Още едно „Браво“ за екипа на СуперХостинг.БГ

Здравейте,

Вие не ме познавате, нито аз Вас, но това няма значение.

Искам да изразя чрез тези редове мойте най-искрени благодарности за професионализъма, коректността, високото ниво на обслужване на клиенти и мигновенната, компетентна работа на техническия съпорт и другите отдели на вашата фирма, SuperHosting.BG.

Като клиент с десетина хостинга при Вас, съм изключително доволен от предоставените от екипите на SuperHosting услуги, обслужване и техническа поддръжка (обикновено момчетата отговарят в рамките на 10-на минути на имейл, което не съм виждал в никой друг хостинг, нито при нас, нито в чужбина, а имам hosting при кой ли не).

Много ме радва факта, че в България, въпреки че рядко се срещат от време на време фирми като вашата, които по нищо не отстъпват на европейските им конкуренти, щом се отнася до качевство и обслужване на клиентите им. Фирми, които са разбрали, че клиентът е най-важен, и които успешно го карат да той да се чувства уважаван. Това са стандарти, на които за съжаление не сме свикнали в нашата държава.

Продължавайте така! Поздравления на целия екип!

С уважение от един доволен клиент,

Самуил

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

1 Коментар
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви. 

Black Friday: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък [Аудио]

0
Ако искате да бъдете един ход пред конкурентите си, време е да помислите как да задържите вече спечелените клиенти по време на кампанията. 
Бизнес планиране в 3 стъпки - какво, как, защо?

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо? [Аудио]

2
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2022 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.
CYBER WEEK
Домейни на СуперЦени!
Избери сега!