For English press 1! СуперХостинг.БГ – вече и на английски

Винаги сме се старали да даваме най-доброто на вас, нашите клиенти. Затова се вслушваме във всяка ваша препоръка и молба. С развитието ни през годините един въпрос се чуваше все по-честo и нуждата от адекватна реакция по него ставаше все по-належаща. Въпросът беше „Do you have a website in English?“, а отговорът от днес е „Yes, we do!“. 🙂

По проекта „Английска версия“ работихме много дълго, по-дълго от колкото си представяхме. Паралелно добавяхме нови функционалности по услугите и сайта, свързани с повишаване сигурността на вашите сайтове и по-доброто потребителско изживяване. Това забавяше проекта, но повишаваше качеството на предлаганите от нас услуги! Днес можем да заявим, че цялото това време и работа си заслужаваха!

Добре дошли в английския дом на SuperHosting.BG! Welcome, както се казва! 🙂

От днес лесно можете да смените езика още когато посетите нашия сайт. Това става в горния десен ъгъл. За удобство на нашите клиенти в чужбина вече поддържаме и разплащания в евро.

Наш клиент сте и искате всяка информация за вашите хостинг услуги да се предоставя на английски?

Лесно и бързо можете да промените езика за вашия клиентски профил. Влезте във вашия профил и следвайте стъпките:

Редакция на профилa –> Език (Language) –> Английски (English) –> Запази

thumbnailenversion

Надяваме се новото ни English уеб местенце да ви хареса! 🙂

Като за финал ви напомняме, че ще продължаваме да предоставяме 24/7 адекватна техническа поддръжка и на английски език. Услугите ни ще продължат да бъдат с високо качество на международно ниво, както е било винаги досега (и винаги ще бъде)! 🙂

That’s all folks. We are looking forward to our journey together!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

3 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт [Аудио]

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт? [Аудио]

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!