10 безплатни билета за Конференция за онлайн маркетинг и търговия 2018

Всички знаем кой е градът, избран за Европейска столица на културата, нали?

На 30 ноември сме в любимия pLOVEdiv на Конференция за онлайн маркетинг и търговия 2018. Или с други думи Digital4Plovdiv ни изненадват отново със СуперСъбитие. Датата, както споменахме, е 30 ноември, а мястото – Международен панаир Пловдив. Бъдете там точно в 9:00ч. за регистрация, чаша кафе и среща с приятели.

Какво ви очаква на конференцията?

 • Най-добрите примери и казуси от реалната практика.
 • Повече от 60 експерти в дигиталния бранш, от които да почерпите опит.
 • Три панела с различен тематичен обхват + кръгла маса.
 • Повече от 600 посетители.
 • За десерт: Networking Cocktail Party след края на събитието.

Конференцията е мястото, където ще срещнете някои от най-добрите дигитални експерти, собственици на успешни бизнеси, предприемачи и мениджъри. В един от най-креативните градове атмосферата със сигурност ще бъде вдъхновяваща и зареждаща с нови идеи!

Digital4Plovdiv е за всички, които са част от дигиталното общество, искат да научат новите тенденции, да обогатят знанията си, да развият бизнеса си, да продават повече или просто да прекарат един ползотворен петък. Уверяваме ви, че и вие ще намерите своето място там и ще откраднете нещо полезно за себе си!

Динамичната програма ще бъде разделена в три панела + кръгла маса:

 • Панел 1: Тенденции. Факти. Развитие.
 • Панел 2: Трафик. Продажби. Взаимоотношения.
 • Панел 3: Online Retail 4.0.
 • Кръгла маса: Полезни съвети и работещи практики.

Споделяме ви и едни от най-актуалните и любопитни теми, които ще бъдат дискутирани на Конференцията за онлайн маркетинг и търговия:

 • „GDPR (Общ регламент за защита на личните данни) – изисквания и практически решения“, Модератор: Любомир Атанасов, Участници: Дойчин Иванов, Явор Янакиев.
 • „Е-commerce – факти, цифри и тенденции“, Жанет Найденова.
 • „Brands Of The Future: Стратегия и тактики за изграждане и развитие на бранда“, Модератор: Петър Владимиров, Участници: Благой Никушев, Йордан Ангелов, Томислав Савов.
 • „Вашият онлайн магазин в социалните мрежи: Facebook, Instagram и Influence маркетинг“, Александра Русева.
 • „Retargeting и Remarketing – инструменти за повече продажби и дългосрочни отношения с потенциални клиенти“, Модератор: Христо Николински, Участници: Димитър Димитров, Ален Попович, Боян Янков.
 • „Копирайтинг 2019 – новото лице на съдържанието“, Модератор: Любомир Любомиров, Участници: Юлия Вукова, ИвайлоТончев, Стефка Георгиева, Пепа Драгоева.
 • „E-Commerce 2019. Полезни практики и съвети от работещи онлайн магазини’’, Модератор: Петър Дяксов, Участници: Димо Димов, Ивайло Тончев, Николай Еленков, Георги Прусийски.

Цялата програма на събитието може да видите ТУК.

Събудихме ли вече интереса ви?

По традиция запазваме по няколко билета за СуперСъбитията, от които сме част. Този път късметлиите ще бъдат 10. А безплатен билет може да си спечелите много лесно. Единствено е необходимо да ни отговорите на следния въпрос:

ВЪПРОС: Кои са шестте маркетингови инструмента на платформата ни за изграждане на онлайн магазин Shopiko, с които да развиете онлайн магазина си и да продавате повече?
БОНУС: Ще откриете отговора в секцията ни за Електронна търговия в нашия блог!

Включете се в нашата игра, като отговорите в коментар под статията в нашия блог до 14:00ч. на 21 ноември! По-късно на същата дата ще обявим победителите, които са дали верен отговор. Изборът ще бъде на случаен принцип, така че стискайте палци!

Познайте кой още ще бъде там? Ние, разбира се! Очакваме ви на 30 ноември точно в 9:00ч. на нашето кътче, където сме ви приготвили редицата изненади. Нямаме търпение да се срещнем с вас и да си поговорим за последните тенденции в онлайн маркетинга и търговията!

Данилина Яркова
Данилина Яркова
Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

40 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други
3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие

3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие [Аудио]

2
Под „органично присъствие“ имаме предвид всички начини, чрез които потребителите могат да разберат за Вашия бизнес, без да плащате за позициониране (реклама).
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.