Искаш да отидеш на HackConf 2018? Раздаваме 5 билета!

Краят на лятото е все по-близо, но това далеч не означава, че ще скучаем през идващата есен! Цветният месец септември дава старт освен на учебната година и на сезона на нови СуперСъбития. Първото от тях е съвсем скоро и имаме честта да го подкрепим за поредна година. Дами и господа, представяме ви…

HackConf 2018

Каним ви на 15 и 16 септември в иновационния форум „Джон Атанасов“ на София Тех Парк, където ще се проведе една от най-големите технологични и мотивационни конференции у нас, а именно HackConf 2018. За четвърти път събитието ще събере хората от IT бранша, за да ги срещне, обогати и направи септемврийския уикенд СуперИнтересен. Както се изразяват организаторите : Това е събитието, организирано от програмисти за програмисти!  Но дори да не сте програмист, а просто имате интерес към сферата, със сигурност ще откриете нещо полезно за себе си в тази богата палитра HackConf. 🙂

Присъстващите ще имат възможността да чуят теми, засягащи всички аспекти на софтуерната разработка – от създаването на код и новостите в програмни езици, та чак до управлението и комуникацията с екипа ви и какво ли още не.

Лектори от водещи компании в България и чужбина ще ви споделят опита си, който е помогнал за разработката и развитието на продукти и услуги от различни сектори. Ще научите как са се справили с интересни казуси и кои са ключовите стъпки, довели до тяхното решаване. Това определено е събитие, което ще освежи идеите ви и ще ви вдъхнови за нови проекти.

Тази година за първи път лекциите ще се проведат изцяло на английски, а ето и какво още ви очаква:

 • 2 дни интересни лекции за софтуерна изработка;
 • Цял ден с работилници, в които организаторите обещават, че ще си изцапате ръцете;
 • Нетуъркинг паузи с ароматно кафе;
 • Специални тениски, подаръци и СуперИзненади!
За какво и с кого ще си говорим по време на лекциите:
 • Radoslav Stankov – “History of JavaScript”;
 • Ivan Vankov – “Introduction into practical cryptography”;
 • Amy Nicholson – “Going over to the dark side: from developer to product manager”;
 • Svilen Ivanov – “Service Reliability Engineering – Failures are Always an Option”;
 • Subby Angelov – “Meeting Kills People”;
 • Alex Alexandrov – „Enabling Great Teams“;
 • И още много интересни теми от 20+ лектори, подбрани специално за вас.

Заповядайте на нашия кът, за да се запознаем, да си поговорим и, разбира се, да се забавляваме с нашата специална игра! Ние от СуперХостинг.БГ отново сме подготвили изненади и нямаме търпение да ви ги покажем!

За да е по-забавно, с наградите започваме още сега! Раздаваме 5 билета, които ще ви осигурят безплатен достъп до конференцията. Хайде да играем!

Отговорете на въпроса ни:
Защо според вас толкова много хора избират да се развиват в IT сектора в България?

Очакваме отговорите ви в коментар под статията до 14:00 ч. на 5 септември 2018г. СуперЖурито ни ще отличи петте най-креативни и интересни отговора, които ще получат безплатен билет за HackConf 2018.

Пожелаваме ви успех и нямаме търпение да се видим, запознаем и побъбрим на 15 и 16 септември!

Борислав Божидаров
Борислав Божидаров
Преливащ от енергия и мотивация, Боби е свежарката на Маркетинг екипа. СуперСилата на Боби се крие в неуморния му дух и лекотата, с която преодолява всяка трудност.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

21 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Бизнес планиране в 3 стъпки - какво, как, защо?

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо? [Аудио]

2
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2022 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт [Аудио]

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!
6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт [Аудио]

0
Ако не искате само баба Ви и приятелките ѝ да са чували за Вас, помислете за собствен сайт. Даваме Ви 6 причини защо се нуждаете от силно интернет присъствие.