Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Още едно "Браво" за екипа на СуперХостинг.БГ

Здравейте,

Вие не ме познавате, нито аз Вас, но това няма значение.

Искам да изразя чрез тези редове мойте най-искрени благодарности за професионализъма, коректността, високото ниво на обслужване на клиенти и мигновенната, компетентна работа на техническия съпорт и другите отдели на вашата фирма, SuperHosting.BG.

Като клиент с десетина хостинга при Вас, съм изключително доволен от предоставените от екипите на SuperHosting услуги, обслужване и техническа поддръжка (обикновено момчетата отговарят в рамките на 10-на минути на имейл, което не съм виждал в никой друг хостинг, нито при нас, нито в чужбина, а имам hosting при кой ли не).

Много ме радва факта, че в България, въпреки че рядко се срещат от време на време фирми като вашата, които по нищо не отстъпват на европейските им конкуренти, щом се отнася до качевство и обслужване на клиентите им. Фирми, които са разбрали, че клиентът е най-важен, и които успешно го карат да той да се чувства уважаван. Това са стандарти, на които за съжаление не сме свикнали в нашата държава.

Продължавайте така! Поздравления на целия екип!

С уважение от един доволен клиент,

Самуил

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

0 0 гласове
.
500px270px
SuperHosting.BG
Абониране
Уведоми ме при
guest
1 Коментар
Коментари към текста
Виж всички коментари