Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Подпишете се електронно сега на преференциални цени!

От 01 май 2013 г. преустановихме предлаганата от нас услуга Електронен подпис.

За закупуване, подновяване или допълнителни въпроси свързани с електронни подписи е необходимо да се свържете директно с издателя - "Информационно обслужване" АД.

Електронни подписи от СуперХостинг.БГ и StampitОт днес всички клиенти на хостинг компания СуперХостинг.БГ могат да се възползват от новото ни предложение – възможност за закупуване на квалифицирани електронни подписи на преференциални цени. Електронните подписи са под търговската марка Stampit и ги предлагаме съвместно с нашите партньори от "Информационно обслужване" АД, които са първия доставчик на удостоверителни услуги в България.

Квалифицираните електронни подписи, които можете да закупите от СуперХостинг.БГ са 2 типа: за юридически и физически лица, съответно: Stampit Doc Pro и Stampit Doc.

Квалифицираният електронен подпис (КЕП) е законово признат за еквивалент на саморъчен подпис за всички физически и юридически лица, притежаващи такова удостоверение.

Какви възможности ви предоставя закупуването на електронен подпис:

  • доказване на самоличността ви и подписване на различни файлове и документи;
  • опериране с електронно банкиране и различни електронни услуги;
  • подаване на информация към НАП, НОИ, НСИ, Инспекция по труда, Агенция по вписванията и др. сфери на държавната администрация;
  • улеснена бизнес комуникация и обменяне на кодирана кореспонденция, така че изпратената информация да бъде разчетена единствено от лицето за което е предназначена и др.;

Още нещо, което може да добавим като предимство на електронния подпис спрямо предлаганите от нас хостинг услуги, е възможността по-лесно и достъпно да регистрирате своя .BG домейн от СуперХостинг.БГ. В случай, че имате електронен подпис, не е необходимо пълномощното за регистрация на .BG домейн да бъде подписано на място в офиса ни или изпратено по куриер, тъй като КЕП потвърждава електронната самоличност на автора на удостоверението и документите имат същата тежест като саморъчно подписаните. Това улеснява още повече процедурата по регистриране на .BG домейн от СуперХостинг.БГ!

Защо да закупите електронен подпис от СуперХостинг.БГ:

  Stampit Doc Pro (за юридически лица) Stampit Doc  (за физически лица ) Смарт карта Карточетец
Стандартна цена 56.40 лв. 24.00 лв. 15.60 лв. 24.00 лв.
Цена за клиент на СуперХостинг.БГ 42.00 лв. 22.00 лв. 12.00 лв. 24.00 лв.
Всички цени са с включен 20% ДДС.

Смарт картата и карточетеца са необходими за нормалното функциониране на подписа, тъй като те са физическите носители, на които се записва удостоверениeто за електронен подпис и се осъществява връзката с компютъра. В случай, че вече имате карта или четец от Stampit, не е необходимо тяхното повторно закупуване. Можете да използвате вашите налични физически носители, като добавите новия електронен подпис.

За издаването и пълноценното използване на електронен подпис, е необходимо да имате също имейл акаунт, поддържащ получаването на поща през POP3 или IMAP, както и изпращането на писма със SMTP протокола. Ако нямате имейл акаунт, поддържащ един от тези протоколи, можете да добавите към поръчката за електронен подпис, регистрация на домейн и активиране на хостинг акаунт. Чрез регистрацията на собствен домейн и предлаганите от СуперХостинг.БГ хостинг планове, можете да създадете минимум 50 различни имейл акаунта с нужните технически параметри, на които да получавате и изпращате електронно подписани писма и криптирана кореспонденция.

За да изберете подходящия тип КЕП, можете да се запознаете с характеристиките и възможностите, които всеки от тях предоставя на нашия сайт. Основната разлика е в правомощията, които ще имате, използвайки подписа за юридически (Stampit Doc Pro) или  физически лица (Stampit Doc).

В резюме можем да отбележим, че електронният подпис е едно удобно съвременно решение, с което значително се улеснява бизнес и личната комуникация, оперирането с електронно банкиране, обменянето на криптирана кореспонденция и подписването на различни документи по електронен път. В случай, че имате въпроси или нужда от допълнителна информация за предлаганите електронни подписи и/или други хостинг услуги, можете да се свържете с нас по всяко време и ние ще ви съдействаме максимално ефективно и професионално.

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

0 0 гласове
.
500px270px
SuperHosting.BG
Абониране
Уведоми ме при
guest
4 Коментара
Коментари към текста
Виж всички коментари