Спечелете безплатен пропуск за втория е-семинар за туризма – Travel Mind Workshop 2

Travel Mind Workshop2 – Интернет маркетинг в туризмаПодготвяте ли се за зимния сезон? Ако сте в туристическия бранш и искате да имате успешна кампания за сезона и да увеличите резервации си, следващото събитие е точно за вас! След горещия семинар през юни, Travel Mind Workshop се организира за втори път тази година. Събитието ще събере професионалисти в туристическия бизнес и за да бъде още по-ползотворно, ще се проведе в два последователни дни – 30 ноември и 1 декември в Хотел Принцес София.
Нашата хостинг компания като партньор, предоставя на двама от вас възможност да се включите напълно безплатно в семинара! Освен това, всички останали наши клиенти могат да получат специална отстъпка – 50% от цената за регистрация!

Какво ще научите:
  • кои са иновациите в туристическия бизнес;
  • практически решения в областта на маркетинга и директните продажби;
  • какви са успешните рекламни и маркетинг стратегии за хотел и туристическа агенция;
  • повече за SEO оптимизацията за търсачки на туристически и хотелски сайтове;
  • как да използвате оптимално Google AdWords и Facebook за успешен сайт на хотел или агенция;
  • каква имейл маркетингова стратегия да използвате за зимния сезон.

В края на втория ден всички участници ще получат сертификат за участие в Travel Mind Workshop2 – Успешният Интернет маркетинг в туризма!

Лекторите

Лектори и гости от различни организации ще ви дадат практични съвети как да бъдете по-успешни и по-конкуренти. Ще споделят своя опит и ще дадат идеи за развитие на бизнес ви в Интернет, ще ви представят различни маркетингови инструменти, с които да реализирате повече продажби.

Сред лекторите са професионалисти с дългогодишен практически опит в сферата на туризма и в различни негови подсектори като туроператорска и турагентска дейност, хотелиерството. Участие ще вземат и специалисти и консултанти, експерти в областта на маркетинг стратегиите и дигиталния маркетинг.

През първия ден ще се проведе дискусия с Мария Иванова, представител на МИЕТ, относно новия закон за туризма и категоризацията на туристически обекти.

Време и място на провеждане

Travel Mind Workshop2 ще се проведе в два последователни дни – на 30 ноември (петък) и 1 декември (събота) в Хотел Принцес София. Регистрацията и в двата дни е от 9:00 часа, а началото на семинара е от 9:30 часа.

Как да спечелите безплатен пропуск или 50% отстъпка:

За да спечелите своя безплатен пропуск, е необходимо до обяд на 28 ноември 2012 г. (сряда) да оставите коментар под тази публикация:с конкретен въпрос към някой или някои от лекторите на семинара.За да бъде безпристрастно, двата печеливши коментара ще изберем чрез томбола, а техните автори ще получат абсолютно безплатно пропуск за събитието, както и отговори на техните въпроси по време на семинара. 🙂

За онези, които няма да са сред късметлиите, спечелили безплатен пропуск, предоставяме допълнителна възможност:

Регистрирайте се за семинара и вземете 50% отстъпка с промо код SH3011!

Ще ви помолим да посочите вашите имена и точен имейл във формата за коментари, за да може да се свържем с вас.

Допълнителна информация за събитието

можете да намерите на официалната страница на семинара и на следните адреси:

  • Програмата на Travel Mind Workshop2;
  • Лекторите на Travel Mind Workshop2;
  • Новини за Travel Mind Workshop2.

Вярваме, че на семинара ще натрупате свежи идеи и практични съвети за онлайн развитието на вашия туристически бизнес. Очакваме въпросите ви и ще се радваме да се видим! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

5 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт [Аудио]

0
Ако не искате само баба Ви и приятелките ѝ да са чували за Вас, помислете за собствен сайт. Даваме Ви 6 причини защо се нуждаете от силно интернет присъствие.
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт? [Аудио]

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.