Новият Backup Manager е в cPanel

Новата година едва започна, а ние сме готови с първата си изненада за вас – нова версия на СуперПлъгина Backup Manager. Ще го откриете лесно в контролния панел cPanel, наред с другите СуперПлъгини , в секцията SUPERHOSTING TOOLS.

Backup Manager

Досега познатата версия на Backup Manager позволяваше да възстановите директории, файлове и бази данни само от последно генерирания системен бекъп на хостинг акаунта.

С новите функционалности можете не само да посочите директорията и базите данни, но и да изберете дата на архива (от наличните в календара), от която желаете да бъде възстановена информацията. Още повече, с новата версия имате възможност да възстановявате файлове, директории и бази данни от различни дати, в зависимост от нужната ви информация и броя архиви (Backups), поддържани при различните хостинг планове. И всичко това само с няколко клика! По този начин бързо и лесно възстановявате информацията, която ви е необходима и пестите време!

Backup Manager

Backup Manager


При опцията за сваляне на пълен архив в Backup Manager вече също има възможност за избор на дата.

Новите функционалности в Backup Manager са налични на всички сървъри за споделен хостинг и Managed VPS.

Имате идея за онлайн проект и търсите цялостно хостинг решение? Вземете сега хостинг план с отстъпка и се възползвайте от богатите възможности, които ви предоставя Backup Manager!
Новата година току що започна, а ние работим на пълни обороти, за да направим вашето преживяване с нашите услуги още по-приятно, бързо и удобно. И това е само началото! Очаквайте още много подобрения и изненади от СуперЕкипа през 2017-та!
Цветелина Ненкова
Цветелина Ненкова
Цвети работи неуморно, за да направи супер услугите още по-добри и да ги предостави на всички супер клиенти по най-добрия начин. СуперСилата на Цвети е, че знае всичко за новостите в хостинг технологиите и бързо ги прави реалност в СуперХостинг.БГ.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.

Black Friday: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти!

0
Задаваме 7 въпроса, през които трябва да преминете, за да имате изряден WooCommerce магазин. Типично в наш стил, не Ви спестяваме и отговорите.
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.