https://blog.superhosting.bg/bulgaria-web-summit-2017.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Спечели билет за Bulgaria Web Summit 2017

2017-04-05
Новини и събития
Безплатни билети, Събитие, JavaScript, NodeJS, Web Summit

Два дни високи технологии за модерен уеб ни очакват на 7-ми и 8-ми април. Точно така, събитието е Bulgaria Web Summit 2017, а мястото Inter Expo Center. Срещата, която всички нетърпеливо очакваме, идва с програма, която не е за изпускане!

Ще си говорим за какво ли не свързано с уеб тенденциите! Ще започнем провокативно с борбата за равноправие на киборгите, ще видим дизайна на бъдещето и модули в Redis, които ще можете да направите сами, за да завършим с JavaScript, разбира се. 🙂 Но това не е всичко… Пъзелът от теми и лектори ще подредим ето така:

Ден 1: Interfaces, Experiences, Design the Web, Css, Accessibility, Privacy, Agile!
Ден 2: $.JavaScript; $.NodeJS; $.MySQL; $.ReactJS; $.Hacking; $.Django; $.R

Ще се срещнем и разговаряме с Aral Balkan, Harry Roberts, Lara Hanlon, Matt Stow, Борислав Киприн, Mathias Buus Madsen, Елена Колевска, Henri Bergius, и още много професионалисти, които имат какво да ни покажат и разкажат. Пълната програма на Bulgaria Web Summit 2017 можете да разгледате на сайта на събитието. А вечерта на 7-ми април ни очаква и разбиващо рок парти.

По традиция и тази година сме запазили 5 безплатни билета за събитието, като за да спечелите един от тях трябва да подредите правилно изречението:

know, аn, person, (almost), everything, event, about, modern, a, web, should

Очакваме Вашите отговори в коментар под статията до 16:00ч. на 4 април 2017 г. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип и ще бъдат обявени тук. Пожелаваме ви успех!

 

Маркетинг Специалист

Стан е част от СуперМаркетинг екипа и може винаги да ви зареди с нова идея. Обича да изпробва нови инструменти за интернет маркетинг и се стреми да е в крак с тенденциите в уеб, за да ги прилага в работата си. Стан с удоволствие ще даде съвети за вашето онлайн позициониране.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

Оставете коментар

23 Коментара към "Спечели билет за Bulgaria Web Summit 2017"

Уведоми ме при
avatar
СуперХостинг.БГ
SH

Благодарим ви за участието в нашата игра! Както предположихте, правилният отговор на загадката е: An event about (almost) everything a modern web person should know. 🙂 На случаен принцип изтеглихме имената на победителите, които получават безплатен билет за Bulgaria Web Summit 2017:

Андон
Maria Gergova
Мартин Георгиев
Даниела Панайотова
Adrian Ivanov

Честито! В рамките на деня ще получите имейл с повече информация за Вашия билет и събитието.

Андон
Гост

An event about (almost) everything a modern web person should know.

Галина
Гост

An event about (almost) everything a modern web person should know.

Велислав
Гост

An event about (almost) everything a modern web person should know.

Maria Gergova
Гост

An event about (almost) everything a modern web person should know.