Клиентите за нас – Част 2

СуперЕкипът също ви благодари! Вие сте СуперКлиенти и за нас е привилегия да бъдем вашия избор за хостинг партньор!

Павел Матеев от WebPossessor.com

webpossessor340

Искам да изкажа специалните си благодарности към съпорта на СуперХостинг. Наистина предоставят най-качествената хостинг услуга в България и могат да служат за пример на останалите компании. Успех и не спирайте да се развивате!

Павел Матеев
http://www.webpossessor.com

ОбСНВ Благоевград

neumirai340

От както работим със СуперХостинг се сблъскахме с невероятен професионализъм!
Работя с вас от 1 година насам, но знам, че още от самото начало стартирахте супер яко.
Ако всеки в държавата си вършеше работата толкова професионално като вас, всичко щеше да е просто идеално.
Горещо препоръчваме на всички, нуждаещи се от хостинг, да се възползват от вашите перфектни услуги!
Успех за напред и още милиони клиенти!

ОбСНВ Благоевград
http://www.neumirai.org

инж. Иван Витанов Autofrostcomfort.com

autofrostcomfort340

Преди няколко седмици настъпи датата за подновяване на моя хостинг акаунт и чак тогава се замислих, че през изминалата една година нито веднъж не съм имал проблем с достъпа до сайта или ползването на няколкото e-mail кутии, които съм създал за домейна. Честно казано не зная дали и при другите хостинг фирми е така, но за мен това беше доказателство за висок професионализъм и добре свършена работа. С голямо удоволствие поднових своя абонамент за още една година и препоръчвам на всички клиенти решили да ползват услугите на СуперХостинг.БГ да не се колебаят, защото в никакъв случай няма да се разочароват.

инж. Иван Витанов
http://www.autofrostcomfort.com

Атанас Тончев от Zavedenia.bg

zavedenia340

Използваме услугите на SuperHosting.bg от доста време и сме изключително доволни от поддръжката и надежността на сървърите. Преместихме сайта си от друга хостинг компания, в която доста често имахме проблеми с претоварването на сървъра и честите му бъгове. Доволни сме и от скоростта на отваряне на сайта ни. Досега не е имало момент, в който каталогът ни за заведения да не се вижда. Пожелаваме успех на екипа на SuperHosting.bg , и все така добър Customer Service.

Атанас Тончев
http://www.zavedenia.bg

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments