Разделяй и събирай… услуги и клиентски профили

„Разделяй и владей“ е мъдро правило, но „Обединявай и направлявай“ е по-добро.” е казал немският философ Гьоте. Дали ще разделяте или обединявате обаче решавате само и единствено вие – клиентите на СуперХостинг.БГ. Защото преди година ние създадохме тази опция за вас в клиентския профил и днес сме ви подготвили интересна инфографика за това какво, как и колко сте разделяли и обединявали през изминалата година. 🙂

Преди да пристъпим към инфографиката обаче, ще разясним накратко какви възможности ви предоставя тази опция.

Да прехвърляте услуги в друг/нов клиентски профил:

Чрез тази функционалност можете да прехвърлите услуга от един клиентски профил в друг в системата на СуперХостинг.БГ.

За да прехвърлите услуги, е необходимо да стартирате процедура по прехвърляне. Стъпките за успешно генериране на заявка за прехвърляне са 3:

1. Избирате услуги
2. Въвеждате данните на получател
3. Потвърждавате

На имейл адреса на лицето, в чийто профил ще бъдат прехвърлени услугите, се изпраща имейл с линк, чрез който да потвърди, че е съгласен изброените услуги да бъдат прехвърлени в неговия профил. Ако с посочените данни не съществува клиентски профил в нашата система, автоматично се създава такъв и се изпращат данни за достъп на посочения имейл.

Да обединявате профили

Ако разполагате с повече от един профил и управлението на услугите ви се струва усложнено, можете да ги обедините. По този начин можете да управлявате всички администрирани услуги от едно място.

Допълнителна информация и упътване как да бъде извършено прехвърлянето можете да намерите в нашата помощна страница: Прехвърляне на услуги в нов/друг клиентски профил. Обединяване на профили.

Ето я и инфографиката:

transfers-between-customer-profiles-infografika

Разделайте и владейте на воля и през 2014 година 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин [Аудио]

6
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин...

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.
Бизнес планиране в 3 стъпки - какво, как, защо?

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо? [Аудио]

2
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2022 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.