https://blog.superhosting.bg/webit-2015.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Подаряваме десет безплатни пропуска за CEEDS'2015 by Webit

2018-11-23
Новини и събития
CEEDS'2015 by Webit, webit, IoE, Internet of Everything, големите данни, BigData, oблачните технологии, cloud, крипто валути, мобилни потрфейли, технологични иновации, европейска комисия, рекламни бюджети, монетизиране, дигитално съдържание, мобилен маркетинг, стартъп, startup, инвестиции, инвеститори

Априлската поредица от най-готините БГ уеб събития продължава.

На 21 и 22 април в Sofia Event Center, Paradise Center CEEDS'2015 by Webit ще покаже, че по-добра комбинация от 3 в 1, може да бъде само 4 в 1.

В рамките на два дни ще можете да присъствате на четири различни събития, част от CEEDS'2015. На всяко от тях изявени специалисти ще коментират новостите в конкретни области от дигиталния свят. Ето на кои теми и под каква форма ще се проведат четирите събития:

Маркетинг и Иновации (конференция)

Тук ще си говорим за най-новото в дигиталния маркетинг – цялостно дигитализиране на бизнеса, оптимизация на рекламни бюджети, монетизиране на дигитално съдържание, мобилен маркетинг и още интересни теми. Специалистите ще споделят с вас и добри практики при общуване в социалните мрежи и провеждане на комуникационни кампании в интернет. Сред лекторите ще бъде вицепрезидентът на Европейската комисия с ресор Дигитален Единен пазар - Andrus Ansip, както и още специални гости като Chris Clarke, Charles Yardley, Jack Smith, Sital Banerjee, Пламен Русев, Mattijas Helmstedt и др.

Технологична конференция

На CEEDS'2015 by Webit в частта, посветена на технологиите, ще стане въпрос за IoE (Internet of Everything), големите данни (BigData) и облачните технологии (cloud), разплащания с крипто валути и мобилни портфейли и още технологични иновации. Сред лекторите на технологичната конференция ще са Uwe KubachBernd HeinrichsEric KlinkerGary ShapiroJorn Lyseggen и др.

Стартъп изложение и сцена за презентации

Това е мястото, на което можете да представите вашия стартиращ проект пред медии и инвеститори или да намерите интересна идея, в която да се включите. На сайта на събитието можете да видите кои са хората, които можете да впечатлите с вашите проекти. Сред тях са Jon Bradford, Mark Schmitz, Oliver Hollе, Cem Sertoğlu, Marcin Hejka и още и още. 🙂

GoViral Академия

GoViral Академия е мястото, на което ще можете да получите интересни съвети за това как да създавате вирусно съдържание. Съветите ще са насочени главно към видео съдържанието, а достъпът до нея ще е безплатен за всеки с билет за CEEDS.

Бонус за тези от вас, които се занимават с разработване на софтуер или са софтуерни архитекти, математици или статистици е ScoreIT - събитие на Experian, организирано в рамките на CEEDS by Webit.

Искате да присъствате на CEEDS'2015 by Webit?

Не е късно да се регистрирате!

Нашият СуперЕкип също ще е там. Лесно ще ни разпознаете. 😉 Ще се радваме да си поговорим за новостите и тенденциите в Уеб! И по стара традиция сме ви подготвили нещо ново и нещо интересно. 🙂 Пригответе се за СуперИзненади!

За малко да забравим! 🙂 Обещахме ви безплатни билети. Ето как можете да се сдобиете с един от тях!

Отговорете на въпроса:
Кое от четирите събития на CEEDS'2015 by Webit представлява най-голям интерес за вас и защо: Маркетинг и Иновации конференцията, Технологичната конференция, Стартъп изложението или GoViral Академията?

Вашите отговори очакваме в коментар под тази публикация до 12:00 ч. на обяд на 9 април 2015. Не забравяйте да оставите и актуален имейл адрес за връзка с вас. По-късно, същия ден, ще обявим десетимата късметлии, изтеглени на случаен принцип, с които ще се видим на CEEDS'2015 by Webit.

Успех! 🙂

Маркетинг Специалист

Цвет знае колко трудно изглежда създаването на сайт в началото и колко лесно се оказва в последствие. СуперСилата на Цвет е, че знае какви въпроси си задават начинаещите уеб ентусиасти и има отговор за всеки един от тях.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

112
Оставете коментар

avatar
112 дискусии
0 отговори към коментарите
59 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
СуперХостинг.БГ
SH

Благодарим на всички участници в играта! И честито на печелившите, а те са:

94 - Алекс Средов
22 - Bobby
66 - Виолета Манолова
8 - Данаил Коев
74 - Тихомир Стефанов
17 - Радослав Дачев
73 – Philip
16 – Иво
21 - Момчил Пеков
72 - Ирена Дерилова

В рамките на деня ще получите имейл, на който ще е описано как да регистрирате присъствието си.

Ангел Радоев
Гост
Ангел Радоев

Най - интересни за мен са Технологична конференция и Стартъп изложението.

Milen Markov
Гост
Milen Markov

Като професионален Project and Development мениджър за мен най- голям интерес би представлявала частта "Иновации конференция". Бих искал лично да се убедя какви потенциални инвеститори имат интерес да инвестират в този сектор в България и съответно дали има достатъчен потенциал и ресурси (HR, технологични) да се отговори на такова търсене в близките 1-4 години.

Алекс
Гост
Алекс

Поздравления за акцията 😉 Маркетинг конференцията и стартъп изложението ми звучат най-интригуващо!

Павлина
Гост
Павлина

Цялата организация на CEEDS'2015 by Webit е невероятна и иноватовна, както винаги!
С огромен интерес бих участвала в Маркетинг и Иновации конференцията + Стартъп изложението! Искам да съм навсякъде, но тези двете са най-мотивиращите за идеята, която ми се е зародила в главата и търси място на изява.
Благодаря предварително!
До скоро!:)