Слънчеви цветове, “облачни” услуги, Webit и …

СуперХостинг.БГ - изложител на Webit 2011Миналата седмица взехме участие на едно мащабно и значимо събитие за цялата дигитална индустрия – Webit Congress 2011. Радваме се, че успяхме да се видим и поговорим с много наши клиенти, приятели и партньори. Вие също се запознахте с част от екипа ни на щанда на хостинг компания СуперХостинг.БГ. Освен ползотворните срещи, друг ключов момент, който ще даде отражение в бъдещото развитие на услугите ни, беше представянето на новaтa ни cloud платформа. Видео интервю и презентации можете да разгледате в края на публикацията.


От гледна точка на участници в експото, ви благодарим за високата оценка: “Най-хубавият и оригинален щанд на изложението!” 🙂 Искахме да създадем слънчево настроение, в иначе толкова модерните „облачни“ технологии. На графиките можете да проследите развитието на компанията през последните години, ръста на клиенти, регистрацията на домейни, продажбата на сървъри. Нашият екип също значително се увеличи. Мислейки за бъдещето на компанията, вече ангажираме и всички дечица на колегите в офиса с приемственост към вече изградения бранд – СуперХостинг.БГ! 🙂 С всички графики и интересна информация за нас можете да се запознаете на посочения по-долу адрес, където ще ви отведе и изобразения QR код:

http://www.superhosting.bg/HostingServices/

Нашият щанд по време на Webit Congress 2011
Нашият щанд по време на Webit Congress 2011
Всеки е ангажиран на щанда ни на Webit Congress 2011
Всеки е ангажиран на щанда ни на Webit Congress 2011
Малка част от всички, които ни посетиха на Webit Congress 2011
Малка част от всички, които ни посетиха на Webit Congress 2011
Част от екипа ни, с които се запознахте на Webit Congress 2011
Част от екипа ни, с които се запознахте на Webit Congress 2011

Още снимки можете да разгледате в нашата фен страница във Facebook.

Освен като изложители, СуперХостинг.БГ взе участие и в семинарната програма на конгреса. Нашите управители – Методи Дреновски и Любомир Русанов бяха лектори и през двата дни в рамките на събитието.

Методи Дреновски говори за ефикасността и това, което можете да спечелите като наш партньор и реселър. Неговата презентация можете да разгледате на следния адрес:

За всички въпроси, предложения, както и повече за партньорската ни програма, информация можете да получите като се свържете с Търговския ни отдел или в нашия сайт на страницата Партньорски програми.

Вторият ден – 27 октомври, Любомир Русанов изненада приятно всички наши настоящи и бъдещи клиенти с представянето на новите ни “облачни” услуги. Техният старт беше официално отлаган до дните на Webit Congress 2011, за да можете всички, които проявявате интерес да зададете вашите въпроси директно към нас веднага на място на конгреса. Ние интегрираме cloud технологиите и възможността за по-гъвкаво управление на ресурсите на всички нива в нашите хостинг услуги. Започнахме с подобряването на сигурността и качеството на най-масово разпространената услуга – споделен хостинг, като новaтa cloud платформа е логичната следваща стъпка, с която ще дадем възможност за много по-лесно и ефективно управление и на виртуалните ни сървъри (VPS). Това е дългосрочната посока, в която целенасочено ще развиваме нашата и ваша 🙂 хостинг компания. Благодарим ви за големия интерес към представянето на новата ни услуга на Webit! Още веднъж показахте, че ни подкрепяте в посоката, която сме избрали да следваме! 🙂

Презентацията, представяща новата ни cloud платформа, можете да разгледате на следния адрес:


Относно следващото видео, реализирахме го, за да добиете най-ясна представа за новата ни “облачна” услуга. Любомир Русанов отговаря на основните въпроси: какво ви дава „Облака“, каква добавена стойност ще ви донесе и кога да очаквате официалния старт на новата ни услуга. Определено както интервюто, така и репортерката 🙂 са импровизирани, но резултата е, че всички, които не успяха да присъстват на безплатната лекция на нашия управител, ще могат да получат точната информация директно от него.

Очаквайте съвсем скоро и заснетите няколко минути преди самото интервю … Обещаваме да се позабавлявате искрено! 🙂

[flv:/wp-content/uploads/2011/11/SuperHostingBG-Webit2011-New-Cloud.flv 525 292]

Както видяхте и от неформалното интервю на нашата колежката Катя, според предварителните ни планове услугата ще бъде официално стартирана до края на 2011 г. В момента работим по нейното реализиране и интегриране с текущите ни услуги. В рамките на няколко седмици ще приключим с вътрешните тестове и настройки, след което ще можем да активираме тестови акаунти, които ще предоставят пълна възможност да разгледате и тествате услугата за гъвкаво управление на използваните сървърни ресурси и виртуални сървъри (VPS). Можете да заявите своето желание за тестване на новата платформа, като ни изпратите имейл, посочвайки вашето име и телефон за връзка.

Ще се радваме да задавате всички въпроси, както и да споделяте своите препоръки около новите ни “облачни” услуги като коментари под тази публикация!

За всичко интересно около вашата хостинг компания, както и за събития и новите тенденции в уеб бранша, можете да се абонирате за нашия блог. Не пропускайте и нашата фен страница във Facebook, както и да ни следвате в Twitter.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
5 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments