500 статии в помощ за вас

В този горещ летен ден си мечтаем за плаж и свежи коктейли и в същото време обмисляме каква да е следващата помощна статия, която да напишем за вас. Изведнъж, като светъл слънчев лъч, ни проблесна, че нашата помощна енциклопедия е достигнала 500 статии! Толкова мило ни стана от този факт, че ни се прииска веднага да го споделим с вас. Благодарим ви, че ни давате стимул и мотивация да продължаваме да се развиваме и да се стараем да бъдем полезни с всичко, което правим.

Този проблясък ни върна назад във времето и си спомнихме как се зароди идеята за създаването на помощната ни страница.

Всичко започна през далечната 2006 година с помощна информация как се прехвърля сайт и домейн при СуперХостинг. Получихме положителна обратна връзка колко е лесно и удобно когато имаш упътване. Това ни накара да продължим с начинанието и така до днес, когато достигнахме над 500 полезни статии.

В инфографиката, която сме подготвили, можете да видите как се развиваше нашата помощна страница през годините, кои са най-четените, най-популярни и най-харесвани статии. Дълго време на челни позиции по брой четения беше FileZilla – Качване на сайт през FTP, но през последната година тя беше скоростно надмината по интерес от статията за основните изисквания за регистрация на BG домейни. И до днес това е най-популярната и четена статия.

Вижте още интересни статистики в инфографиката по-долу и споделете с нас вашето мнение и препоръка. Има ли тема, която липсва в помощния ни сайт и по която желаете да разкажем повече? Тази страница е за вас – помогнете ни да я направим по ваш вкус! 🙂

Нашата онлайн супер хостинг енциклопедия вече е с 500 статии!
Мадлена Методиева
Мадлена Методиева
Меган е част от СуперМаркетинг екипа. Мисията ѝ е старателно да попълва е-библиотеката на СуперХостинг.БГ с полезни и помощни статии. А когато не държи перото, търси забравени съкровища в недрата на някоя книга.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
3 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Зает домейн? Няма страшно!

Зает домейн? 9 тактики за успешна регистрация на име [Аудио]

0
Търсите име и то е заето. Какво правите след това? Отказвате се? Продължавате да търсите? Удряте пауза, за да помислите още?
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!