5 новости в Сайт билдър, които ще направят сайта Ви още по-супер

Кой е най-лесният и светкавичен начин да се сдобиете с желания фирмен сайт?
Като Ви го направи някой друг, нали?

Е, да, ама с платформи като Сайт билдър не Ви е нужен никой друг освен Вие и Вашите идеи. Още повече, че Сайт билдър има не просто Drag & drop редактор, с който всичко се случва като на магия, а разполага с най-необходимите интеграции, за да Ви спести намесата на техническо лице, допълнителните разработки и излишни трудности.

Коя е най-хубавата част? Тази, в която развиваме и подобряваме платформата, за да Ви улесним максимално при управлението на Вашия сайт.

Затова с радост Ви съобщаваме, че Сайт билдър е готов да отговори на нуждата от още по-голямо удобство при работа с Вашия сайт с няколко интересни новости и функционалности. Същите тези, които си заслужиха място в следващите редове. Нека видим!

1. Възможност за няколко работни версии на сайта

Това е чудесна опция за всички, които не се страхуват да експериментират и да правят промени по сайта си. Докато работите по него през тестовия период и сте в режим на редакция, корекциите се отразяват незабавно при преглед на уеб страницата в избрания от Вас поддомейн (например beonline.super.website).

Ще си кажете: „Нищо ново. Това си беше така и преди“.

Новото обаче е, че Сайт билдър пази всички промени, които сте правили по сайта си, като ги съхранява под формата на различни версии. Когато преминете към платен абонамент и свържете регистрирания от Вас домейн към сайта си, ще можете да избирате коя негова версия да публикувате на живо и какво точно да покажете на посетителите си.

Освен това вече можете да възстановявате избрана от Вас версия на сайта, която се е оказала най-интуитивна и удобна за таргет аудиторията Ви, в определен от Вас момент.

А това се случва само с едно кликване върху бутона Публикуване, който ще откриете на видно място в администрацията на Вашия сайт. Бъдете смели в тестването на нови неща! Сайт билдър е плътно до Вас и ще Ви подкрепи в експериментите по Вашия сайт.

Публикуване
2. Модерен кеширащ механизъм за по-бърз сайт

Едно от въведенията, с които нямаме търпение да се похвалим, е кеширащата технология на Сайт билдър. Благодарение на нея скъсявате дистанцията на времето между посетителите и Вашия уебсайт. А колкото по-бърз е сайтът Ви, толкова по-добро ще бъде представянето му в търсачките и толкова по-приятно изживяване ще предложи на аудиторията.

Механизмът за кеширане в платформата представлява временно съхранение (складиране) на HTML файловете на Вашите страници, за да бъде сервирано на посетителите за нула време.

Или казано с други думи, с помощта на кеширащия модул страниците на сайта Ви ще се зареждат по-бързо, когато посетителите се опитат да го достъпят. По този начин ще допринесете за позитивната им нагласа към Вашето дигитално пространство и ще ги стимулирате да разгледат по-голяма част от съдържанието.

3. Нова порция интеграции за още по-въздействащ сайт

Те са онази лъжичка „сол”, която прави ястието неустоимо вкусно. В нашия случай – сайтът ни още по-привлекателен и удобен при използване от потребителите.

И понеже обичаме да говорим в конкретика, ето какви функционалности ще откриете в платформата:

  • MailChimp – за красиви бюлетини и надеждни имейл кампании

Благодарение на интеграцията с MailChimp можете да добавите форма за абониране в сайта си и да създадете списък с всички потребители, които са изпратили контактни данни към Вашия сайт. Така ще развиете успешно и безпроблемно Вашата имейл маркетинг стратегия.

  • Hubspot – за качествено обслужване по чат и навременна комуникация

Hubspot е страхотен маркетинг инструмент, създаден, за да помага на бизнеса Ви да расте и да се развива успешно. А с инструмента за чат дискусии, ще можете да обслужвате клиентите на сайта си бързо и сигурно.

