Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

10 билета за Digital4Plovdiv си търсят притежатели

В разгара на сезона сме и навсякъде digital кампаниите текат с пълна сила. А с тях всеки ден идват въпроси от рода на:

Кое е добре и кое работи за нас? Кои са ефективните Google Ads стратегии? Как да оптимизираме сайта си? Как да повишим неговата сигурност? Кои са добрите практики в електронната търговия?

Отговори на всички тези, а и още въпроси можете да получите на конференцията Digital4Plovdiv, която ще се проведе на 30-ти ноември в Пловдив (и по-конкретно хотел Санкт Петербург). Събитието ще събере професионалисти от цяла България, които ще представят тенденциите и добрите практики в областта на онлайн маркетинга и електронна търговия.

Програмата е съставена от 30 теми, разделени в 3 трака. Регистрацията започва в 9.00 часа, а от 10.00 часа е откриването, след което можете да се запътите по залите и слушате това, което е най-интересно за вас. 🙂

В една от лекциите нашият управител Любомир Русанов ще говори за силно коментираната в последните години тема - “Сигурност в интернет!” и можем ли да се справим сами?

А в друга, маркетинг експертът ни Димитър Денев ще Ви разкаже как можете да създадете онлайн магазин за по-малко от 24 часа.

Част от останалите лекции включват:

  • Развитието на дигиталния свят и тенденциите в България - Елена Арнаудова (Google)
  • Е-commerce - факти, цифри и тенденции - Жанет Найденова (БЕА)
  • Ретаргетинг срещу Ремаркетинг - Димитър Димитров (Inbound)
  • Онлайн търговията и Facebook - съвременният брак по сметка - Бисер Вълов (BEYOND ID)
  • Ефективни Google AdWords стратегии за онлайн магазини - Станислав Димитров (Konversa)
  • 10 НЕуспешни практики на E-commerce проекти в България - Иво Горов /NetPeak/

Очаква ни много интересен ден, в който ще се радваме да си поговорим за всичко свързано с хостинг решенията и digital, което ви вълнува. А накрая на събитието ще има и Networking Cocktail Party, на което в по-неформална обстановка ще можете да си поговорите с лекторите и останалите участници в събитието!

Намират ни се малко повече билети, затова решихме да зарадваме 10 от вас, като ви ги подарим. 🙂

За да спечелите един от тях, е необходимо в коментар по статията да изброите 3 важни условия, които според вас са задължителни за вашето дигитално присъствие.

Ще очакваме отговорите ви до 12.00 часа на 24-ти ноември, след което на случаен принцип ще изтеглим 10-те късметлии.

Маркетинг Специалист

Диан е човекът, с който може да се запознаете на всяко значимо уеб събитие, където и той и вие научавате новостите в дигиталния свят. Диан е човекът, който стои зад всички интересни игри и награди, с които ни познавате. Освен за нашите клиенти, той се грижи и за СуперЕкипа, като често дава идеи за нестандартен завършек на работния ден. СуперСилата на Диан, е че винаги има да разкаже нещо интересно.

0 0 гласове
.
500px270px
SuperHosting.BG
Абониране
Уведоми ме при
guest
68 Коментара
Коментари към текста
Виж всички коментари