Подаряваме 2 билета за 24-часовия курс по Facebook маркетинг на Beyond Academy

Празните през лятото класни стаи се напълниха отново преди месец.

Време е и ние заедно с вас да влезем в класната стая, но този път в академия, която ще надмине вашите очаквания! Както се казва, ще премине отвъд тях! 🙂

Мястото, което никога не остава пусто, е Facebook. Именно затова е важно вашият бизнес, освен място в мрежата (уеб сайт), да има място и във Facebook. А тайните на успешното присъствие в най-популярната социална мрежа можете да научите за 24 часа!

Каним ви на есенното четвърто поред издание на супер успешния 24-часов курс по фейсбук маркетинг, организиран от нашите приятели от Beyond Academy. След лятната ваканция курсът се завръща по-интересен от всякога. Най-хубавото е, че той ще ви даде наистина важните и приложими знания за вашия бизнес.

И ние бяхме там, и ние научихме много! Преди време ви споделихме и мнения на други дипломирали се курсисти за важността на Facebook маркетинга! Ето още няколко причини да не пропуснете четвъртото издание на курса:

  • Бисер Вълов, който води курса, е доказан експерт в сферата на Facebook маркетинга и е много увлекателен лектор. Със сигурност ще пожелаете да го добавите като ваш Facebook приятел. 🙂
  • Ще научите как работи Facebook и как това може да помогне на вашия бизнес, а не на бизнеса по принцип. На курса ще можете да задавате конкретни въпроси и да получите адекватни съвети.
  • Ще научите как да оптимизирате резултатите и бюджетите за Facebook реклами, както и всички новости в платформата.
  • Ще научите защо и как да изплозвате Facebook събития и приложения.
  • Ще се сдобиете със сертификат след завършването на курса.
  • Ще срещнете много нови хора с интереси като вашите.
  • В края на всеки курс има закриващо парти, на което можете да се запознаете с участници от предходните издания (ние също ще сме там). 🙂

Като бонус всеки записал се на курса ще получи и специален подарък от нас! Регистрацията е отворена до 25 октомври 2015, а за регистрираните до 15 октомври 2015 има и специална отстъпка! Побързайте, местата са ограничени, а интересът е голям!

А сега внимание: подаряваме на двама от вас безплатни билети за курса!
Разгледайте сайта на курса и ни отговорете на въпроса:
Коя тема представлява най-голям интерес за вас и защо?

Очакваме вашите отговори като коментари под тази статия. Единият късметлия ще бъде изтеглен на случаен принцип, а другият ще бъде този от вас, който даде най-интересен отговор на въпроса! Най-интересният отговор ще бъде избран от СуперЖури. Очаквам вашите отговори до 13:00ч. на 20 октомври (вторник)! Успех!

Курсът ще се проведе от 26 октомври до 2 декември  – два пъти седмично в Интерпред – СТЦ София. Затова молим в играта да се включат само хора, които ще могат да го посещават редовно!

Цветoмира Трифонова
Цвет знае колко трудно изглежда създаването на сайт в началото и колко лесно се оказва в последствие. СуперСилата на Цвет е, че знае какви въпроси си задават начинаещите уеб ентусиасти и има отговор за всеки един от тях.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
41 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments