8 забележки за 8-мия рожден ден на СуперХостинг.БГ

Макар и с малко закъснение, дойде време да отбележим нашия 8ми рожден ден. Успешно преминахме първата учебна година и дойде моментът да отворим менюто с изненади. Преди това обаче нека да надникнем в бележника. Измежду отличните оценки, имаме и някои забележки. Кои са те и какво НЕ направихме през изминалата година? 🙂

1. Не наехме Офис мениджър, но пуснахме Managed VPS, за да има кой да се грижи за управлението на Вашите ресурси.

2. Не успяхме да достигнем 20 000 последователи във Facebook, но споделихме няколко хиляди часа с Вас в социалните мрежи.

3. Не сложихме търсачка в блога :), но за сметка на това написахме 70 нови статии с полезна и интересна информация за Вас.

4. Не организирахме тиймбилдинг, но създадохме няколко нови СУПЕР plugin-а за cPanel.

5. Не подарихме билети за околосветски пътешествия, но раздадохме над 100 билета за най-готините БГ уеб събития.

6. Все още нямаме голям диван в офиса, но пък си купихме миялна машина и драстично намалихме употребата на пластмасови чаши!

7. Не направихме рекорд за най-голяма ръчно изработена мартеница, но подобрихме рекорда си за бързо боядисване на яйца и скоростното им изяждане.

8. Не успяхме да Ви изненадаме навреме по случай нашия 8ми рожден ден, но се преместихме в нов СУПЕР дом.

Сега ще Ви се реваншираме с нашето СУПЕР празнично меню. Представяме ви първата порция изненади, която СуперХостинг.БГ подготви специално за Вас. Изберете своето СУПЕР изкушение!

Преди да духнем свещичките е ред на пожеланията. Какво ще ни пожелаете да (НЕ) направим през следващата година? 🙂

Цветелина Ненкова
Цветелина Ненкова
Цвети работи неуморно, за да направи супер услугите още по-добри и да ги предостави на всички супер клиенти по най-добрия начин. СуперСилата на Цвети е, че знае всичко за новостите в хостинг технологиите и бързо ги прави реалност в СуперХостинг.БГ.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
19 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Black Friday Shopiko

Black Friday ‘21: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин [Аудио]

0
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин...

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други