Спечелете безплатен пропуск за WordCamp София 2013

След броени дни ще се проведе WordCamp София 2013! 🙂 WordCamp е събитие, организирано от и за WordPress общността! За четвърта поредна година на едно място ще съберат потребители и администратори, програмисти и дизайнери, мениджъри и предприемачи, които се интересуват от WordPress.

Подкрепата на WordCamp вече е традиция за нашата хостинг компания и за нас е удоволствие да бъдем отново част от това събитие! Искаме да ви зарадваме и да ви съобщим, че като партньори на WordCamp София ви предоставяме възможност да спечелите един от 10-те безплатни пропуска.

Семинар

WordCamp София 2013 ще се проведе отново в две направления – „основно“ и „дев“. В основния поток посетителите ще могат да разберат в какви насоки се развива WordPress, както и да получат полезни съвети. А дев потокът е предназначен за по-напреднали и програмисти – там ще се говори по-задълбочено на теми свързани с разработването и персонализирането на системата.

Лектори

Тази година чуждестранните лектори ще са повече, отколкото са били в предишните издания на Camp-a. Сред тях са Марко Хайнен – част от екипа, който работи по ядрото на WordPress, Браян Месенленър – с четири годишен стаж като софтуер разработчик за Американския военноморски флот, Райън Маркъл – Happiness Engineer, който си говори с потребителите на WordPress.com и помага за решаването на проблемите им и други.

Разбира се, в лекторския състав има и много наши WordPress програмисти, администратори, разработчици, консултанти и евангелисти.

Memcached

Тук искаме да ви разкажем за разработената от нас нова възможност – „Memcached Manager by SuperHosting„, която е интегрирана в контролния панел cPanel и се активира съвсем лесно. Memcached е свободен софтуер с отворен код (open source), който се използва за ускоряване на динамични уеб сайтове, чрез кеширане на данни и обекти в паметта.

За да използвате тази система за кеширане във вашия WordPress сайт е необходимо първо да активирате Memcached в контролния панел cPanel. При активацията ще получите уникален номер на порт, който е различен за всеки хостинг акаунт. Следващата стъпка е да инсталирате кеширащ плъгин поддържащ Memcached. Такива например са W3 Total Cache и WP Memcached Manager. Необходимо е в настройките на плъгина да въведете съответния порт, който сте получили при активацията на системата в cPanel. Това е всичко – вашият WordPress сайт е с вече активиран Memcached! 🙂

Безплатен пропуск

Изминаха два месеца откакто излезе WordPress 3.6, а очакваме WordPress 3.7 само след броени дни. Новата версия идва с важни промени и подобрения, насочени главно към сигурността и стабилността на ядрото на WordPress. Една от най-очакваните функции е автоматичната актуализация, когато излезе нов ъпдейт на версията, свързан със сигурността на системата. Което показва, че темата за сигурността и защитата е важна и съществена част от поддържането на вашите сайтове.

За да спечелите безплатен пропуск, е необходимо до края на работния ден на 24 октомври (четвъртък) да оставите като коментар под статията вашите въпроси по темата за:

Защита на WordPress сайтовете

Питайте за всичко, което ви интересува по тази тема! Чрез томбола ще изтеглим десет коментара и ще зарадваме техните автори с безплатен пропуск за събитието, а спечелилите ще обявим на 24-ти октомври.

Успех и не забравяйте да посочите вашите имена и актуален имейл адрес във формата, за да можем да се свържем с вас! 🙂

На нашата помощна страница можете да намерите допълнителни насоки за Повишаване на сигурността на WordPress.

Кога

WordCamp София 2013 ще се проведе на 26-ти октомври (събота) в залата на Telerik Academy. Регистрацията е от 9:00 часа, а началото на събитието е от 9:45 часа.

WordCamp 2013

Може да прочетете повече за Програмата, Лекторите и Мястото на официалния сайт на WordCamp София 2013.

От опит знаем, че всеки WordCamp е различен, уникален сам по себе си и такъв го прави общността, която го организира! Затова, очакваме ви в събота на следващия уникален WordCamp София 2013! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
37 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Black Friday '21: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости

Black Friday ’21: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви. 
3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие

3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие [Аудио]

2
Под „органично присъствие“ имаме предвид всички начини, чрез които потребителите могат да разберат за Вашия бизнес, без да плащате за позициониране (реклама).
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин [Аудио]

6
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.