Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Стартираме категория „Съвети от support- a”

Tips of SupportСъздадохме тази категория с полезни съвети и професионалните мнения на нашите колеги от отдел Техническа поддръжка, с цел да обогатим вашите знания и да получавате всякаква интересна и полезна информация от „кухнята“ на хостинг компания СуперХостинг.БГ.

Всеки месец ще се стараем да публикуваме нова статия, в която различни колеги ще споделят интересни за тях и надяваме се полезни за вас моменти, с които се сблъскваме ежедневно в работата си. Ще се радваме да ни питате за повече информация, както и вие да споделяте вижданията си по разглежданите казуси като коментари под тези публикации. За настоящата първа статия, ще ви бъдем много благодарни да споделите също дали ви допада нашата идея и какво бихте желали да обсъдим и добавим като публикации в тази категория. Така ще ни помогнете да ви даваме желаната и нужна информация за успешната реализация на вашите проекти. 🙂

В първата публикация искаме да ви насочим към структурираната информация на нашата помощна страница, от където ще можете да се запознаете с някои основни стъпки за стартирането на вашия онлайн проект с WordPress. Освен да ви помагат и съдействат за вашите проекти, колегите от Техническа поддръжка имат съществен принос и за развитието на нашата help страница, допълвайки информацията с интересни моменти от работата им. Сред най-новите категории, които подготвяме за ваше улеснение е Уеб приложения и съответно WordPress.

Една от най-разпространените в световен мащаб Система за управление на съдържанието (Content Menagement System – CMS) е WordPress, с която можете да реализирате и управлявате сравнително лесно своя сайт или блог. В последните години WordPress се превърна в софтуер, с който могат да се създават от най-прости до доста сложни приложения. Специалисти в областта твърдят, че за малкия и среден бизнес, корпоративният блог може успешно да замести и да бъде вашия фирмен сайт и вашето лице в Интернет. Като блог система, WordPress е един от възможните варианти, с който можете лесно и достъпно да постигнете тази цел. В блога вие имате по-голяма свобода да комуникирате с вашите клиенти и да ги насочвате кой от вашите продукти да изберат и кое е най-доброто за тях; да им давате професионални съвети и да печелите доверие. В нашата помощна страница можете да намерите първоначални инструкции, които да ви помогнат, ако сте се спрели на тази система за изработката на вашия сайт.

В бъдеще ще добавим още статии и за други системи, с които можете да реализирате своите успешни проекти лесно и достъпно. Подобни системи са: Joomla, Drupal и други.

Искаме да обърнем внимание на статията за Повишаване на сигурността на вашия WordPress блог, в която колегите от support- a са посочили основните моменти и начините, с които да подобрите сигурността на вашия сайт:

  • Защита с допълнително потребителско име и парола на Административния панел на блога;
  • Променете паролата и потребителското име за достъп до системата;
  • Скриване на версията на блога;
  • Забрана за показване/листване на съдържанието на директориите на блога;
  • Абонирайте се за новини от блога на разработчиците на системата WordPress;
  • Резервен архив на вашия сайт;

Запознайте се с подробностите в нашата помощна страница: Повишаване на сигурността на вашия WordPress блог!

Ще се радваме да споделите своите мнения дали ви харесва нашата идея за създаването на категория „Съвети от support- a“, както и да допълните предписанията за сигурност на вашия WordPress сайт, ако сте се сблъсквали с допълнителни пропуски в своята практика. Оставете коментар под тази публикация и дано получилата се дискусия да обогати професионалните ви знания и умения! 🙂

Не пропускайте да се абонирате за нашия блог, както и да следите нашата фен страница във Facebook, където също обявяваме всичко ново и интересно за нас, тенденциите и новостите в уеб технологиите и Интернет бранша в България.

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

15
Оставете коментар

avatar
8 дискусии
7 отговори към коментарите
7 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Илия Добрев
Гост

Много добра инициатива, и може и да помагаме и ние с отговори ако се наложи като се абонираме през RSS-а ще сме постоянно с час с новостите и коментарите, така щях да разбера своевременно че сте сложили .NET Framework 4 и поддръжка на ASP.NET MVC своевремнно в Windows Hosting-a.
Сега чакам с нетърпение следваща версия на SQL Server-a 🙂

Кирил
Гост

Здравейте, бих желал да подаря напълно безвъзмездно едно видео за инсталация и конфигурация на Joomla на споделените ви хостинг акаунти. С кого трябва да се свържа?

Мирослав
Гост

Чудесно! Разширяването на обхвата от теми означава за нас, клиентите на СуперХостинг, че ще можем да се се информираме за много полезни неща от едно място, избягвайки безрезултатното понякога търсене в мрежата. Отскоро използваме WordPress (горещо я препоръчваме!) за нашия сайт, доволни сме и винаги се интересуваме от съвети, които могат да ни разкрият допълнителни възможности. Успех, ще следим новините!

Атанас Цветанов
Гост

Идеята Ви е страхотна. Винаги съм казвал, че знанието е ценно, когато е споделено. На мен лично би ми било интересно да науча малко повече за рекламните платформи - кои са най-често използвани сред сайтовете в Суперхостинг, плюсове и минуси, мнения на потребители и т.н. В момента съм пред дилемата на коя платформа да премина, след като се отказах от Гугъл Адсенс. Алтернативите обаче не са малко, а подробна информация за тях, както и мнения на потребители почти няма. Щеше да ми е полезно да намеря синтезирана информация за тях,… още »