Имаш .eu или .ею сайт? Спечели престижна награда!

Вие сте горд притежател на един от най-популярните домейни – .eu? Или може би имате сайт с .ею домейн? А защо не и двете?
Не пропускайте следващите редове, в които ще ви запознаем с една супер възможност за вас и вашия уебсайт, с която ще популяризирате работата си и ще спечелите заслужено признание.

Започна четвъртото издание на конкурса за .eu и .ею уебсайтове – Уеб награди 2017! Ако сте сред финалистите ще имате шанса да спечелите престижна награда, връчена по време на гала церемония в Брюксел!
За да усетите атмосферата на миналогодишното издание, вижте най-вълнуващите моменти, събрани в няколко кадъра.

Уеб наградите се организират от официалния регистър на домейните .еu и .ею – EURid, и се раздават в няколко категории. В конкурса може да се включите независимо дали имате установен (интер)национален бизнес, стартиращи компании, инициативи за околната среда, образователни институции или блогове за забавления.
Освен това ще се конкурирате единствено със сайтовете в категорията, в която участвате. Категориите са следните:

  • Лидерите (за установен бизнес);
  • Изгряващите звезди (за стартиращи компании);
  • Лауреатите (за образователни, благотворителни или паневропейски институции);
  • Домът на .eu (за блогове и медия);
  • По-добрият свят (за инициативи, опазващи околната среда).

Правилата на конкурса
Най-важното условие е просто да имате сайт с разширение от областите .EU или .ЕЮ. Всеки, който желае, може да номинира своя .eu и .ею уебсайт като попълни формуляра за номинация до края на периода за номинации – 4 юли 2017 г.

След като периодът по номинации приключи, три уебсайта от всяка категория ще бъдат избрани въз основа на броя на получените номинации.

На 4 септември 2017г. ще разберете дали сте един от тримата финалисти във вашата категория, като финалистите от всички категории ще бъдат публикувани на сайтовете www.eurid.eu и webawards.eurid.eu. След това жури от специално селектирани представители от различни европейски организации или институции ще избере победителите във всяка категория. А какви са критериите, по които ще ви оценява журито, може да разберете тук.

И тук идва най-вълнуващата част… Всички финалисти (стискаме палци на нашите СуперКлиенти), ще бъдат поканени на гала церемонията по връчване на наградите, която ще се състои в Брюксел, Белгия, на 21 ноември 2017 г.

Наградите са…
Победителят в Уеб Наградите не е един. И наградата също не е една! Победител ще бъде излъчен във всяка една от петте категории, като всеки един от петимата победители ще получи награден пакет, включващ персонализиран трофей и сертификат за своя .eu или .ею сайт, eдноминутно промоционално видео за сайта, продуцирано от EURid, както и дигитална икона за победител в Уеб Наградите, която може да бъде добавена на вашия сайт и в социалните мрежи.

Емоцията и наградите си заслужават, а трудът по вашият .eu или .ею сайт ще бъде оценен! Затова попълнете формуляра за номинация и покажете на Европа и света вашия СуперСайт.
Пожелаваме успех на всички притежатели на .eu и .ею домейни!

Стискаме ви палци и нямаме търпение да ви видим с награда в ръце на 21 ноември в Брюксел!
Данилина Яркова
Данилина Яркова
Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

1 Коментар
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да започнете...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!
Зает домейн? Няма страшно!

Зает домейн? 9 тактики за успешна регистрация на име [Аудио]

0
Търсите име и то е заето. Какво правите след това? Отказвате се? Продължавате да търсите? Удряте пауза, за да помислите още?
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин [Аудио]

6
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.