Спечели билет за Bulgaria Web Summit 2017

Два дни високи технологии за модерен уеб ни очакват на 7-ми и 8-ми април. Точно така, събитието е Bulgaria Web Summit 2017, а мястото Inter Expo Center. Срещата, която всички нетърпеливо очакваме, идва с програма, която не е за изпускане!

Ще си говорим за какво ли не свързано с уеб тенденциите! Ще започнем провокативно с борбата за равноправие на киборгите, ще видим дизайна на бъдещето и модули в Redis, които ще можете да направите сами, за да завършим с JavaScript, разбира се. 🙂 Но това не е всичко… Пъзелът от теми и лектори ще подредим ето така:

Ден 1: Interfaces, Experiences, Design the Web, Css, Accessibility, Privacy, Agile!
Ден 2: $.JavaScript; $.NodeJS; $.MySQL; $.ReactJS; $.Hacking; $.Django; $.R

Ще се срещнем и разговаряме с Aral Balkan, Harry Roberts, Lara Hanlon, Matt Stow, Борислав Киприн, Mathias Buus Madsen, Елена Колевска, Henri Bergius, и още много професионалисти, които имат какво да ни покажат и разкажат. Пълната програма на Bulgaria Web Summit 2017 можете да разгледате на сайта на събитието. А вечерта на 7-ми април ни очаква и разбиващо рок парти.

По традиция и тази година сме запазили 5 безплатни билета за събитието, като за да спечелите един от тях трябва да подредите правилно изречението:

know, аn, person, (almost), everything, event, about, modern, a, web, should

Очакваме Вашите отговори в коментар под статията до 16:00ч. на 4 април 2017 г. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип и ще бъдат обявени тук. Пожелаваме ви успех!

 

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

23 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо?

4
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2023 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.

Black Friday: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да започнете...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!