Клиентите за нас – Част 12

Благодарим на нашите клиенти, които продължават да ни радват със страхотни отзиви! Стараем се да даваме максимума от себе си, за да предложим максимално качествена услуга и обслужване за нашите клиенти и подобна обратна връзка е вдъхновяваща за нас.

Георги Чилиев от GiVentertainment.com

zhiv

Изключителни благодарности за вашата реакция. След толкова години заедно все повече се убеждавам, че вече не става въпрос за цена, които ще вземете от мен, а за отношение. Нещо страшно приятно и липсващо във другите компании.

Сто процента си заслужавате името Супер – винаги качествена услуга, винаги бързи реакции, винаги лично отношение, дори веднъж за тези години не сте ме разочаровали и съм ви препоръчвал с две ръце на всички клиенти и познати.

Цялата тази тирада не е защото сте ми направили намаление – даже не съм се логвал да видя за какво става въпрос. А за уникалното, човешко и най-вече приятелско и джентълменско отношение, което получавам от вас – това е безценно.

Искрени благодарности, не се променяйте – СУПЕР СТЕ!!!

Георги Чилиев
Управител
Парти агенция ЖиВ ентъртеймънт
www.GiVentertainment.com

Йордан Костадинов от 7lifedesign.com

kidi340

Занимавайки се с уеб дизайн вече няколко години, за нас качеството винаги е било на преден план. И ние винаги сме държали да получаваме същото в съвместната ни работа и с нашите бизнес партньори. СуперХостинг е един от тези наши партньори, за които качеството и професионализмът са номер едно приоритет.

За нас е истинска привилегия и чест да работим с компания, чието качество на предлагани услуги е на световно ниво. Освен безупречен хостинг, компанията прави и нещо още по-важно – предлага отлично отношение към клиента.
Винаги, когато сме имали някакъв проблем или запитване към СуперХостинг, сме получавали навременен отговор и адекватно решение на нашите проблеми. Искрено се надявам и други компании да последват Вашия пример и начин на работа.
Още веднъж поднасяме нашите благодарности към екипа на СуперХостинг и Ви пожелаваме много здраве и успехи!

Йордан Костадинов
/Управител/
Уеб агенция „7 Лайф Дизайн“ ООД
www.7lifedesign.com/bg/

Иван Занков от zankov-group.com

zankov-group.com

Искам да ви кажа, че ви сте компания, на която мога да се доверя, както на Support-а ви, така и на всички отдели. За мен вие сте един партньор, на който мога да доверя интернет присъствието си. БЛАГОДАРЯ ВИ. Вие сте The best!

Иван Занков
www.zankov-group.com

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви. 
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)?

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.