Стартира регистрацията на .CO домейни

Стартира регистрацията на .CO домейни

.CO домейните бяха пуснати за свободна регистрация на 20 юли 2010 г. От днес може да регистрирате такъв домейн и от СуперХостинг.БГ на атрактивната крайна цена от 54,75 лв. с ДДС за година. За регистрацията на .CO домейни няма специални изисквания, като те могат да бъдат запазени за период от 1 до 5 години.

Домейните .CO са подобни на популярния домейн .COM, което дава добра възможност да регистрирате Интернет име с разпознаваемо и надеждно разширение, осигурявайки си добро онлайн присъствие. Този домейн е особено подходящ и за фирмени уеб сайтове, тъй като съобразено с английски език .CO се свързва със съкращение от „компания“ или „корпорация“ (на aнг. език company и corporate organization). Самият домейн .CO е „country code top-level“ домейн, а държавата, която стои зад това разширение, е Колумбия.

Само няколко часа след старта на свободната регистрация на домейни от областта .CO, вече бяха регистрирани повече от 250 000 домейна. Twitter бяха сред първите, които се възползваха от ново разширение и регистрираха домейна t.co, който ще бъде развиван като официален сайт за съкращаване на линкове, споделяни в социалната мрежа. Друг пример, който показва, че интересът към .CO домейните е голям е домейнът е.co, който беше регистриран чрез търг за 81 000 US долара. Допълнителна информация може да откриете и на официалния сайт на регистърa на .CO домейните.

Ако имате своя оригинална идея за домейн от областта .CO или пък искате да дублирате своя .COM домейн, като регистрирате същото име, завършващо на .CO, може да го направите през нашия сайт на страницата за регистрация на домейни от СуперХостинг.БГ.

Побързайте преди някой да Ви изпревари.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт [Аудио]

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други