Елеонора Иванова от crystalsdreams.net

В качеството си на управител и Изпълнителен Директор на „КРИСТА ЕЛ“ ЕООД, бих желала да изразя своята благодарност и задоволство от професионализма, с който екипът на СуперХостинг си върши работата, както и за подкрепата, която оказват на клиентите си.

Желая да визирам целия екип на СуперХостинг.БГ- търговския отдел, техническата поддръжка и администраторите на СуперХостинг.БГ! Ако всеки в държавата си вършеше работата толкова професионално като тях всичко щеше да е просто идеално.

До СуперХостинг Тим: Пожелавам Ви да продължите да предлагате такова високо качество на услугите си, да продължите да се развивате успешно като компания, да печелите все повече и повече клиенти.

Горещо препоръчвам Вашата компания на всички които са решили да правят какъвто и да е бизнес в Интернет.

Елеонора Иванова
Изпълнителен директор
Криста ЕЛ ЕООД
http://www.crystalsdreams.net

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да започнете...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин [Аудио]

6
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.
6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт [Аудио]

0
Ако не искате само баба Ви и приятелките ѝ да са чували за Вас, помислете за собствен сайт. Даваме Ви 6 причини защо се нуждаете от силно интернет присъствие.