Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Коледата през нашите очи!

Коледа2011След около месец отбелязваме един от най-обичаните празници – Коледа. Кои са символите на Коледа за вас?

Традиция?! Доброта?! Щедрост?! Ценности?! Подаръци?!

Пречупени през погледа на екипа на нашата хостинг компания СуперХостинг.БГ това са:

- вече традиционната Коледна промоция; 🙂
- добри и щедри сме: Даваме още по-големи отсъпки! 🙂
- нашите фирмени ценности: гарантирано качество, сигурност, доверие и спокойствие за клиентите ни, че техния онлайн бизнес е в ръцете на доказани професионалисти;
- нашите Коледни подаръци са:

  • до 45% отстъпки за всички хостинг планове на споделен хостинг, реселърски акаунти и виртуални сървъри (VPS);
  • за всички настоящи и нови клиенти; (Традицията повелява Дядо Коледа да носи подаръци само на добрите деца, а ние даваме на всички! ;))
  • промо код “KOLEDA", който прави „вълшебните“ намаления в цените за нови услуги и за подновяване;
Вижте повече за Коледната ни промоция в нашия сайт -> Актуално -> Промоции:
До 45% специални Коледни отстъпки!


И в тона на Снежанка, снежинките и Коледните намаления, до 27 декември 2011 г. можете да се възползвате и от новата цена за .EU домейните – 7,95 лв. с вкл. ДДС. Вижте защо да изберете домейн .EU за вашия нов проект!

Регистърът на най-популярните в света домейни VeriSign също „зарадва“ Интернет общността с обявяването на нови цени от 15 януари 2012 г. на домейните от областите .com и .net. Увеличението в цените е минимално, но ще окаже влияние респективно върху всички регистратори и реселъри на домейни, каквито сме и ние! Повече – в Новини на сайта ни!

Добрата новина е, че сега с Коледната промоция можете да се възползвате и закупите или подновите своите домейни все още на по-ниските цени! 🙂

Следвайки празничното настроение, за всички наши клиенти обявяваме конкурс за най-оригинално Коледно пожелание към нас – вашата хостинг компания! До 21 декември 2011 г. ще се радваме всички, които искат да ни пожелаят нещо за следващата година да оставят коментари под тази публикация или във фен страницата ни във Facebook. И тъй като е период на подаръци, нашия Дядо Коледа ще дойде по-рано! 🙂 На 22 декември ще обявим кои са първите 3-ма, които получават бонуси от 150 лв. за победителя и съответно по 70 лв. за второ и трето място. Сумите ще бъдат автоматично начислени в клиентските сметки на победителите. Те ще могат да ги използват за всякакви нови услуги или за подновяване на текущи. Тези подаръци вече ще получат не всички, а най-добрите „деца“, така че ще се радваме да сте креативни! 🙂

От целия ни екип пожелаваме на всички Коледата да бъде един прекрасен празник и да ви донесе много истински емоции, прекарани с хората, които истински обичате! 🙂

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG
Уведоми ме при
Ангел Порязов
Гост

ПОЖЕЛАВАМ ВИ... Екипа да е все така търпелив, заради хора като мен, които денонощно си създават проблеми и очакват другите да им ги решат! Екипа ви да е все така отговорен, заради хора като мен, които разчитат на партньорите си! Екипа ви да е все така ведър и лъчезарен, заради хора като мен, които постоянно са подложени на стрес! Екипа ви да е все така щедър, заради хора като мен, които не са особенно заможни! Екипа ви да е все така креативен, заради хора като мен, които черпят вдъхновение от… още »

Петър Манов
Гост
Петър Манов

Пожелавам на екипа на СуперХостинг да изкарат весело празниците с любимите си хора и близките си, да успеят да се заредят с хубави емоции на макс, за да могат и през следващата година да са все така положителни и отзивчиви. Бъдете живи и здрави през новата година и продължавайте да сте все така сериозни и коректни партньори!

Весели празници!

Петя Петрова
Гост
Петя Петрова

Весела Коледа!Мислих си какво ли може да се пожелае на една компания за Коледа и пожеланието да е така формулирано,че да е оригинално с цел да спечели първото място... Но се отказах,няма как да честитиш Коледа на нещо,за което не те е грижа(съжалявам,избягвам да лъжа),а Коледа е за хората и то за тези,които имат сърца!Затова.... Искам простичко да пожелая на хората,които работят там да са живи и здрави,да се усмихват повече и да ВЯРВАТ В ЧУДЕСА!И то не само по Коледа...Казват,че ако вярваме в мечтите си и ги превърнем в… още »

Петя Петрова
Гост
Петя Петрова

p.s.
ако случайно,решите да дадете някоя от наградите на мен,не ми изпращайте пари,просто влезте в първия дом за сираци,намерете момиченце,което да се казва Петя и му купете една голяма кукла!

Катя Ихчиева
Гост

Зад една добра компания стоят добри хора и отличен екип с много идеи, страст и мотивация към работата си. Това сте вие, Суперхостинг. Желая една изключително вълшебна Коледа с пожелание магията на този празник да се разпростре над цялата следваща година и да продължавате да ни радвате с още по-добри услуги и нови предложения. А на целия екип да имате време за семействата и приятелите си, защото без тяхната подкрепа няма как имате същото вдъхновение.