Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Подаряваме десет безплатни пропуска за CEEDS'2015 by Webit

Априлската поредица от най-готините БГ уеб събития продължава.

На 21 и 22 април в Sofia Event Center, Paradise Center CEEDS'2015 by Webit ще покаже, че по-добра комбинация от 3 в 1, може да бъде само 4 в 1.

В рамките на два дни ще можете да присъствате на четири различни събития, част от CEEDS'2015. На всяко от тях изявени специалисти ще коментират новостите в конкретни области от дигиталния свят. Ето на кои теми и под каква форма ще се проведат четирите събития:

Маркетинг и Иновации (конференция)

Тук ще си говорим за най-новото в дигиталния маркетинг – цялостно дигитализиране на бизнеса, оптимизация на рекламни бюджети, монетизиране на дигитално съдържание, мобилен маркетинг и още интересни теми. Специалистите ще споделят с вас и добри практики при общуване в социалните мрежи и провеждане на комуникационни кампании в интернет. Сред лекторите ще бъде вицепрезидентът на Европейската комисия с ресор Дигитален Единен пазар - Andrus Ansip, както и още специални гости като Chris Clarke, Charles Yardley, Jack Smith, Sital Banerjee, Пламен Русев, Mattijas Helmstedt и др.

Технологична конференция

На CEEDS'2015 by Webit в частта, посветена на технологиите, ще стане въпрос за IoE (Internet of Everything), големите данни (BigData) и облачните технологии (cloud), разплащания с крипто валути и мобилни портфейли и още технологични иновации. Сред лекторите на технологичната конференция ще са Uwe KubachBernd HeinrichsEric KlinkerGary ShapiroJorn Lyseggen и др.

Стартъп изложение и сцена за презентации

Това е мястото, на което можете да представите вашия стартиращ проект пред медии и инвеститори или да намерите интересна идея, в която да се включите. На сайта на събитието можете да видите кои са хората, които можете да впечатлите с вашите проекти. Сред тях са Jon Bradford, Mark Schmitz, Oliver Hollе, Cem Sertoğlu, Marcin Hejka и още и още. 🙂

GoViral Академия

GoViral Академия е мястото, на което ще можете да получите интересни съвети за това как да създавате вирусно съдържание. Съветите ще са насочени главно към видео съдържанието, а достъпът до нея ще е безплатен за всеки с билет за CEEDS.

Бонус за тези от вас, които се занимават с разработване на софтуер или са софтуерни архитекти, математици или статистици е ScoreIT - събитие на Experian, организирано в рамките на CEEDS by Webit.

Искате да присъствате на CEEDS'2015 by Webit?

Не е късно да се регистрирате!

Нашият СуперЕкип също ще е там. Лесно ще ни разпознаете. 😉 Ще се радваме да си поговорим за новостите и тенденциите в Уеб! И по стара традиция сме ви подготвили нещо ново и нещо интересно. 🙂 Пригответе се за СуперИзненади!

За малко да забравим! 🙂 Обещахме ви безплатни билети. Ето как можете да се сдобиете с един от тях!

Отговорете на въпроса:
Кое от четирите събития на CEEDS'2015 by Webit представлява най-голям интерес за вас и защо: Маркетинг и Иновации конференцията, Технологичната конференция, Стартъп изложението или GoViral Академията?

Вашите отговори очакваме в коментар под тази публикация до 12:00 ч. на обяд на 9 април 2015. Не забравяйте да оставите и актуален имейл адрес за връзка с вас. По-късно, същия ден, ще обявим десетимата късметлии, изтеглени на случаен принцип, с които ще се видим на CEEDS'2015 by Webit.

Успех! 🙂

Маркетинг Специалист

Цвет знае колко трудно изглежда създаването на сайт в началото и колко лесно се оказва в последствие. СуперСилата на Цвет е, че знае какви въпроси си задават начинаещите уеб ентусиасти и има отговор за всеки един от тях.

500px270px
SuperHosting.BG

112
Оставете коментар

avatar
112 дискусии
0 отговори към коментарите
59 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
СуперХостинг.БГ
SH

Благодарим на всички участници в играта! И честито на печелившите, а те са:

94 - Алекс Средов
22 - Bobby
66 - Виолета Манолова
8 - Данаил Коев
74 - Тихомир Стефанов
17 - Радослав Дачев
73 – Philip
16 – Иво
21 - Момчил Пеков
72 - Ирена Дерилова

В рамките на деня ще получите имейл, на който ще е описано как да регистрирате присъствието си.

Ангел Радоев
Гост
Ангел Радоев

Най - интересни за мен са Технологична конференция и Стартъп изложението.

Milen Markov
Гост
Milen Markov

Като професионален Project and Development мениджър за мен най- голям интерес би представлявала частта "Иновации конференция". Бих искал лично да се убедя какви потенциални инвеститори имат интерес да инвестират в този сектор в България и съответно дали има достатъчен потенциал и ресурси (HR, технологични) да се отговори на такова търсене в близките 1-4 години.

Алекс
Гост
Алекс

Поздравления за акцията 😉 Маркетинг конференцията и стартъп изложението ми звучат най-интригуващо!

Павлина
Гост
Павлина

Цялата организация на CEEDS'2015 by Webit е невероятна и иноватовна, както винаги!
С огромен интерес бих участвала в Маркетинг и Иновации конференцията + Стартъп изложението! Искам да съм навсякъде, но тези двете са най-мотивиращите за идеята, която ми се е зародила в главата и търси място на изява.
Благодаря предварително!
До скоро!:)