Финалът на БГ Сайт 2010 предстои

Остава само ден до финала на традиционния конкурс БГ Сайт, в който ви очакват уеб семинар, официална церемония по награждаването, както и интересни състезания за млади уеб таланти. Най-важната част – награждаването на едни от най-добрите сайтове – ще се състои на 12 ноември 2010 г. от 19 ч. в Модерен театър. Тогава ще станат ясни победителите във всички 13 категории и ще бъде отличен и най-добрия сайт в най-новата категория Startup. Тазгодишното издание отново постави рекорд с вота на публиката с над 5000 гласа повече от миналата година, като събра общо 28 267 гласа от публиката за всичките 221 сайта в надпреварата.

Традиционният уеб семинар, съпътстващ официалната церемония, ще бъде отворен за безплатно посещение след кратка регистрация. Той ще се проведе на 12 и 13 ноември във Факултета по Математика и информатика на Софийския университет, където ще бъдем и ние като гости и лектори в семинарната програма. Лекцията ни ще бъде представенa от нашия управител Методи Дреновски в първия ден от 10:30 часа и ще разясни как можете да прецените от какъв хостинг имаме нужда вие или вашите клиенти. В цялата семинарна програма ви очакват още много интересни и важни лекции, свързани с графичен дизайн за уеб, Интернет маркетинг и реклама, уеб програмиране, ползваемост и много други интересни и актуални лекции, водени от изявени специалисти.

Почетните статуетки на БГ Сайт

Победители и жури от БГ Сайт 2009

На 13 ноември паралелно със семинарната програма, ще се състоят и състезанията за млади уеб таланти – 20-20-2. Това ново и интересно попълнени към програмата на БГ Сайт е може би най-любимата ни част, защото поставя акцент върху младите хора в Интернет и дава добра възможност за тяхното развитие. Радостни сме да споделим, че обявеното от нас състезание за разработка на plugin за WordPress събра най-много участници. Поради този факт обявихме и предварителна задача, за да отсеем най-добрите сред тях, които ще премерят сили в рамките на два часа от 10.00 до 12.00 часа на 13 ноември. Тогава на място ще предоставим на участниците нашия API интерфейс, а като улеснение те ще получат и базов празен плъгин, за да могат да се фокусират основно върху същината на задачата.

За всички, които няма да успеят да посетят финала на БГ Сайт, е предвидено и онлайн излъчване на официалната церемония и Уеб семинара в двата му дни от Кабината.бг. Можете да следвате и стриминга по време на семинара в Twitter с hashtag #bgsite.

Като спонсори и партньори на БГ Сайт за трета поредна година сме радостни да бъдем част от всичко това, защото този конкурс е неразривно свързан с развитието на Интернет в България въобще. Ще се радваме да отделите време и да посетите събитието, защото със сигурност това ще ви донесе много ценни насоки, интересни запознанства, идеи и голяма доза положителни емоции. Очакваме ви с нетърпение!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments