Стани част от Bulgaria Excel Days 2018

Каним ви на едно СуперСъбитие, с което може да станете Excel мастър и да научите най-актуалното от сферата. Запазете си датите от 31 октомври до 3 ноември и елате на второто издание на Bulgaria Excel Days 2018 в София!

Организаторите от IТraining със специалната подкрепа на Microsoft България събират едни от най-известните световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI и VBA for Excel, за да получите най-актуалната информацията “от извора”.

В първото издание на конференцията, през 2017 година, взеха участие над 200 представители на бизнеса. Всеки от които успя да вземе нещо за себе си, което да приложи в работата си след това. Може да се докоснете до миналогодишната СуперКонференция чрез краткото видео от Bulgaria Excel Days 2017.

За кого е подходяща конференцията?

Вие сте бизнес мениджър или бизнес специалист? Това е точното място да обогатите опита и практиката си, свързани с Excel. Вие ще придобиете нови знания и умения, независимо от сферата на бизнеса ви и вашата дейност, било то: мениджмънт; финанси; логистика; продажби; маркетинг; статистика; анализи; проучване на пазара; социологически изследвания; счетоводство и одит; онлайн или офлайн бизнес; традиционна или интернет реклама; CRM; Project management; B2B или B2C. Водещи световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel идват на Bulgaria Excel Days 2018, за да ви предадат полезна, важна и релевантна информация,  с която да придобиете нови знания и умения.

Какво ви очаква на Bulgarian Excel Days 2018?
  • 10 лекции от водещи световни експерти, всички от които носители на най-престижното Microsoft отличие – Microsoft Most Valuable Professional (MVP).
  • 4 мастъркласa на четирима световноизвестни специалисти в сферата на Power BI и Data analysis.
  • Възможност за бизнес нетуъркинг и лична комуникация с лекторите на конференцията.
  • 2 кафе паузи и официален коктейл.
Мастър класове

Както ви споменахме, в рамките на Bulgaria Excel Days 2018 ще се проведат 4 мастъркласа и една голяма конференцията. Мастър класовете ще се проведат на 31 октомври, 2 и 3 ноември, а техните лектори са:

  • „Master Your Data Using Power Query“– Кен Пълс, Microsoft MVP, Канада;
  • „Data Modeling Using Power Pivot“ – Гаспар Каменшек, Microsoft MVP, Словения;
  • Mastering Financial Modelling using Modern Excel“ – Тони де Йонкер , Microsoft MVP, Холандия;
  • „Invincible! Excel & Power Query in the Real World“ – Оз дю Солей, Microsoft MVP, САЩ.

Те ще се проведат на 31-ви октомври и 2-ри ноември в семинарните зали на хотел Maison, София.

Голямата конференция

Ще имате възможност да бъдете част и от голямата конфереция на 1 ноември в залата на Rainbow Plaza, София. Там ще се срещнете с още повече гост-лектори от цял свят. Какво ви споменахме, те са носители на наградата Microsoft MVP за Excel или за Data Platform. Част от експертите, с които ще се срещнете са:

  • Кен Пълс (Канада);
  • Оз дю Солей (САЩ);
  • Гаспар Каменшек (Словения);
  • Чарлс Уилямс (Великобритания);
  • Тони де Йонкер (Холандия);
  • Лейла Гарани (Австрия).

Най-доказаните българските експерти от сфера на Microsoft Excel също ще бъдат там. Като специален Keynote speaker се очаква представител от Excel екипа на Microsoft в Редмънд, САЩ. Всички лектори може да видите ТУК.

На конференцията ще си говорим за актуалните трендове и последните новости в Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel.

Но това не е всичко! Ще научите и полезни съвети и „tips and tricks“ директно от най-добрите в бранша. С тяхна помощ ще улесните ежедневната си работа, ще разгърнете потенциала на бизнеса си, ще пестите време, като автоматизирате процесите и ще повишите ефективността на работата си!

Всичко това поднесено така, че лесно да можете да го приложите във вашия бизнес.

Вземете билет с 25% отстъпка!

За всички читатели на нашия блог, всички наши партньори и приятели, които искат да обогатят знанията си в Excel, имаме СуперОтстъпка!

Вземете билет за конференцията с 25% отстъпка с промо код: EXLDAYS25.

Може да се сдобиете с билет от страницата на конференцията в Sabitie.BG.
Бъдете част от Excel Days 2018 и научете най-актуалното и полезно от сферата, за да оптимизирате и улесните работата си!

Данилина Яркова
Данилина Яркова
Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!
3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие

3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие [Аудио]

2
Под „органично присъствие“ имаме предвид всички начини, чрез които потребителите могат да разберат за Вашия бизнес, без да плащате за позициониране (реклама).
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!