  • @Рейтинг – още една възможност да следите представянето на сайта си

С помощта на тази интеграция ще можете да се информирате за посещенията на Вашия сайт, за географското местоположение на аудиторията, която го достъпва, за устройствата, от които се отваря сайтът Ви и още. Накратко – ще можете да виждате статистика от представянето на Вашия сайт, за да го подобрявате по всяко време.

Колкото повече, толкова повече! Защото изобилието от интеграции Ви позволява да изберете тези, които са най-интуитивни и приятни за работа. Именно затова се стремим да Ви предоставяме само най-доброто от дигиталния свят.

4. Форма за регистрация в сайта + логин с Google, Facebook и VKontakte

Знаем колко силно може да бъде желанието на един бизнес да задържи посетителите на сайта си и да ги превърне в редовни, а още по-добре в лоялни клиенти. Опитът ни учи, че това не е лесна задача, но е възможна.

Един от начините за превръщането на посетителите в постоянни клиенти е с помощта на форма за регистрация в сайта. Ще попитате защо. Отговорът е съвсем очевиден.

Когато добавите подобна функционалност на сайта, ще можете да филтрирате онази част от потребителите, които наистина се интересуват от Вас и дейността, която развивате. Така ще можете да им изпращате индивидуални оферти, промо кодове и предложения.

5-updates-sitebuilder-2020

Ето че сега Сайт билдър добавя този ценен инструмент в арсенала си, заедно с няколко удобни начина за регистрация в сайта Ви, а именно:

Удобно, нали? А освен всичко останало, това ще спести време и усилия на потребителите в сайта Ви, което също не е за пренебрегване.

5. Изскачащи (Pop-up) прозорци за най-горещите Ви оферти

Подготвяте промоция и искате да я покажете на посетителите по интересен начин? И за това сме помислили! Платформата Ви позволява да се възползвате от още една страхотна функционалност, скрита зад името Изскачащи прозорци или позната още като Pop-ups.

Това са онези съобщения, които се появяват в страницата Ви, за да информират аудиторията, че имате специална изненада, промо предложение или просто искате да им кажете нещо важно.

Pop-ups

През Сайт билдър ще можете да ги стилизирате спрямо Вашата бранд идентичност и най-вече така, както Ви харесва. Сами определяте как да изглеждат, какво да съдържат и къде по сайта да се появяват. И това, ако не е супер…


Още сега влезте в администрацията на Сайт билдър и разгледайте всички новости и подобрения. Възползвайте се от пълния потенциал на платформата, за да направите сайта си предпочитана дестинация от потребителите и за да им предоставите незабравимо преживяване по време на техния престой.

В случай че още не сте тествали услугата, върнете лентата 5 стъпки назад и прочетете статията отново. И това са само част от новите функционалности, които сме добавили.

Представете си колко приятни минути Ви очакват при създаването на Вашия първи сайт със Сайт билдър! Убедете се сами. Лесно е.

Тествайте Сайт билдър напълно безплатно за 7 дни и вземете план на цени от 3.99 лв/месец за първата година. Възползвайте се и от подаръка – безплатен .eu домейн.

На това казваме СуперОферта и СуперСтимул.

Не забравяйте, че си имаме СуперЕкип, който ще помогне при всяка спънка или нужда от съдействие! Защото за нас е важно клиентите ни да се радват на успешен бизнес онлайн, а това предполага красив и функциониращ сайт.

Абонирайте се за СуперБлога, за да научавате първи за новостите във Вашия сайт.

АБОНИРАНЕ

Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Черен петък '21: Подготовка на сайта, стоката и служителите

Black Friday ‘21: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!
5 причини да изберете домейн .EU ( а защо не и .ЕЮ )

5 причини да изберете домейн .EU (а защо не и .ЕЮ ) [Аудио]

0
Домейнът .EU е сравнително нов за пазара на домейни. От края 2016 година е един от най-популярните Top Level домейни.
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители? [Аудио]

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.