Стани част от Bulgaria Excel Days 2018

Каним ви на едно СуперСъбитие, с което може да станете Excel мастър и да научите най-актуалното от сферата. Запазете си датите от 31 октомври до 3 ноември и елате на второто издание на Bulgaria Excel Days 2018 в София!

Организаторите от IТraining със специалната подкрепа на Microsoft България събират едни от най-известните световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI и VBA for Excel, за да получите най-актуалната информацията “от извора”.

В първото издание на конференцията, през 2017 година, взеха участие над 200 представители на бизнеса. Всеки от които успя да вземе нещо за себе си, което да приложи в работата си след това. Може да се докоснете до миналогодишната СуперКонференция чрез краткото видео от Bulgaria Excel Days 2017.

За кого е подходяща конференцията?

Вие сте бизнес мениджър или бизнес специалист? Това е точното място да обогатите опита и практиката си, свързани с Excel. Вие ще придобиете нови знания и умения, независимо от сферата на бизнеса ви и вашата дейност, било то: мениджмънт; финанси; логистика; продажби; маркетинг; статистика; анализи; проучване на пазара; социологически изследвания; счетоводство и одит; онлайн или офлайн бизнес; традиционна или интернет реклама; CRM; Project management; B2B или B2C. Водещи световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel идват на Bulgaria Excel Days 2018, за да ви предадат полезна, важна и релевантна информация,  с която да придобиете нови знания и умения.

Какво ви очаква на Bulgarian Excel Days 2018?
 • 10 лекции от водещи световни експерти, всички от които носители на най-престижното Microsoft отличие – Microsoft Most Valuable Professional (MVP).
 • 4 мастъркласa на четирима световноизвестни специалисти в сферата на Power BI и Data analysis.
 • Възможност за бизнес нетуъркинг и лична комуникация с лекторите на конференцията.
 • 2 кафе паузи и официален коктейл.
Мастър класове

Както ви споменахме, в рамките на Bulgaria Excel Days 2018 ще се проведат 4 мастъркласа и една голяма конференцията. Мастър класовете ще се проведат на 31 октомври, 2 и 3 ноември, а техните лектори са:

 • „Master Your Data Using Power Query“– Кен Пълс, Microsoft MVP, Канада;
 • „Data Modeling Using Power Pivot“ – Гаспар Каменшек, Microsoft MVP, Словения;
 • Mastering Financial Modelling using Modern Excel“ – Тони де Йонкер , Microsoft MVP, Холандия;
 • „Invincible! Excel & Power Query in the Real World“ – Оз дю Солей, Microsoft MVP, САЩ.

Те ще се проведат на 31-ви октомври и 2-ри ноември в семинарните зали на хотел Maison, София.

Голямата конференция

Ще имате възможност да бъдете част и от голямата конфереция на 1 ноември в залата на Rainbow Plaza, София. Там ще се срещнете с още повече гост-лектори от цял свят. Какво ви споменахме, те са носители на наградата Microsoft MVP за Excel или за Data Platform. Част от експертите, с които ще се срещнете са:

 • Кен Пълс (Канада);
 • Оз дю Солей (САЩ);
 • Гаспар Каменшек (Словения);
 • Чарлс Уилямс (Великобритания);
 • Тони де Йонкер (Холандия);
 • Лейла Гарани (Австрия).

Най-доказаните българските експерти от сфера на Microsoft Excel също ще бъдат там. Като специален Keynote speaker се очаква представител от Excel екипа на Microsoft в Редмънд, САЩ. Всички лектори може да видите ТУК.

На конференцията ще си говорим за актуалните трендове и последните новости в Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel.

Но това не е всичко! Ще научите и полезни съвети и „tips and tricks“ директно от най-добрите в бранша. С тяхна помощ ще улесните ежедневната си работа, ще разгърнете потенциала на бизнеса си, ще пестите време, като автоматизирате процесите и ще повишите ефективността на работата си!

Всичко това поднесено така, че лесно да можете да го приложите във вашия бизнес.

Вземете билет с 25% отстъпка!

За всички читатели на нашия блог, всички наши партньори и приятели, които искат да обогатят знанията си в Excel, имаме СуперОтстъпка!

Вземете билет за конференцията с 25% отстъпка с промо код: EXLDAYS25.

Може да се сдобиете с билет от страницата на конференцията в Sabitie.BG.
Бъдете част от Excel Days 2018 и научете най-актуалното и полезно от сферата, за да оптимизирате и улесните работата си!

Данилина Яркова
Данилина Яркова
Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.
Зает домейн? Няма страшно!

Зает домейн? 9 тактики за успешна регистрация на име

0
Търсите име и то е заето. Какво правите след това? Отказвате се? Продължавате да търсите? Удряте пауза, за да помислите още?