Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Спечели билет за Bulgaria Web Summit 2017

Два дни високи технологии за модерен уеб ни очакват на 7-ми и 8-ми април. Точно така, събитието е Bulgaria Web Summit 2017, а мястото Inter Expo Center. Срещата, която всички нетърпеливо очакваме, идва с програма, която не е за изпускане!

Ще си говорим за какво ли не свързано с уеб тенденциите! Ще започнем провокативно с борбата за равноправие на киборгите, ще видим дизайна на бъдещето и модули в Redis, които ще можете да направите сами, за да завършим с JavaScript, разбира се. 🙂 Но това не е всичко... Пъзелът от теми и лектори ще подредим ето така:

Ден 1: Interfaces, Experiences, Design the Web, Css, Accessibility, Privacy, Agile!
Ден 2: $.JavaScript; $.NodeJS; $.MySQL; $.ReactJS; $.Hacking; $.Django; $.R

Ще се срещнем и разговаряме с Aral Balkan, Harry Roberts, Lara Hanlon, Matt Stow, Борислав Киприн, Mathias Buus Madsen, Елена Колевска, Henri Bergius, и още много професионалисти, които имат какво да ни покажат и разкажат. Пълната програма на Bulgaria Web Summit 2017 можете да разгледате на сайта на събитието. А вечерта на 7-ми април ни очаква и разбиващо рок парти.

По традиция и тази година сме запазили 5 безплатни билета за събитието, като за да спечелите един от тях трябва да подредите правилно изречението:

know, аn, person, (almost), everything, event, about, modern, a, web, should

Очакваме Вашите отговори в коментар под статията до 16:00ч. на 4 април 2017 г. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип и ще бъдат обявени тук. Пожелаваме ви успех!

 

Маркетинг Специалист

Стан е част от СуперМаркетинг екипа и може винаги да ви зареди с нова идея. Обича да изпробва нови инструменти за интернет маркетинг и се стреми да е в крак с тенденциите в уеб, за да ги прилага в работата си. Стан с удоволствие ще даде съвети за вашето онлайн позициониране.

500px270px
SuperHosting.BG

23
Оставете коментар

avatar
23 дискусии
0 отговори към коментарите
4 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
СуперХостинг.БГ
SH

Благодарим ви за участието в нашата игра! Както предположихте, правилният отговор на загадката е: An event about (almost) everything a modern web person should know. 🙂 На случаен принцип изтеглихме имената на победителите, които получават безплатен билет за Bulgaria Web Summit 2017:

Андон
Maria Gergova
Мартин Георгиев
Даниела Панайотова
Adrian Ivanov

Честито! В рамките на деня ще получите имейл с повече информация за Вашия билет и събитието.

Андон
Гост
Андон

An event about (almost) everything a modern web person should know.

Галина
Гост
Галина

An event about (almost) everything a modern web person should know.

Велислав
Гост
Велислав

An event about (almost) everything a modern web person should know.

Maria Gergova
Гост
Maria Gergova

An event about (almost) everything a modern web person should know.