Бъди един от 5-мата късметлии и спечели безплатен билет за Webit.2018!

Целият свят говори за Webit Festival Europe 2018. Малката България с големите.

Тази година посрещаме лятото на 25-27 юни в Арена Армеец с най-очакваното събитие за иновации, дигитална култура и модерен бизнес, което променя бъдещето с всяко следващо издание. Организацията му се осъществява под патронажа на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, правителството на РБ и Столична община.

Защо си струва да посетите едно от най-важните събития за годината?

Мащабите на Webit разбиват на пух и прах вярванията, че в малката България не могат да се организират мащабни и значими събития. Webit преобръща стереотипа и прави София център на дигиталните събития и култура в цяла Европа вече години наред. И ако не вярвате на думи, обърнете внимание на цифрите:

 • Над 7000 посетители от над 100 страни;
 • 1500 политически лидери от Европа и света;
 • Над 6000 световни бизнес лидери;
 • 300 глобални и регионални медии;
 • 15 паралелни конференции;
 • Най-добрите 200 стартиращи компании.

Загатваме само част компаниите с представителство на Webit: Google, Microsoft, MasterCard, Hanson Robotics, SAP, RedHat, Samsung, VISA, Volkswagen, Aeromobil…

Webit е мястото, на което ще се запознаете с потенциални бизнес партньори и иновативни идеи, които ще ви помогнат не само да обогатите професионалните си умения, но и да погледнете на света с други очи.

Тази година темите на събитието са разпределени в 4 категории – корпоративни, политически, start-up и социални конференции (summits). Ще бъдат разисквани въпроси по:

 • Иновации и киберсигурност;
 • Здравеопазване;
 • Блокчейн технологии и криптовалути;
 • Банкиране и финанси;
 • Дигитални медии;
 • Дигитален маркетинг в България;
 • Развитие на градските среди;
 • Инвестиции.

За пореден път ще бъде проведено събитието Founder’s Games, на което най-добрият стартъп ще спечели 200 000 евро инвестиция. А на тематичните кръгли маси ще се съберат политици, предприемачи, представители на академичната и обществената среда, за да дискутират публичните политики по отношение на мобилността, киберсигурността, блокчейн, дигиталното здраве, умните градове и изкуствения интелект.

Предвидени са и много неформални събития, работилници, официални вечери, церемонии с награди.

Вълнуващо, нали?

Всички лектори и пълната програма на събитието можете да видите на ТУК.

Софѝя в София – атракцията на събитието!

За първи път в България ще се появи София – усъвършенстван хуманоиден робот, който може да изразява всички лицеви експресии и човешки емоции. Тя различава и запомня лица, разговори и идеи, общува свободно и естествено, поддържа очен контакт и има чувство за хумор. София е конструирана около човешките ценности: любов, мъдрост, състрадание, емпатия.

Участието ѝ в Webit определено не е за изпускане. Чудесна възможност да разберете дали думите ѝ: „Това е добро начало на плана ми за доминация над света“, са зловеща заплаха или просто странен „роботски“ хумор, с който все още не сме свикнали.

А сега… готови ли сте да спечелите безплатен билет за Webit 2018?

По традиция и тази година ще бъдем част от Webit, а за верните читатели на нашия блог сме приготвили пет безплатни билета, които да ви подарим. За да изберем на кого да предоставим билетите, сме ви подготвили едно предизвикателство за ума и въображението.

С идването на първия летен месец, очакваме коментари като за световно…

Тъй като технологиите и изкуственият интелект (AI) са идея №1 във вижданията за бъдещето, нашият въпрос е следният:

Обосновани ли са страховете, че изкуственият интелект ще замени човешкия фактор и защо?

Развихрете въображението си и изразете своето искрено мнение в коментарите под статиятa до 14:00 ч. на 12 юни.

Нашето професионално (и неподкупно!) СуперЖури ще награди 5-те най-оригинални и интересни тези с по един билет за предстоящото вълнуващо събитие Webit.2018, което не е за изпускане!

Не пропускайте да посетите екипа на СуперХостинг.БГ по време на събитието. Отбийте се, запознайте се с нас и ни споделете впечатленията си от технологичните дни. Приготвили сме ви много усмивки, игри, награди и любопитни изненади. Ще се радваме да се видим и на живо!

Даниела Колева
Даниела Колева
Диди е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в умението ѝ с един замах да се справи с всяко предизвикателство. С ударна доза позитивизъм, широка усмивка и абсолютен професионализъм, тя е винаги готова да се отзове в името на добрия краен резултат.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

39 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин

1
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!