Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

500 статии в помощ за вас

В този горещ летен ден си мечтаем за плаж и свежи коктейли и в същото време обмисляме каква да е следващата помощна статия, която да напишем за вас. Изведнъж, като светъл слънчев лъч, ни проблесна, че нашата помощна енциклопедия е достигнала 500 статии! Толкова мило ни стана от този факт, че ни се прииска веднага да го споделим с вас. Благодарим ви, че ни давате стимул и мотивация да продължаваме да се развиваме и да се стараем да бъдем полезни с всичко, което правим.

Този проблясък ни върна назад във времето и си спомнихме как се зароди идеята за създаването на помощната ни страница.

Всичко започна през далечната 2006 година с помощна информация как се прехвърля сайт и домейн при СуперХостинг. Получихме положителна обратна връзка колко е лесно и удобно когато имаш упътване. Това ни накара да продължим с начинанието и така до днес, когато достигнахме над 500 полезни статии.

В инфографиката, която сме подготвили, можете да видите как се развиваше нашата помощна страница през годините, кои са най-четените, най-популярни и най-харесвани статии. Дълго време на челни позиции по брой четения беше FileZilla - Качване на сайт през FTP, но през последната година тя беше скоростно надмината по интерес от статията за основните изисквания за регистрация на BG домейни. И до днес това е най-популярната и четена статия.

Вижте още интересни статистики в инфографиката по-долу и споделете с нас вашето мнение и препоръка. Има ли тема, която липсва в помощния ни сайт и по която желаете да разкажем повече? Тази страница е за вас - помогнете ни да я направим по ваш вкус! 🙂

Нашата онлайн супер хостинг енциклопедия вече е с 500 статии!

Специалист Техническа Поддръжка

Меган е една от нашите super-support-гурута. СуперСилите ѝ се крият в таланта ѝ да разказва за технически „неща“ по разбираем и достъпен начин.

0 0 гласове
.
500px270px
SuperHosting.BG
Абониране
Уведоми ме при
guest
3 Коментара
Коментари към текста
Виж всички коментари

3
0
Какво мислите?x