Спечели билет за Webit 2014 и научи най-горещите новини в света на дигиталния маркетинг

В разгара на сезона на най-готините БГ уеб събития, ние от СуперХостинг.БГ ви каним да участвате в едно от “най-горещите” събития тази година. Защо е горещо ли? Защото на него ще научите най-актуалните новини около дигиталната индустрия и Startup екосистемата в Централна и Югоизточна Европа. Последната горещата новина е, че YouTube вече има българска версия (www.youtube.bg), а какво означава това за индустрията ще научите по време на официалното представяне на проекта в рамките на Webit CEE Digital Summit.

Над 700 представители на най-големите рекламодатели от региона, технологични и стартиращи компании и медии ще се срещнат тази година на Webit CEE, за да обменят знания за най-новите тенденции в областта на дигиталния маркетинг.

Представители на водещи компании в света на дигиталния маркетинг, като Google, Sociomantic, Intel Capital, Pfizer, Httpool, VivaKi, Fashion Days, IBM, DropBox, EarlyBird, P&G и MSLGROUP ще бъдат лектори на конференцията.

Programmatic и Big Data, както и ефективността на дигиталния маркетинг и реклама ще бъдат горещи теми в презентациите и дискусионните панели на регионалните директори на едни от най-големите глобални компании.

Тази година Webit CEE ще се проведе на 9 април в Sofia Event Center, Paradise Mall и ще открие нова сцена за StartUp екосистемата в региона – Leaders Summit. В него ще вземат участие DropBox, Shazam, EarlyBird, StartUp Wise Guy Accelerator, Teres Capital и успешни стартиращи компании от България, сред които pCloud.com, който вече има над 600 000 потребители от цял свят. Leaders Summit предостява уникална възможност за среща на предприемачи от България и инвеститори от Централна и Югоизточна Европа, готови да финансират най-интересните Startup проекти. На специална сесия с участието на успешни дами от региона ще се коментира мястото на жените в технологичната индустрия.

Ние от SuperHosting.BG също сме ви подготвили интересни презентации и дискусии, както и игри с много награди.

А сега и най-горещата новина:

Като основен хостинг партньор на Webit CEE Digital Summit 2014 имаме страхотна изненада за вас – 10 безплатни пропуска за събитието.

Как да спечелите безплатен пропуск?

Напишете като коментар под тази публикация какво очаквате да видите и чуете на Webit CEE Digital Summit 2014.

Очакваме вашите коментари до 31 март. Важно е да посочите актуален имейл адрес във формата за контакти.

Изненадите не свършват до тук! Всички наши клиенти и приятели могат да се възползват от 30% отстъпка при регистрация за Webit 2014.

За да се възползвате от тази отстъпка е нужно при регистрацията да въведете следния промо код: SUPERHOSTING30WEBIT2014 .

Повече информация за събитието можете да намерите на www.webit.bg.

Пожелаваме на всички успех и ще ви очакваме на събитието с още много награди и изненади. 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
100 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт [Аудио]

0
Ако не искате само баба Ви и приятелките ѝ да са чували за Вас, помислете за собствен сайт. Даваме Ви 6 причини защо се нуждаете от силно интернет присъствие.
Съвети от СуперХостинг.БГ за уникарно име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма? [Аудио]

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.
5 причини да изберете домейн .EU ( а защо не и .ЕЮ )

5 причини да изберете домейн .EU (а защо не и .ЕЮ ) [Аудио]

0
Домейнът .EU е сравнително нов за пазара на домейни. От края 2016 година е един от най-популярните Top Level домейни.