Спечели стипендия за “Аз мога – тук и сега”

Какво е “Аз мога – тук и сега”?

“Аз мога – тук и сега” е най-вълнуващото и иновативно национално състезание по информационни технологии и визуални изкуства за ученици от 8 до 12 клас. Най-талантливите и можеши ученици от цяла България се събират всяка година в сърцето на Родопите, за да покажат своя талант и умения, да се забавлават и да научат нови полезни неща в сферата, която ги интересува. Организатори на това страхотно състезание са свежите и креативни KIWI Design, а традицонният супер партньор сме разбира се ние от СуперХостинг.БГ.

Тази година най-якото състезание за млади таланти ще се проведе от 25 до 27 април и негов домакин отново ще бъде перлата на Родопите – ISMENA – SPA & WELNESS. Учениците ще се състезават в следните 7 категории:

  • Компютърна презентация
  • Видеоклипове
  • Графичен дизайн
  • Редизайн на уеб сайтове
  • Фотография
  • Програмиране
  • Frontend Development

Най-добрите участници ще спечелят страхотни награди и ще получат експертна консултация от журито, менторите и организаторите. А за учениците от 12 клас, постигнали високи резултати на състезанието, ще има преференциални условия за прием в 4 български университета.

Ако все още не си се регистрирал, направи го от тук. Срокът е до 00:00ч на 31 март!

Отговаряш ли на условията за участие в “Аз мога – тук и сега”?

Ако ТИ:

  • си ученик от 8 до 12 клас;
  • програмирането ти е в кръвта;
  • фотографията ти е страст;
  • чувал си за монтаж на видеоклип;
  • знаеш как се прави компютърна презентация;
  • или идеите ти са креативни и разбираш от уеб;

то ти си перфектният участник в най-готиното състезание за творчество и IT.

Необходимо е само да се заредиш с добро настроение, да вземеш своя лаптоп или фотоапарат и да се запишеш за участие в “Аз мога – тук и сега”.

Как да спечеля стипендия?

Като традиционен партньор на “Аз мога – тук и сега”, ние от СуперХостинг.БГ искаме да зарадваме 7 от най-талантливите и можещи ученици, като покрием напълно всички техни разходи за участие, транспорт и престой по време на състезанието.

Ние знаем, че за да успееш в дадена сфера е важно да имаш талант, но още по-важно е да вярваш, че ще успееш! Твоето “Аз мога” е по-значимо от “Аз искам”. Затова искаме да ни убедиш, че точно ти си най-мотивираният, най-можещият и най-талантливият кандидат, който заслужава да спечели стипендията!

Спечели стипендия, като продължиш изреченията:

“АЗ ИСКАМ да участвам в категория… .
Защото АЗ МОГА тук и сега да… .”

Публикувай своя отговор като коментар под тази публикация до 6-ти април и не пропускай да напишеш своето име и имейл адрес. На 7 април, заедно с организаторите, ще изберем и обявим 7-те победители (по един от всяка категория), на които СуперХостинг.БГ ще предостави стипендии. За да участваш в играта, трябва също и вече да си се регистрирал в сайта на “Аз мога – тук и сега” и да си избрал категория, в която искаш да участваш.

Повече информация за националното състезание по информационни технологии и визуални изкуства “Аз мога – тук и сега” можете да намерите на неговия официален сайт.

Вярвай, действай и ще успееш!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

64 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
5 причини да изберете домейн .EU ( а защо не и .ЕЮ )

5 причини да изберете домейн .EU (а защо не и .ЕЮ )

0
Домейнът .EU е сравнително нов за пазара на домейни. От края 2016 година е един от най-популярните Top Level домейни.
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.