бранда и как те могат да бъдат използвани като маркетинг инструменти.

На форума ще вземат участие: Жан-Жак Сахел – вицепрезидент на ICANN за Европа, Стефан Ван Гелдер – председател и изпълнителен директор в Milathan, Лий Хибърд – координатор по интернет политики към Съвета на Европа, и още много други интересни личности!

Станете част от Домейн Форум 2014!

Регистрацията за Домейн Форум е напълно безплатна, но свободните места са ограничени! Побързайте и запазете своето място сега, за да научите първи новостите в света на домейните!

Очакваме ви на 5-ти декември, точно в 9:30ч.!

Диан Танков
Диан е човекът, с който може да се запознаете на всяко значимо уеб събитие, където и той и вие научавате новостите в дигиталния свят. Диан е човекът, който стои зад всички интересни игри и награди, с които ни познавате. Освен за нашите клиенти, той се грижи и за СуперЕкипа, като често дава идеи за нестандартен завършек на работния ден. СуперСилата на Диан, е че винаги има да разкаже нещо интересно.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments