Още едно „Браво“ за екипа на СуперХостинг.БГ

Здравейте,

Вие не ме познавате, нито аз Вас, но това няма значение.

Искам да изразя чрез тези редове мойте най-искрени благодарности за професионализъма, коректността, високото ниво на обслужване на клиенти и мигновенната, компетентна работа на техническия съпорт и другите отдели на вашата фирма, SuperHosting.BG.

Като клиент с десетина хостинга при Вас, съм изключително доволен от предоставените от екипите на SuperHosting услуги, обслужване и техническа поддръжка (обикновено момчетата отговарят в рамките на 10-на минути на имейл, което не съм виждал в никой друг хостинг, нито при нас, нито в чужбина, а имам hosting при кой ли не).

Много ме радва факта, че в България, въпреки че рядко се срещат от време на време фирми като вашата, които по нищо не отстъпват на европейските им конкуренти, щом се отнася до качевство и обслужване на клиентите им. Фирми, които са разбрали, че клиентът е най-важен, и които успешно го карат да той да се чувства уважаван. Това са стандарти, на които за съжаление не сме свикнали в нашата държава.

Продължавайте така! Поздравления на целия екип!

С уважение от един доволен клиент,

Самуил

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
1 Коментар
Inline Feedbacks
View all comments