Коледата през нашите очи!

След около месец отбелязваме един от най-обичаните празници – Коледа. Кои са символите на Коледа за вас?

Традиция?! Доброта?! Щедрост?! Ценности?! Подаръци?!

Пречупени през погледа на екипа на нашата хостинг компания СуперХостинг.БГ това са:

– вече традиционната Коледна промоция; 🙂
добри и щедри сме: Даваме още по-големи отсъпки! 🙂
– нашите фирмени ценности: гарантирано качество, сигурност, доверие и спокойствие за клиентите ни, че техния онлайн бизнес е в ръцете на доказани професионалисти;
– нашите Коледни подаръци са:

  • до 45% отстъпки за всички хостинг планове на споделен хостинг, реселърски акаунти и виртуални сървъри (VPS);
  • за всички настоящи и нови клиенти; (Традицията повелява Дядо Коледа да носи подаръци само на добрите деца, а ние даваме на всички! ;))
  • промо код “KOLEDA„, който прави „вълшебните“ намаления в цените за нови услуги и за подновяване;

Вижте повече за Коледната ни промоция в нашия сайт -> Актуално -> Промоции:
До 45% специални Коледни отстъпки!


И в тона на Снежанка, снежинките и Коледните намаления, до 27 декември 2011 г. можете да се възползвате и от новата цена за .EU домейните – 7,95 лв. с вкл. ДДС. Вижте защо да изберете домейн .EU за вашия нов проект!

Регистърът на най-популярните в света домейни VeriSign също „зарадва“ Интернет общността с обявяването на нови цени от 15 януари 2012 г. на домейните от областите .com и .net. Увеличението в цените е минимално, но ще окаже влияние респективно върху всички регистратори и реселъри на домейни, каквито сме и ние! Повече – в Новини на сайта ни!

Добрата новина е, че сега с Коледната промоция можете да се възползвате и закупите или подновите своите домейни все още на по-ниските цени! 🙂

Следвайки празничното настроение, за всички наши клиенти обявяваме конкурс за най-оригинално Коледно пожелание към нас – вашата хостинг компания! До 21 декември 2011 г. ще се радваме всички, които искат да ни пожелаят нещо за следващата година да оставят коментари под тази публикация или във фен страницата ни във Facebook. И тъй като е период на подаръци, нашия Дядо Коледа ще дойде по-рано! 🙂 На 22 декември ще обявим кои са първите 3-ма, които получават бонуси от 150 лв. за победителя и съответно по 70 лв. за второ и трето място. Сумите ще бъдат автоматично начислени в клиентските сметки на победителите. Те ще могат да ги използват за всякакви нови услуги или за подновяване на текущи. Тези подаръци вече ще получат не всички, а най-добрите „деца“, така че ще се радваме да сте креативни! 🙂

От целия ни екип пожелаваме на всички Коледата да бъде един прекрасен празник и да ви донесе много истински емоции, прекарани с хората, които истински обичате! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
22 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!

Black Friday: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък [Аудио]

0
Ако искате да бъдете един ход пред конкурентите си, време е да помислите как да задържите вече спечелените клиенти по време на кампанията. 
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.