TempusVini.shop за качеството и доброто обслужване като ценност

Как решаваш да създадеш собствен бизнес – по нужда, обстоятелства, при увереност, ясна визия, любопитство или просто силно влечение към дадена тема? А може би факторите са още повече и то под формата на комбинации. Калин от tempusvini.shop разказва как силният интерес и любопитството към изкуството да правиш хубаво вино, го тласкат към собствен бизнес с ясна цел и фокус – да предлага качествени вина на своите клиенти, обгрижвайки ги с прекрасно отношение и обслужване.

Калин е открил разковничето на устойчивото развитие и нямаме търпение проектът му да се развие, както той мечтае. Ние му благодарим, че ни направи съпричастни с неговия път и днес споделя откровено какво стои зад tempusvini.shop.

Нека заедно разберем!

#1 Кои са личностите, които стоят зад tempusvini.shop?

Казвам се Калин Кюшев и заедно с моята приятелка създадохме Темпус Вини през 2016-та година. Вече 4 години развиваме идеята за качествено българско вино.

Калин от Tempus Vini

#2 Как се роди идеята за Вашия бизнес?

Виното стана част от моя живот преди 6-7 години и оттогава се опитвам да го разбера, което е доста трудно – да не кажа невъзможно. Преди това бях в тотално различна сфера на бизнеса и не гледах на него като на нещо значимо. С времето интересът ми нарастваше и исках да науча колкото се може повече за него, да опитвам повече и повече вина, да научавам повече за техния произход и стил на правене…

Доброто вино е съвкупност от много фактори.

Когато те се съчетаят в една хармония, тогава имаме наистина специален продукт.

Супер вино от tempusvini.shop

#3 Какво се промени за Вашия бизнес след обявяването на пандемията от COVID-19?

Безспорно COVID-19 е нещото, за което никой не беше подготвен дори след предупрежденията и взетите мерки.

Нашата сила са нашите клиенти, а когато те са уплашени и затворени, няма как да не ни е трудно.

Като магазин, който е доста популярен сред винолюбителите от цял свят, ние също понесохме сериозни пасиви. Провеждаме различни видове дегустации, които след средата на март просто спряха или бяха отменени. Въпреки кризата, ние останахме позитивно настроени и се опитваме да бъдем максимално гъвкави и в полза на нашите клиенти.

Дегустации на tempusvini.shop

#4 Какви промени осъществихте, за да се адаптирате към „новото нормално“?

Във времена на кризи е необходимо максимално бързо да реагираме на бизнес ситуацията.

Беше дошло време да създадем онлайн платформа, с която да достигнем до нашите клиенти. Започнахме лично да доставяме вината на нашите клиенти. Мисля, че личният контакт с клиента е много важен особено в такъв момент.

За редовните ни клиенти правим специални отстъпки, преференциални цени за количества, различни подаръци във формата на бонус бутилки и т.н.

Радваме се, че запазихме връзката със своите клиенти и ги накарахме да продължат да се наслаждават на качествено българско вино.

#5 Споделете ни: До каква степен сайтът е Важен за развитието на един бизнес в наши дни?

Онлайн пространството отдавна вече не е нещо ново. Дялово все повече потребители избират този начин на пазаруване, защото е лесен, достъпен, дава им времето и спокойствието да направят своя избор. Онлайн магазинът неминуемо оказва ефект върху цялостното представяне на бизнеса.

Сайтът е една визитка, която може да достигне до много хора за кратък период от време.

Ще акцентираме на онлайн търговията и след пандемията, тъй като светът отдавна вече е поел по пътя на дигитализацията.

#6 Вие използвате платформата Shopiko за развитието на Вашия онлайн магазин. Какво най-много Ви харесва в нея?

Открих Shopiko посредством реклама. Имаше опция да ползвам онлайн магазина за две седмици безплатно. Останах много доволен от възможностите на платформата и лесното боравене с нея. За кратко време успяхме да качим повечето продукти и да направим своята търговска стратегия. Има много методи за плащане и постоянен съпорт от специалисти в случай на затруднение.

#7 Как избрахте домейна на Вашия магазин и доколко името е важно за успеха на един онлайн магазин?

Избрахме име за сайта доста бързо. Имахме концепция за това какво искаме да правим, а именно да продаваме. Мисля, че от втория опит успяхме да запазим нашия домейн и сме много доволни как изглежда. Ние сме онлайн магазин за вино и всичко необходимо за това кои сме, се съдържа в домейна tempusvini.shop.

#8 С какви думи бихте се обърнали към хората, които обмислят да стартират свой онлайн магазин сега?

COVID-19 нахлу светкавично в нашия живот и го промени. Отзвукът от последствията му ще резонира и през новата 2021 г. Затова ще се наложи да се нагодим спрямо него. Желанието ни за сигурност ще бъде водещо, а оттам и повишаването на онлайн потреблението. За да бъде конкурентен един бизнес, важно е той да бъде максимално гъвкав.

В лицето на Shopiko имаме сигурност и подкрепа в тези тежки времена.

Инвестирайте онлайн – това е една разумна инвестиция в бъдещето!


Благодарим на нашите клиенти от tempusvini.shop за споделената история. С всяко изминало интервю осъзнаваме все повече и повече, че историята на всеки бизнес е уникална, красива и завладяваща. Да се учиш от опита на другите и да споделяш своя собствен опит с неограничен брой хора, е чудесна възможност в нашия модерен свят. Тази възможност е достъпна благодарение на уеб и интернет.

За нас е удоволствие да помагаме за развитието на дигиталната сфера – особено сега, когато повече от всякога се нуждаем да навлезем онлайн бързо, лесно и без голяма инвестиция. Ако планирате да си създадете онлайн магазин, непременно тествайте възможностите и удобствата на Shopiko. Разполагате с 14-дневен период, който Ви помага да развиете сайта си, стратегията си и идентичността си. Качете продукти, описания, текстове, послания, настройте методи за плащане и доставка и готово! Оттук нататък сте Вие и Вашата мотивация да развивате магазина си за успех.

Абонирайте се за СуперБлога и научавайте първи полезни съвети за развитието на Вашия бизнес!

АБОНИРАНЕ

Даниела Колева
Даниела Колева
Диди е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в умението ѝ с един замах да се справи с всяко предизвикателство. С ударна доза позитивизъм, широка усмивка и абсолютен професионализъм, тя е винаги готова да се отзове в името на добрия краен резултат.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

1 Коментар
Inline Feedbacks
View all comments
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.
6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

0
Ако не искате само баба Ви и приятелките ѝ да са чували за Вас, помислете за собствен сайт. Даваме Ви 6 причини защо се нуждаете от силно интернет присъствие.
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!